Home » , » Από σκάνδαλο σε σκανδαλάρα.

Από σκάνδαλο σε σκανδαλάρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πετσωμένοι της Ελλάδας πηδηχτείτε! Η Καϊλή σωστά ελέγχτηκε μετά από τις απίστευτες κουταμάρες που είπε υπέρ των καταραμένων δουλεμπόρων. Έψαξαν και βρήκαν πως λαδώθηκε, τα πήρε, τ’ άρπαξε.

Καλά έκαναν οι Βέλγοι, τους ευχαριστούμε που μας απάλλαξαν από ένα λαμόγιο. Η υπόθεση έχει βάθος και πλάτος. Γιατί κι άλλοι έγλειψαν το μέλι από το Κατάρ, κι άλλοι λαδώθηκαν, ενώ λέγεται πως τα εκατομμύρια μόνο για κακό σκοπό τα είχαν. Θα δούμε.

Η Καϊλή έλεγε βλακείες, γιατί πήρε μίζα. Ο λόγος που οι Βέλγοι την τσίμπησαν ήταν η κοινή γνώμη που ήθελε απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα. Κάποια από αυτά αφορούσαν το Κατάρ. Όπως φαίνεται η Εύα θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, για να δει το πόπολο πως η δικαιοσύνη λειτουργεί. Τηρούνται ασφαλώς τα προσχήματα, ενώ είναι πολύ πιο ένοχη από την συνονόματη της με το μήλο. 32.000.000 είναι πάνω από 72 εκατομμύρια μήλα! 7 μήλα στο κάθε Έλληνα, όχι 1!

Το ερώτημα λοιπόν όσον αφορά εμάς, είναι γιατί δεχόμαστε τους πετσωμένους δημοσκόπους, ΑΡΔ, τρολλ που λένε βλακείες, οι οποίες προκαλούν τη νοημοσύνη μας. Βέβαια εδώ η δωροδοκία είναι επίσημη με τη λίστα Πέστα. Αλλά καλό θα ήταν ένας έλεγχος των οικονομικών των εταιριών δημοσκοπήσεων, των καναλιών κλπ. Τώρα που πλησιάζουν εκλογές και θα αυξηθούν οι δημοσκοπήσεις μαϊμού. Ποιος όμως να το κάνει; Η δικαστική εξουσία που είναι στο τσεπάκι του χουντικούλη ή τα βαφτιστήρια οι μπάτσοι;

Για την ΕΕ. Πίσω από υπαρκτό και αναμφισβήτητο σκάνδαλο της Καϊλή κρύβεται ένα ακόμα χειρότερο, που αφορά όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ. Ποιο; Η ΕΕ πήρε τα μούφα εμβόλια της Φάιζερ, χωρίς να τηρήσει τις αυστηρές διαδικασίες, που ίσχυαν για όλα τα εμβόλια ως τότε! Πρόκειται για ακόμα χειρότερο σκάνδαλο, χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλουμε να υποβαθμίσουμε το λάδωμα της διεφθαρμένης Ευρωβουλευτού της ΝΔ (τυπικά του ΚΙΝΑΛ). Η ΕΕ μας έδωσε εμβόλια αναποτελεσματικά και ίσως επικίνδυνα! Αυτό συζητιέται από πολλούς στο εξωτερικό. Όπως αντιλαμβάνεστε, το απόλυτα υπαρκτό σκάνδαλο της ανήθικης Καϊλή ήρθε τη στιγμή που έπρεπε για να στραφεί η προσοχή του κόσμου αλλού.

Άμα θέλουμε δικαιοσύνη, πρέπει να τη γυρέψουμε μόνοι μας. Δικαιοσύνη υπήρχε στη Γαλλική Επανάσταση, όταν η γκιλοτίνα έκοβε τα κεφάλια της Αντουανέτας και των άλλων παρασίτων. Δικαιοσύνη είχαμε επί Μπολσεβίκων όταν εκτελούσαν τον Τσάρο και το σόι του. Δικαιοσύνη στον καπιταλισμό δεν υπάρχει, κι αν κάποια στιγμή τιμωρηθεί κάποιος, θα είναι απλά θυσία ενός πιονιού ή αξιωματούχου για να γλυτώσουν το «ματ». Δυστυχώς…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger