Home » , » Σαλτιμπάγκος

Σαλτιμπάγκος

Από giorgis , Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 | 8:01 π.μ.

Παίρνοντας αφορμή την ανάρτησή μας με τίτλο: «Νέος σαλτιμπαγκισμός από την κυβέρνηση - Πρέπει να τους τελειώσουμε» που αφορούσε την υπουργοποίηση του Παντελή Οικονόμου, αναγνώστριά του μπλογκ μας έστειλε μαιηλ για να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα του Οικονόμου στο facebook και να απολαύσουμε τα «κοσμητικά» επίθετα που εισπράττει απ’ τους φίλους/ες του.

Τι γράφουν σε βάρος του δεν λέγεται. Και η πλάκα είναι ότι τα σχόλια που δεν είναι μόνο υβριστικά αλλά κάποια και χυδαία παραμένουν σε βάρος του ατόμου που ενώ κατάγγειλε σαν καταστροφικό το Μνημόνιο τώρα στελεχώνει και τον κυβερνητικό μνημονικό θίασο. Προφανώς όπως γράφει και μια φίλη του:
«Παιδιά γράψτε ό,τι έχετε να γράψετε, γιατί τώρα ο Παντελής δεν προλαβαίνει να τα σβήσει.. έχει δουλειά (σώζει την Ελλάδα).. μόλις πάρει όμως την καρέκλα θα διορίσει κανέναν με βασικό μισθό 162.000, όπως ο Πάγκαλος, για να διαχειρίζεται την σελίδα του..».

Αν μπορεί να προσθέσουμε ένα παραπολιτικό σχόλιο, αυτό είναι ότι σήμερα έχει Πανελλαδική Σύσκεψη σε ξενοδοχείο της Αθήνας η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ –του Γ. Παναγιωτόπουλου-. Όπως κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία ένας απ’ τους κεντρικούς ομιλητές θα ήταν ο Παντελής Οικονόμου και θα ήταν λάβρος ενάντια στην μνημονική πολιτική της κυβέρνησης και ήδη είχε συνταχτεί κείμενο που θα υπέγραφαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα κατάγγειλαν την μνημονική πολιτική της κυβέρνησης. Τώρα φυσικά ο Π. Οικονόμου πήρε υπουργική καρέκλα οπότε …. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger