Home » , » Πολιτικές "μεταγραφές" ... της τρύπιας δεκάρας.

Πολιτικές "μεταγραφές" ... της τρύπιας δεκάρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 6:30 μ.μ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Τριτοκλασσάτος, αλλά πολύ χαρακτηριστικός «των συντρόφων του θύτης». 

Αγαπημένο παιδί του Κύρκου, φιλαράκι του Τσίπρα στη νεολαία του Συν, δημοσιογράφος στην Αυγή και στο Κόκκινο, την έκανε κάποια στιγμή για το επιτελείο της Διαμαντοπούλου, κι από κει στη ΔΗΜΑΡ, και στην καρδιά μιας κυρίας από την οικογένεια Μητσοτάκη. 

Με τέτοια διαπιστευτήρια ήταν φυσικό να βρεθεί στην υπηρεσία του Γιάννη Κουρτάκη, στα Παραπολιτικά του οποίου ψωμίζεται με επιθέσεις κατά των παλιών του φίλων και συντρόφων, με ειδική φροντίδα για τον Τσίπρα. (Πηγή).

Βαδίζοντας στην συγκρότηση των κομματικών ψηφοδελτίων για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα συναντήσουμε αρκετές μεταγραφές ... της τρύπιας δεκάρας. Αλλωστε, αυτό όμως που ξέρουμε και έχει αποδειχθεί διαχρονικά, είναι ότι λέξεις όπως ήθος, αρχές, ηθική, είναι άγνωστες στους πολικάντηδες μας.

Και φυσικά στην προσπάθεια τους να συλλέξουν ψήφους τα αστικά κόμματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσφέρουν στέγη σε πολιτικούς γυρολόγους. 

Χαρακτηριστική περίπτωση η ανακοίνωση σήμερα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ότι στα ψηφοδέλτια του θα βρίσκεται και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, το βιογραφικό του οποίου παραθέσαμε τηλεγραφικά στην εισαγωγή της ανάρτησής μας!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger