Home » , » Του φευγάτου η Ντόρα.

Του φευγάτου η Ντόρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο θεός της κωμωδίας αγαπάει την Ελλάδα. Θα ρίξεις πολύ γέλιο, αρκεί να μην έχεις την ατυχία να μένεις εδώ για να υπομένεις τους κηφήνες.

Ο Μητσοτάκης την κοπάνησε από τη Βουλή. Έφυγε τρέχοντας! «Για να μην απαντήσει στον Τσίπρα είπαν οι ρεφορμιστές». Μπα! Θα είχε ξεχάσει ανοικτό το θερμοσίφωνα κι εκεί που έφτασε το ρεύμα… Ή μπορεί να βιάζονταν να προλάβει να φτιάξει τις βαλίτσες.

Εκεί που γέλασα με την ψυχή μου ήταν με την Πιπιλή. Γιαγιά με μάσκα πουλάει τσαμπουκά! «Πάλι τον καύκον έπιες, πάλιν τον νουν απώλεσας» έλεγαν σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εγώ θυμήθηκα την ταινία η καφετζού όπου ο μεθυσμένος πελάτης λέει στον καφετζή «αυτό που μου είπες να το θυμάσαι». 

Η σκηνή είναι πραγματικά αξέχαστη, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως η Πιπιλή την ξεπέρασε. Γιατί; Είχε τη μάσκα. Δηλαδή, Φωτεινή, πουλάμε τσαμπουκά, ενώ φοβόμαστε τα μικρόβια; Γιατί τα φοβάσαι τα μικρόβια; Πρώτον εμβολιάστηκες. Δεν πιάνουν τα εμβόλια; Ναι, αλλά με τόσο οινόπνευμα που έχεις στον οργανισμό σου, δε σε κολλάει τίποτα!

Ναι καρδιά μου, είμαι κακός. Δε θα δείξω καμία συμπόνια για όσους είναι υπεύθυνοι για την πολιτική που κατέστρεψε τη χώρα.

Το τι πλάκα έγινε, δε λέγεται. Δε θα πω όμως άλλα. Γιατί νομίζω πως γελοιοποιούνται για να αποπροσανατολίσουν.

Αλλά καταλαβαίνω τη Πιπιλή στο εξής: Είναι ΝΔ. Κι εγώ, αν ήμουν νεοδημοκράτης, όχι το ποτό, τα ναρκωτικά θα άρχιζα. Γιατί:

⧪ Υπάρχει μια δολοφονική επίθεση μπάτσου πιθανότατα μέλους της Χρυσής Αυγής σε ένα παιδί τον Κώστα. Όλοι αυτοί της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης προσπαθούν να αθωώσουν το δολοφόνο, παρά τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εναντίον του. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο έγινε με το Λιγνάδη, το Μίχο, το Γεωργιάδη, τον Κορκονέα… Με όλους τους βιαστές και φονιάδες μικρών παιδιών.

Μια σημείωση: Αν ο μπάτσος είναι όντως Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να είχε απολυθεί, όταν η ίδια η αστική δικαιοσύνη χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση τη ναζιστική συμμορία. Γιατί δε νομίζω πως επιτρέπεται μέλη εγκληματικών οργανώσεων να είναι στην αστυνομία. Τουλάχιστο στα κανονικά κράτη. Διώξιμο όλων των μελών της ναζιστικής μαφίας από την ΕΛ.ΑΣ.

⧪ Έχουμε υποκλοπές. Η κυβέρνηση τους παρακολουθεί όλους. Γυρίσαμε στην εποχή της χούντας του Παπαδόπουλου.

Έχουμε μαύρη αγορά. Ακριβότερα τα προϊόντα κι από την Ουκρανία που έχει πόλεμο! Το καλάθι του νοικοκυριού είναι αδειανό. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, ενώ οι μαυραγορίτες του ρεύματος θησαυρίζουν. 

⧪ Τελικά χιλιάδες θα χάσουν τα σπίτια τους από τους πλειστηριασμούς.

Το δημόσιο χρήμα σπαταλιέται σε φιέστες, ρουσφέτια, σκάνδαλα. Έχουν ρημάξει τον τόπο.

Έχουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από την πολιτική που απαξίωσε και διέλυσε το ΕΣΥ.

Οπότε λογικό να πίνει η Πιπιλή. Έχει μια δικαιολογία που ψηφίζει τη λεηλασία της Ελλάδας: Είναι τύφλα. Άλλοι είναι αδιάβαστοι. Ο Μητσοτάκης τι δικαιολογία έχει; Είναι φευγάτος;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger