Home » , » Κυβέρνηση εγκληματιών.

Κυβέρνηση εγκληματιών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 | 11:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

6 Δεκέμβρη 2008. Μπάτσοι δολοφονούν τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. ΜΜΕ, ΝΔ και αστυνομία προσπαθούν να δικαιολογήσουν το στυγερό έγκλημα και να το κουκουλώσουν.

5 Δεκέμβρη 2022: Μπάτσοι φονιάδες πυροβολούν 16χρονο Ρομά. ΜΜΕ, ΝΔ και αστυνομία προσπαθούν να κουκουλώσουν κι αυτό το έγκλημα.

Καθόλου τυχαίος ο χρόνος. Τα βαφτιστήρια έχουν λυσσάξει, γιατί δεν ξεχνούν πως ο κόσμος αντέδρασε τότε στη δολοφονία του αθώου παιδιού. Βγήκαμε στο δρόμο διαδηλώσαμε και για μέρες οι ένστολοι τρομοκράτες τρομοκρατήθηκαν. Όπως κι αυτοί που τους έκαναν πλάτες, οι οποίοι λίγο αργότερα πήγαν στα τσακίδια.

Οι ναζί με στολές, τα τέρατα σαν τον Κορκονέα, έβγαλαν το άχτι τους πάνω στο 16χρονο. Γιατί ξέρουν πως, κι αν ακόμα σκοτώσουν έναν αθώο, θα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Χρειάζονται μαζικές κινητοποιήσεις ώστε να σταματήσουν οι δολοφονίες των ξεσαλωμένων μανιακών της δεξιάς.

Χρειάζεται επίσης η επανασύσταση της ΟΠΛΑ. Δεν είναι δυνατόν ν’ αφήνουμε να μας σκοτώνουν. Φαίνεται που το πάνε από τις δηλώσεις τόσο των επισήμων όσο και των τρολλ, των καθαρμάτων που είναι βολεμένα καθίκια και ξεπλένουν τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Δε θα πω τίποτε άλλο. Έχουμε εδώ και καιρό πόλεμο. Όταν το καταλάβει ο κόσμος κι αποφασίσει να πολεμήσει, θα μαζευτούν οι φονιάδες της ΝΔ. Όλοι στο δρόμο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger