Home » , » Όταν έχεις σαν πυξίδα σου τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό και την αστική νομιμότητα.

Όταν έχεις σαν πυξίδα σου τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό και την αστική νομιμότητα.

Από giorgis , Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010 | 6:54 μ.μ.

Το παλιό «Τμήμα Συνδικαλισμού» της ασφάλειας που υπήρχε στην εποχή της ΕΡΕ, εδώ και χρόνια έχει αντικατασταθεί από το «Τμήμα Ασφάλειας Κράτους και Πολιτεύματος»!
Το συγκεκριμένο τμήμα δημιουργήθηκε το 2001 και όπως λέει το Προεδρικό διάταγμα που καθορίζει την λειτουργία του: «είναι αρμόδιο για την πρόληψη και την καταστολή κάθε ενέργειας που στρέφεται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο αυτό προβαίνει ιδίως στην αναζήτηση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων για τη δράση ατόμων ή οργανωμένων ομάδων που ενεργούν πράξεις που στρέφονται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, ή πράξεις βίας κατά προσώπων ή πραγμάτων, καθώς και στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων αυτών».

Απ’ ότι καταλαβαίνετε πρόκειται για έναν χαφιεδίστικο-ασφαλίτικο μηχανισμό, που μέσα στο νεφέλωμα της «πρόληψης και την καταστολής κάθε ενέργειας που στρέφεται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος», μπορεί να εντάξει κάθε δραστηριότητα του.

Την ύπαρξη του την μάθαμε πρώτη φορά το 2002 όταν στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΚΚΕ εντοπιστήκαν 3 ασφαλίτες –είχαν τσακώσει μάλιστα έναν οπλισμένο και αντί να τον τουλουμιάσουν στο ξύλο, τον παρέδωσαν στους ανωτέρους του για να του επιβληθεί "σύσταση"- και μάλιστα γ αυτή τους την ενέργεια τα στελέχη του ΚΚΕ βρήκαν τον μπελά τους.
Το ασφαλίτικο τμήμα που αναφέραμε είχε συντάξει δικογραφία που αφορούσε κατηγορίες σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ, για «απρόκλητη σωματική βλάβη, ληστεία, σύσταση και συμμορία, διατάραξη κοινής ειρήνης»!!!!
Φυσικά δεν είχε κανένα μέλλον αυτή η κίνηση απλώς σκόπευε να στείλει ένα μήνυμα στο κόμμα του Περισσού να εξακολουθήσει να έχει σαν ευαγγέλιο του την αστική νομιμότητα.

Σήμερα απ’ τον «Ριζοσπάστη» μαθαίνουμε ότι το ίδιο ασφαλίτικο τμήμα έστειλε κλήσεις να παρουσιαστούν σαν μάρτυρες σε πέντε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που πρωτοστάτησαν στις περσινές κινητοποιήσεις ενάντια στη «μαφιόζικη» απόλυση του εργαζόμενου Νίκου Νικολόπουλου από τα πολυκαταστήματα «Τζάμπο».
Πιθανόν δηλαδή να βρεθούν κατηγορούμενοι για φθορά ξένης περιουσίας, διακεκριμένη και απλή περίπτωση φθοράς, για δήθεν παρεμπόδιση πελατών να μπουν στο κατάστημα, διατάραξη κοινής ειρήνης κ.ά.

Και μπροστά σ’ αυτή την προκλητικότατη συμπεριφορά του αστικού κράτους το ΚΚΕ … «καλεί τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματα του»….

Όταν έχεις σαν πυξίδα σου τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό και την αστική νομιμότητα...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger