Home » » Τρομολάγνοι τηλεδημοσιογράφοι

Τρομολάγνοι τηλεδημοσιογράφοι

Από giorgis , Κυριακή 18 Απριλίου 2010 | 10:18 μ.μ.

Σύμφωνα με τους φωστήρες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, που παπαγαλίζουν όποια συντηρητικούρα τους πασάρει η Ασφάλεια, αποτελεί αδίκημα να έχεις στη βιβλιοθήκη σου τη «Σύγκρουση των Πολιτισμών», τα βιβλία του Μπακούνιν και του Πλεχάνοφ, τα βιβλία για τα αντάρτικα πόλεων, που κυκλοφορούν ελεύθερα και κάθε βιβλίο που είναι αντίθετο με τις απόψεις του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.
Επίσης, αν κατεβάζεις στον κομπιούτερ σου προκηρύξεις και κείμενα, που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες είσαι τρομοκράτης. Ακόμα, τρομοκράτης είσαι, σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς φωστήρες, αν έχεις συλληφθεί ή προσαχθεί στη διάρκεια καμιάς πορείας, καμιάς κατάληψης, καμιάς διαδήλωσης, γιατί αυτό αποδεικνύει, ότι, σύμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, είσαι αναρχοκομμουνιστής.

Αυτή τη συνείδηση καλλιεργούν στους τηλεθεατές οι τρομολάγνοι τηλεδημοσιογράφοι, που κάνουν τάχα ότι δεν καταλαβαίνουν τι το μεμπτό έχει η στάση τους. Φταίνε αυτοί; Φταίνε οι προϊστάμενοί τους κυρίως, που απαιτούν περισσότερο κιμά στην κρεατομηχανή της ανταγωνιστικής, ούτως ειπείν, ενημέρωσης. Και φταίνε τα αρμόδια όργανα της ΕΣΗΕΑ, η οποία, αφήνοντάς τους ανενόχλητους, νομιμοποιεί την απόπειρα τρομοκράτησης του κόσμου και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο Μαζιώτης και οι συν αυτώ, που πιάστηκαν, μπορεί να είναι ή να μην είναι αυτό που τους κατηγορεί η Ασφάλεια. Αλλά, απ' αυτό το σημείο μέχρι να ενοχοποιείται οποιαδήποτε ιδεολογία έχουν οι πολίτες, υπάρχει χάος. Το ζήσαμε προχουντικά, το ζήσαμε χουντικά, το ζήσαμε από την ανάποδη μεταχουντικά. Η χώρα δεν μπορεί να ισορροπεί μονίμως στους αγράμματους φανατισμούς είτε του σταλινισμού είτε του φασισμού. Και μάλιστα, με τη σύμπραξη ανθρώπων του Τύπου.

Α! Αυτοί που πιάστηκαν ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς με τηλεοπτικές τυμπανοκρουσίες, διότι είχαν κροτίδες, η μπαρούτη των οποίων «χρησιμοποιείται διά την κατασκευήν εκρηκτικών-εμπρηστικών μηχανισμών τρομοκρατικών οργανώσεων», ήταν τελικά χούλιγκανς συγκεκριμένης ομάδας. Τους επιβάρυνε το γεγονός, ότι στα σπίτια τους βρέθηκε ελβετικός σουγιάς, ένα μπουζί και μια σφεντόνα. Πάλι καλά, να λες, που δεν βρέθηκε κανένας νυχοκόπτης.

Η κορυφαία αθλιότητα, είναι η χωρίς αποδείξεις εμπλοκή της τραγικής αφγανικής οικογένειας στη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα», και κατά συνέπεια αυτών που πιάστηκαν ως μέλη του, μόνο και μόνο για να γίνει η οργάνωση και οι κατηγορούμενοι μισητοί στο πόπολο. Στη συνέχεια, τα μαϊμουδεμένα στοιχεία έγιναν σιγά σιγά γαργάρα, αφού είχαν κάνει τη δουλειά τους στους αφελείς.

Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger