Home » , » Ανακοίνωση του Δ.Σ. των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας - Δημοσίευμα του "Ριζοσπάστη" - Χαλυβουργοί: 114 μέρες απεργίας (Βίντεο)

Ανακοίνωση του Δ.Σ. των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας - Δημοσίευμα του "Ριζοσπάστη" - Χαλυβουργοί: 114 μέρες απεργίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 | 3:11 μ.μ.

«Το ΔΣ του σωματείου των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας καταγγέλλει την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής και διάφορων άλλων ομάδων να προβοκάρουν, να συκοφαντήσουν και να αμαυρώσουν τον ηρωικό αγώνα μας.



Η Χρυσή Αυγή από την αρχή τάχθηκε ενάντια στον αγώνα μας, όπως και σε κάθε εργατικό λαϊκό αγώνα. Υπερασπίστηκε τον Μάνεση, λέγοντας πως η πρότασή του για απολύσεις και πεντάωρο ήταν λογική υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά. Οτι κάθε επιχείρηση γι’ αυτό υπάρχει, για να βγάζει κέρδος. Από την αρχή κατηγορούσε το σωματείο μας ως αδιάλλακτο και υποκινούμενο, ότι με τη στάση του οδηγεί το εργοστάσιο στο κλείσιμο, όπως έγινε με την ΠΙΡΕΛΙ και άλλα εργοστάσια, προσπάθησε να φέρει σε αντιπαράθεση τους συναδέλφους Χαλυβουργούς στο Βόλο με εμάς στον Ασπρόπυργο, λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι του Ασπρόπυργου κάνουν απεργία, γιατί όταν απολυθούν έχουν εξασφαλίσει παχυλές αποζημιώσεις, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους στο Βόλο.

Βλέποντας ότι αυτές οι αντιδραστικές θεωρίες δεν είχαν καμία απήχηση, ότι οι Χαλυβουργοί συνέχιζαν περήφανα τον αγώνα τους ενάντια στον Μάνεση και στην τάξη του συνολικά, ότι αυτός ο αγώνας είχε τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων εδώ και διεθνώς από τους εργάτες όλου του κόσμου και από τους μετανάστες που εργάζονται στη χώρα μας, αποφάσισαν να χτυπήσουν με άλλους, ύπουλους τρόπους τον αγώνα μας. Την 109ημέρα απεργίας επισκέφτηκαν ξαφνικά το εργοστάσιο με πρόσχημα την υλική βοήθεια. Αφού έβγαλαν φωτογραφία στα μακαρόνια και στα νερά που έφεραν, στολισμένα με προεκλογικά εμετικά συνθήματα, τα οποία είδαμε αφού είχαν φύγει, και αφού βιντεοσκόπησαν την παρουσία τους, στη συνέχεια άρχισαν το γνωστό έργο τους. Μέσω διάφορων ανακοινώσεων άρχισαν να προβοκάρουν τον αγώνα μας, το ΔΣ του σωματείου, και τα στελέχη του. Ταυτόχρονα, κάποιοι άλλοι από άλλες ομάδες, βρήκαν την αφορμή για να πούνε ανοιχτά αυτό που τόσον καιρό έκρυβαν, δηλαδή ότι και αυτοί αξιοποιούν την απεργία μας για δικούς τους λόγους χωρίς να συμφωνούν με αυτή και το περιεχόμενό της.

Σε όλους αυτούς απαντάμε ότι είναι μικροί, για να κρίνουν και να χτυπήσουν τον αγώνα των Χαλυβουργών. Οι Χαλυβουργοί εκφράζονται μέσα από τις αποφάσεις των συνελεύσεών τους και του ΔΣ του σωματείου τους. Σε αυτές αποτυπώνεται το ταξικό περιεχόμενο και ο προσανατολισμός του αγώνα, τα αιτήματά τους.

Επαναλαμβάνουμε ξανά ότι εμείς ζητάμε την αλληλεγγύη όλων των εργαζόμενων. Δηλώνουμε όμως, για άλλη μια φορά, ότι ο αγώνας των Χαλυβουργών ούτε αποπροσανατολίζεται, ούτε εξαγοράζεται με πρόσχημα την υλική βοήθεια. Στο κάλεσμά μας, από την αρχή, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες συνδικάτα, μαζικές οργανώσεις και χιλιάδες εργαζόμενοι από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, που με πολλές οργανώσεις έχουμε διαφορετικές απόψεις, στόχους και κατεύθυνση.
Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι δεν προσφέρουν την υλική βοήθεια με στόχο να βοηθήσουν, ότι άλλα έχουν στο μυαλό τους. Δηλώνουμε ότι οι Χαλυβουργοί δεν είναι για τα δόντια της Χρυσής Αυγής και διάφορων άλλων δήθεν επαναστατών. Οι Χαλυβουργοί είναι κομμάτι του οργανωμένου ταξικού κινήματος, που ήταν και παραμένει ο βασικός υποστηρικτής του αγώνα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί κατηγορούν το ΠΑΜΕ, μέσα κι έξω απ’ την Ελλάδα, που ήταν και παραμένει από την αρχή ο βασικός υποστηριχτής του αγώνα μας, που τώρα βρίσκεται σε πανελλαδική οικονομική εξόρμηση για τη στήριξη του αγώνα μας. Καλούμε όλους τους Χαλυβουργούς να απομονώσουν όσους προκαλούν ζημιά στον αγώνα μας. Λέμε στο Μάνεση και τους ανθρώπους του ότι είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα προβοκάρουν και θα χτυπήσουν το κίνημα αλληλεγγύης του αγώνα μας. Οι προβοκάτσιες δεν θα περάσουν.

Παλεύουμε για να γίνει όλη η Ελλάδα Χαλυβουργία».


Από τον "Ριζοσπάστη"

 Φόρεσαν προβιά «προστάτη των εργατών» οι άθλιοι

Βρήκε ευκαιρία η «Χρυσή Αυγή» να στήσει προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, του ταξικού εργατικού κινήματος και των απεργών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», βάζοντας την προβιά του «προστάτη των εργαζομένων», που την περασμένη βδομάδα πήγε στο χαλυβουργείο του Ασπροπύργου για να δηλώσει τάχα συμπαράσταση στους απεργούς. Νομίζει πως έτσι θα συσκοτίσει τον πραγματικό της ρόλο ως αντιδραστικής δύναμης κρούσης για την καταστολή του εργατικού κινήματος και στην προκειμένη περίπτωση ως μοχλού του Μάνεση για το χτύπημα των απεργών. Μάλιστα, μετά την παρέμβαση, έσπευσε στην ιστοσελίδα της να διαπιστώσει πως «οι Ελληνες εργαζόμενοι έχουν σιχαθεί τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές της αριστεράς και στρέφονται πλέον ανοικτά προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα». Επιπλέον, όλο ανακούφιση, επισημαίνει ότι μετά την παρέμβαση που έκανε «διαγράφηκαν έτσι οριστικά οι συκοφαντικές αναφορές και τα ψέματα του ΚΚΕ και των επαγγελματιών εργατοπατέρων που δυσφημούσαν το Κίνημά μας...». Ποιες είναι οι «συκοφαντίες και τα ψέματα» για τα οποία κάνει λόγο η «Χρυσή Αυγή»; Είναι η τοποθέτησή της ότι «η πρόταση της "Ελληνικής Χαλυβουργίας", δηλαδή του Μάνεση, προς τους εργαζόμενους (σ.σ. για μείωση ωρών εργασίας και μισθών) ήταν λογική υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά». Οτι όποιος δεν αποδέχεται την πρόταση της εργοδοσίας είναι - γι' αυτούς - «αδιάλλακτος», όπως «το συνδικάτο του Ασπρόπυργου», που με τη στάση του στέκεται ενάντια στο ζητούμενο, το οποίο «είναι να μην κλείσουν τα εργοστάσια και να μην βρεθεί ο κόσμος στον δρόμο».
***
Ο πυρήνας της «Χρυσής Αυγής» στη Μαγνησία είχε κυκλοφορήσει ανακοίνωση για την απεργία που εξήγγειλε το κλαδικό συνδικάτο στη «Χαλυβουργία», απειλώντας ουσιαστικά όπως και ο Μάνεσης: Μην τολμήσετε να απεργήσετε. Κάντε ό,τι σας ζητάει ο εργοδότης. Αλλιώς θα χάσετε τη δουλειά σας. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Στην ίδια ανακοίνωση έγραφε ότι οι επιχειρηματίες του κλάδου «είχαν πολύ μεγάλα κέρδη τα προηγούμενα έτη (...) Κάτι που δεν είναι κατακριτέο καθώς οι επενδυτές στήνουν εργοστάσια για να κερδίσουν και όχι για να χάσουν». Μαζί με τους καπιταλιστές η «Χρυσή Αυγή» για το ξεζούμισμα των εργατών. Τώρα, όμως, που τάχα δε βγάζει κέρδη ο Μάνεσης, επικαλούμενος την οικονομική κρίση, προκειμένου να μη χάσει ο Μάνεσης, να τσακιστούν οι εργάτες. Αυτό θέλει η «Χρυσή Αυγή». Λέει μάλιστα ότι για τους εργάτες υπάρχει ανάγκη «ενός εθνικιστικού συνδικαλιστικού κινήματος (...) που θα επιδιώκει το συμβιβασμό των διαφόρων συμφερόντων προς όφελος των εργοδοτών και εργαζομένων». Δηλαδή, υποταγή των εργατών στις άγριες ορέξεις και το βούρδουλα των καπιταλιστών για ικανοποίηση της ακόρεστης δίψας για ολοένα και μεγαλύτερα κέρδη. Ολα αυτά τα τόνιζαν στην ανακοίνωση στη Μαγνησία. Ετσι αντιλαμβάνεται την αλληλεγγύη στους απεργούς η «Χρυσή Αυγή». Ως συμβιβασμό με τη δουλειά για 500 ευρώ το μήνα, όπως απαιτεί η κερδοφορία της εργοδοσίας, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται δουλειά με εξαντλητικούς ρυθμούς, θανατηφόρα «ατυχήματα», διαρκή κίνδυνο της ζωής και της ασφάλειας των εργατών κ.τ.λ. Γι' αυτό και ελπίζει σε διάρρηξη των δεσμών των εργατών με το σωματείο τους και το ΠΑΜΕ: Για να πάρει ανάσα όχι μόνο ο Μάνεσης αλλά γενικά η πλουτοκρατία για την οποία οι «Χαλυβουργίες» γεννούν επικίνδυνους εφιάλτες...
***
Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ όχι μόνο τα κατάγγειλαν όλ' αυτά και προειδοποίησαν τους εργάτες, αλλά συνέβαλαν στην αποκάλυψή τους ώστε να μην υπονομευτεί ο αγώνας. Γι' αυτό η «Χρυσή Αυγή» προβοκάρισε το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ότι κλείνουν εργοστάσια. Αλλά τούτη τη φορά στην προβοκάτσια που έστησε η «Χρυσή Αυγή» πήραν μέρος το «Ξεκίνημα», αλλά και κάποιες αυτοαποκαλούμενες αριστερές δυνάμεις, όπως ΣΥΡΙΖΑ, το ΣΕΚ, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και άλλοι, που δε χάνουν ευκαιρία για να δείξουν τον άθλιο αντιΚΚΕ και αντιΠΑΜΕ ρόλο πιστεύοντας πως θα υπονομεύσουν το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, ρίχνοντας νερό στο μύλο της εργοδοσίας. Τους περιμένει η χλεύη των εργατών...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:33 μ.μ.

Ευτηχώς κάλλιο αργά παρά ποτε

21 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:15 μ.μ.

Προσδοκίες και ματαιώσεις περί επαναστατικού υποκείμενου

Με αφορμή μια απροσδόκητη επίσκεψη φασιστών στη Χαλυβουργία

Την Παρασκευή (17/2) κλιμάκιο της νεοναζιστικής συμμορίας που περιφέρεται με τον τίτλο “χρυσή αυγή” βρέθηκε στην “Χαλυβουργία Ελλάδος” που βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα απεργίας διαρκείας. Οι εργάτες που βρίσκονταν εκεί μαζί και ηγετικά στελέχη του σωματείου τους αντί να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, θεώρησαν θεμιτό όχι μόνο να παραλάβουν από δαύτους μερικά κουτιά γάλατα με το περιτύλιγμα “χρυσή αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος” αλλά και να τους δώσουν το μικρόφωνο για να ακούσουν από πάνω και τις εμετικές τους ανοησίες.

ανάγνωση του υπολοίπου: http://t.co/4ljffQMI

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:04 μ.μ.

Αλλά τούτη τη φορά στην προβοκάτσια που έστησε η «Χρυσή Αυγή» πήραν μέρος το «Ξεκίνημα», αλλά και κάποιες αυτοαποκαλούμενες αριστερές δυνάμεις, όπως ΣΥΡΙΖΑ, το ΣΕΚ, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και άλλοι, που δε χάνουν ευκαιρία για να δείξουν τον άθλιο αντιΚΚΕ και αντιΠΑΜΕ ρόλο πιστεύοντας πως θα υπονομεύσουν το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, ρίχνοντας νερό στο μύλο της εργοδοσίας. Τους περιμένει η χλεύη των εργατών...

Εμπαθέστατη ανακοίνωση του ΚΚΕ (Μπρεζνιεφικό-Χρουστσοφικό)...

Όχι άλλη ατσαλάκωτη επανάσταση στην πλατεία Ομονοίας ρε αγωνισταράδες λυπηθείτε και εμάς τους ψεκασμένους αριστεριστές!!!

Dragon
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:44 μ.μ.

Τι έγινε "σύντροφοι" γιατί τέτοια αμηχανία για την ανακοίνωση των χαλυβουργών; Δεν συνεργάζεται τελικά το ΠΑΜΕ με τη ΧΑ; Τόσο καιρό (καμια 70αριά μέρες γιατί τις πρώτες 35 δεν υπήρχατε) ήσασταν υποχρεωμένοι να υποστηρίζεται έναν αγώνα που είχε μπροστάρη έναν παλιο-ΚΚΕ και βρήκατε ευκαιρία να ανασάνετε; Δεν πειράζει αν σας χαλάνε τόσο πολύ οι Χαλυβουργοί και ο Σιφωνιός δεν πειράζει. Άλλωστε, εσείς έχετε διαλέξει τρόπο αντιπαράθεσης και αντίστασης. Απογευματάκι, ειδικά Κυριακής, στην πλατεία Συντάγματος.

Χανς Κάστορπ
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:37 π.μ.

Καλά αράξε "σύντροφε" Dragon ε όχι και αμηχανία. Και απαραίτητη και αναμενόμενη ήταν μια τέτοια ανακοίνωση και καλώς έγινε. Τα υπόλοιπα που λες ας περάσουν ασχολίαστα, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ το ρίχνεις στα οπαδιλίκια... σαν την άρθρο του "ριζοσπάστη" που εξισώνει τους ναζήδες μαχαιροβγάλτες της χ.α. με την εκτός-ΚΚΕ Αριστερά...

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:37 π.μ.

Τη Δευτέρα, τρεις μέρες μετά την επίσκεψη των νεοναζί και τον σάλο που προκλήθηκε, σκάρωσαν μια ανακοίνωση του ΔΣ του σωματείου της Χαλυβουργίας, η οποία«καταγγέλλει την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής και διάφορων άλλων ομάδων να προβοκάρουν, να συκοφαντήσουν και να αμαυρώσουν τον ηρωικό αγώνα μας». Αφού αναφέρει διάφορα για την εχθρική στάση της «Χρυσής Αυγής» που «από την αρχή τάχθηκε ενάντια στον αγώνα μας, όπως και σε κάθε εργατικό λαϊκό αγώνα», η ανακοίνωση καταλήγει στο πρώτο συμπέρασμα: ότι οι «Χρυσαυγίτες» (τους οποίους δεν χαρακτηρίζει καν νεοναζί) «αποφάσισαν να χτυπήσουν με άλλους, ύπουλους τρόπους τον αγώνα μας» και γι’ αυτό «την 109 ημέρα απεργίας επισκέφτηκαν ξαφνικά το εργοστάσιο με πρόσχημα την υλική βοήθεια. Αφού έβγαλαν φωτογραφία στα μακαρόνια και στα νερά που έφεραν, στολισμένα με προεκλογικά εμετικά συνθήματα, τα οποία είδαμε αφού είχαν φύγει, και αφού βιντεοσκόπησαν την παρουσία τους, στη συνέχεια άρχισαν το γνωστό έργο τους. Μέσω διάφορων ανακοινώσεων άρχισαν να προβοκάρουν τον αγώνα μας, το ΔΣ του σωματείου, και τα στελέχη του». Πήγαν χωρίς προηγούμενη συνεννόηση οι «Χρυσαυγίτες»; Πήραν, δηλαδή, το ρίσκο να φάνε ξύλο; Δεν το συνηθίζουν. Ας το προσπεράσουμε, όμως. Ας δεχτούμε και ότι τα εμετικά αυτοκόλλητα στα τρόφιμα τα είδαν μετά. Ο Σιφωνιός, το έμπειρο συνδικαλιστικό στέλεχος, δεν κατάλαβε με ποιους έχει να κάνει; Γιατί τους έδωσε το μικρόφωνο να μιλήσουν και στεκόταν δίπλα στον «Χρυσαυγίτη»; Γιατί χειροκρότησε; Γιατί έκανε αντιφώνηση ο ίδιος με αβανταδόρικο τρόπο για τους «Χρυσαυγίτες»; Την κάμερα που τραβούσε δεν την είδε ούτε ο ίδιος ούτε κανένας άλλος από τα στελέχη του Περισσού;Συγνώμη, αλλά θα πρέπει να είναι κανείς ή βλάκας ή «στημένος» για να χάψει τέτοιες δικαιολογίες. Εβαλαν μπροστά το ΔΣ του σωματείου για να κρύψουν τις πομπές τους. Αντί να κάνουν μια καθαρή αυτοκριτική (έννοια και πρακτική που τους είναι εντελώς ξένη), προσπάθησαν να βγουν και από πάνω, βρίζοντας συλλήβδην όσους κατήγγειλαν το αίσχος τους ότι «δεν προσφέρουν την υλική βοήθεια με στόχο να βοηθήσουν, ότι άλλα έχουν στο μυαλό τους». Εφτασαν στο σημείο να ταυτίσουν όλο τον κόσμο της αλληλεγγύης με τους νεοναζί, γράφοντας: «Δηλώνουμε ότι οι Χαλυβουργοί δεν είναι για τα δόντια της Χρυσής Αυγής και διάφορων άλλων δήθεν επαναστατών»! Για μια ακόμη φορά, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και πολιτικό άρθρο, στην τελευταία σελίδα του «Ριζοσπάστη» της Τρίτης 21 Φλεβάρη. «Βρήκε ευκαιρία η “Χρυσή Αυγή” να στήσει προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, του ταξικού εργατικού κινήματος και των απεργών της “Ελληνικής Χαλυβουργίας”», είναι οι πρώτες λέξεις του άρθρου, λες και οι νεοναζί έκαναν ό,τι έκαναν μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια του Σιφωνιού και των άλλων ΠΑΜιτών, που κάνουν face control σε όσους πηγαίνουν στον Ασπρόπυργο. Και στο τέλος, ταυτίζει με τη «Χρυσή Αυγή» μια σειρά συλλογικότητες που κατήγγειλαν το αίσχος τους.Τι αποκαλύπτει αυτό το γεγονός; Αποκαλύπτει, πρώτον, ότι ο Περισσός βρίσκεται σε πανικό, λόγω της άθλιας κομματικής διαχείρισης που έκανε σ’ έναν ηρωικό απεργιακό αγώνα. Γι’ αυτό και τα στελέχη του δεν ήταν σε θέση να αξιολογήσουν στοιχειωδώς τι σημαίνει να μπάζεις στο χώρο της απεργίας τους νεοναζί μαχαιροβγάλτες που σακατεύουν καθημερινά ξεμοναχιασμένους μετανάστες εργάτες. Αποκαλύπτει, δεύτερον, για πολλοστή φορά, πόσο αδίστακτος είναι αυτός ο μηχανισμός, όταν πρόκειται να συγκαλύψει τις βρομιές του και να συκοφαντήσει άλλους.

22 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:29 π.μ.

Βελτιώνονται λοιπόν οι σχέσεις του ΚΚΕ με το ΝΑΡ και πλέον το Κόμμα μπορεί και διακρίνει διαφορετικές πολιτικές ανάμεσα σε δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Φαίνεται ότι ο συντάκτης του "ρ" έχει διαβάσει το κείμενο του Π. Μαυροειδή  "Για την προβοκάτσια των φασιστών της ΧΑ ενάντια στους εργαζόμενους στη Χαλυβουργία" και εκτίμησε τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κόμμα. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...

ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:31 π.μ.

ποιά απάντηση? το μικρόφωνο οι ναζί γιατί το πήρανε? φοβηθήκατε και τους το δώσατε? όταν ερχόντουσαν εκατοντάδες αλληλέγγυοι από τις λαικές συνελεύσεις κάνατε υγειονομικές ζώνες!!!

με τους ναζί όμως χέρι-χέρι, συνέπεια στον αγώνα...

Γιαννακουλης κωστας
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:39 π.μ.

είναι μια προσπάθεια απο ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει, της εργοδοσιας και με την καθοδηγηση συνολικα της αστικης τάξης σε συνδιασμό με το ότι κατορθωσε μεσα στη γενική συνελευση να εχει 50 ψηφους κατα της απεργιας και σε συνδιασμό ότι δεν μπορεσε να αποκτησει διευρινση και σε αλλα εργοστασια η απεργια αυτή.για το κτυπημα της απεργιας και συνολικα του εργατικου κινηματος που παει να ανεβει αγωνιστικα, αλλα δυστυχως με χαρακτηριστικα συμβιβασμου και ητοπαθειας. αν δουμε την σταση της χ.α αποσπασματικα βλεπουμε φαντασματα.

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:17 μ.μ.

Κρίμα...τόση εμπάθεια προς τις άλλες αριστερές δυνάμεις έχετε εκεί στον Περισσό???μακάρι να δείχνατε την εμπάθεια σας στα φασιστοειδή,αντί να τα νομιμοποιείτε δίνοντας τους και βήμα...Ο λαός είναι αλληλεγγύος σε κάθε απεργιακό αγώνα και κυρίως στο δύσκολο και μακροχρόνιο αγώνα των χαλυβουργών,άλλοι τον χρησιμοποιούν και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν για να μαζέψουνε κουκιά στις κάλπες...δεν βαρεθήκατε τη καραμέλα της προβοκάτσιας(μήπως δεν ήξερε το κομματικό σας μέλος ο Σιφωνιός ότι είναι φασίστες???για στρουμφάκια τους πέρασε???)...μαζευτείτε στην Ομόνοια,στην παραλιακή,στο Σούνιο όπου τέλος πάντων θα είστε πιο μακριά από εκεί που μάχεται ο λαός,βάλτε το τσοπάνη(Πέρρο) να πει το ποίημα στα πρόβατα και ονειρευτείτε ότι κάνατε και επανάσταση... Και εντάξει το'χετε λυμένο το θέμα αν ακούσετε ή διαβάσετε μια παρόμοια άποψη:είναι προβοκατόρικη!!! Ε, όχι ρε μη γελοιοποιήστε κι άλλο..."ο κόσμος το'χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι"...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger