Home » , » ΚΚΕ και Σύριζα σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις και την νέα κυβέρνηση (2 Βίντεο)

ΚΚΕ και Σύριζα σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις και την νέα κυβέρνηση (2 Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 | 3:52 μ.μ.

Ας δούμε τον τρόπο με τον οποίον σχολίασαν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης τα δυο αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα. ΚΚΕ και Σύριζα.

«Συγκροτείται κυβέρνηση μαύρου μετώπου του κεφαλαίου με μαέστρο την Ευρωπαϊκή Ένωση». Με αυτή την πρόταση χαρακτήρισε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα την νέα κυβέρνηση σημειώνοντας ότι αυτή η κυβέρνηση γίνεται για να υπηρετήσει και να επιβάλλει τα συμφέροντα του ελληνικού και ευρωπαϊκού κεφαλαίου σε συνθήκες κρίσης και ανταγωνισμού, να αντιμετωπίσει τριγμούς στην Ε.Ε και να υποτάξει τον λαό. Το ΚΚΕ καλεί τα λαϊκά στρώματα με την πάλη τους να ρίξουν αυτή την κυβέρνηση όσο γίνεται πιο γρήγορα, τόνισε η Α. Παπαρήγα. Ζήτησε εκλογές όσο γίνεται πιο σύντομα και πάλη των λαϊκών στρωμάτων για να ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων. Απέρριψε, επίσης τις εκκλήσεις του Σύριζα για συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου.

Από την πλευρά του ο Σύριζα , με ανακοίνωσή του τονίζει ότι μέσα από ένα απίστευτο παρασκήνιο διαβουλεύσεων, ανοιχτών εκβιασμών και δημιουργία κλίματος τρομοκράτησης της κοινωνίας δημιουργήθηκε η νέα κυβέρνηση, ενώ σε δηλώσεις του ο Α. Τσίπρας επεσήμανε ότι τα κόμματα που χρεοκόπησαν με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις τους τη χώρα και τον ελληνικό λαό τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger