Home » » Εκεί που μας χρωστούσαν ....

Εκεί που μας χρωστούσαν ....

Από giorgis , Τρίτη 2 Μαρτίου 2010 | 6:58 μ.μ.

Αντί για οποιοδήποτε σχολιασμό της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ παραθέτουμε μια ρήση του ναζιστή και υπαρχηγού του Χίτλερ, Χέρμαν Γκέρινγκ.
(Ηταν διοικητής της πολεμικής αεροπορίας Λουφτβάφε και καταδικάστηκε σαν εγκληματίας πολέμου για να καταλήξει αυτόχειρας):

«Εύκολα μπορείς να φέρεις βόλτα έναν λαό. Φτάνει μονάχα να του πεις ότι κινδυνεύει η χώρα και να καταγγείλεις όποιον διαφωνεί πως δεν είναι πατριώτης και πως εκθέτει τη χώρα σε κίνδυνο».

Ε, αυτό το ναζιστικό δόγμα δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν κινδυνεύει καμιά «χώρα» από χρεωκοπία, όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου.
Από χρεωκοπία κινδυνεύει ο λαός με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους επικυρίαρχους της Ε.Ε. Και την οικονομική κρίση πρέπει να την πληρώσουν αυτoί που την δημιούργησαν. Οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό και όχι να φορτωθούν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του εργαζόμενου λαού για να εξακολουθούν να συσσωρεύουν αστρονομικά κέρδη μια χούφτα καπιταλιστών.



Εδώ βρίσκετε η κλεμμένη υπεραξία του μόχθου της εργατικής τάξης.
Οι λήσταρχοι του εργατικού ιδρώτα πρέπει να πληρώσουν την κρίση και όχι να δεχθεί η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να οδηγηθούν στην εξαθλίωση.
Τούτη την ώρα απαιτείται ΠΑΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για να μην οδηγηθούμε όπως τα πρόβατα σε σφαγή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger