Home » , » Προκλητική παραχάραξη

Προκλητική παραχάραξη

Από giorgis , Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 | 10:26 μ.μ.

Το έχει παραξευτιλήσει η κρατική τηλεόραση και ο απεσταλμένος της στην Λωρίδα της Γάζας Πάνος Χαρίτος.

Και ενώ η εικόνα δείχνει πτώματα παλαιστινίων από τους χθεσινούς βομβαρδισμούς των Σιωνιστών ο τίτλος είναι αυστηρά ουδέτερος –μιλάει για κλιμάκωση τις βίας- ενώ ο Π. Χαρίτος –ένας δημοσιογράφος που αμείβετε πλουσιοπάροχα από τον Ελληνικό λαό- εξισώνει θύματα και θύτες μιλώντας για «κλιμάκωση των εχθροπραξιών», χωρίς να αναφέρει λέξη για τους καινούργιους εποικισμούς που δημιουργεί το Ισραήλ στα Παλαιστινιακά εδάφη, για τις απρόκλητες καθημερινές επιθέσεις που εξαπολύει το καθεστώς του Τελ Αβίβ.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αρκεστεί στα λεγόμενα της Ισραηλινής προπαγάνδας λέγοντας ότι τα τρία τελευταία θύματα δολοφονήθηκαν επειδή «ετοιμαζόταν να εκτοξεύσουν ρουκέτες κατά του Ισραήλ».

Εντάξει, η κυβέρνηση έχει τους λόγους της να αβαντάρει τις επιδιώξεις των Σιωνιστών, αλλά μην φτάνουν στο σημείο να μας φτύνουν κατάμουτρα και μάλιστα από ένα κρατικό ΜΜΕ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 μ.μ.

παιδί η παραπάιδι της "λέσχης" και αυτός , μαζί με Παπαχελά και Κουλογλου..

Ανέλαβε και αντικατέστησε την τότε ανταποκρίτρια της ΝΕΤ στον 1ο πόλεμο στο ΙΡΑΚ αν θυμάμαι καλά , όταν η πρώην συνάδελφός του είχε ταχτει κατα του Πολέμου.

Καιρός να του δίνει σιγα σιγα ο πρακτορίσκος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger