Home » , » Για τα αυτιά τους μόνο.

Για τα αυτιά τους μόνο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 | 10:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ολοφάνερα τα ψέματα που λέει η κυβερνητική συμμορία δεν απευθύνονται σε όλους.

Δεν μπορεί κανείς λογικός άνθρωπος πχ να δεχτεί τις ανόητες δικαιολογίες για τις υποκλοπές, πόσο μάλλον όταν ο δικτάτορας Μητσοτάκης το πρώτο που έκανε ήταν να πάρει υπό τον απολυτό έλεγχο του την ΕΥΠ.

Όπως επίσης δεν είναι δυνατό να λένε πως είναι δήθεν προς όφελός μας το χάρισμα δισεκατομμυρίων στους μαυραγορίτες του ρεύματος, οι οποίοι αύξησαν τους λογαριασμούς εννιά και δέκα φορές.

Σίγουρα οι βλακείες που λένε για να υποβαθμίσουν το ότι γίναμε ρόμπα παγκοσμίως λόγω της διαφθοράς, δεν απευθύνονται σε ανθρώπους με μυαλό. Σε ποιους τα λένε; Στους ναζί, τα σανοφάγα τους.

Ο Μητσοτάκης θεωρεί πως του φτάνει η μειοψηφία ηλιθίων και βολεμένων καθαρμάτων που τον ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές. Αυτοί ήταν 23% περίπου επί των εγγεγραμμένων. Βέβαια έχει χάσει πολλούς από τότε, είναι κάτω από 15%, αλλά τα πάντα εξάρτιονται από την πλειοψηφία. Αν δεν πάει πάλι να ψηφίσει, η ΝΔ θα πάρει ένα πλαστό ποσοστό. Πχ αν ψηφίσουν το 40%, το 15% θα φανεί ως 37,5%!, ενώ στο μισούς το 15 γίνεται 30.

Το 10-15%, που είναι ο πυρήνας των δεξιών κομματόσκυλων, θα πάει να ψηφίσει ΝΔ ό,τι κι αν κάνει ο Μητσοτάκης. Όπως ήταν παλιότερα με τον Παπαδόπουλο, τους παρακρατικούς, τους δοσίλογους, μαυραγορίτες κλπ. Το θέμα λοιπόν είναι να κάνει τον κόσμο να μην αντιδράσει, όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και μέχρι να γίνουν αυτές.

Αν δεν ήταν οι μεγάλες κινητοποιήσεις κατά των Μνημονίων και η οργισμένη Αντίσταση της πλειοψηφίας, θα είχαμε την εντύπωση πως οι Έλληνες «θα έδιναν ακόμα και τη σύνταξή τους, για να σωθούν οι Γερμανικές Τράπεζες», όπως έλεγαν αρχικά οι δημοσκόποι με το Γιωργάκη.

Αυτό λοιπόν που κάνει η ΝΔ είναι να ηρεμεί τους εσωκομματικούς αντιπάλους. Τα ΜΜΕ, οι δημοσκοπήσεις, τα τρολλ, αποτελούν τη ορχήστρα, που θα παίζει ως την τελευταία στιγμή στο γαλάζιο Τιτανικό. Αν δεν γίνει νοθεία, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο ναυάγιο της εγκληματικής ακροδεξιάς οργάνωσης.

Δυο πράγματα ακόμα.

Μια και είπαμε για ακροδεξιούς, φαύλοι, εθνικοί ρουφιάνοι κλπ, θα επιστρέψουν στο μαντρί στις επαναληπτικές εκλογές. Τώρα απλά μετράνε τις δυνάμεις τους ώστε να διαπραγματευτούν θέσεις. Το έκαναν το 2012, θα το κάνουν πάλι. Τότε ήταν η Ντόρα, που πήρε ασυλία με τη Μίζενς, σήμερα είναι ο Κρανιδιώτης, ο Μπογδάνος κλπ.

Το άλλο αφορά εμάς. Αν θέλουμε να μη συμμετέχουμε στην απάτη των δήθεν εκλογών, όπως τη θεωρούν πολλοί σύντροφοι, θα πρέπει να κάνουμε συνέχεια μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Το χειρότερο είναι να απέχουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτε άλλο. Αυτό δείχνει παραίτηση κι εξυπηρετεί τα σχέδια της δεξιάς, των ναζί.

Ας παλέψουμε λοιπόν για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο χωρίς παράσιτα να μας πίνουν το αίμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger