Home » , » Σαμαράς μόνος ψάχνει παρέα...

Σαμαράς μόνος ψάχνει παρέα...

Από mitsos175 , Κυριακή 20 Μαΐου 2012 | 6:25 π.μ.


Βρε Αντώνη, βρε μανάρι μου ηρέμησε. Πως κάνεις έτσι. Και τι σ έπιασε τώρα κάψα για ντιμπέιτ; Εσύ πριν τις εκλογές το απέφευγες, όπως ο διάολος το λιβάνι. Σε συμβούλεψαν. Ποιοι, αυτοί που σου έδωσαν τις συμβουλές για να απαγορέψεις τα κόκκινα μπλουζάκια στις μαζώξεις των γιδιών; Είσαι σίγουρος Αντωνάκη, ότι είναι δικοί σου άνθρωποι και δεν είναι της Ντόρας ή κανενός άλλου, πιο μπουχέσα…  Ξέρεις σφουγγαράκι μου, στο λέω, γιατί αυτά που κάνεις, φέρνουν άλλον στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Πήρες και άλλους από το λαγό. Μπράβο, μπράβο. Στους βουλευτές και στα λαμόγια μια χαρά τα πας. Όλοι μαζί σου. Εκτός από τον κόσμο. Αυτός φεύγει μακριά. Τον ανθρωποδιώκτη έχεις; Αλλά τι σε ρωτάω. Εφόσον έχεις Άδωνη, Κυριάκο, στο ίδιο κόμμα. Θέλει πολύ να τρομάξει κάποιος… Τουλάχιστον έχεις παρηγοριά. Τα κανάλια σε πάνε με χίλια.

Μόνο που σε πάνε στο γκρεμό.  Για θυμήσου τι έλεγες για την μικρή άτακτη Ντορούλα. Κάτι για  συμφέροντα με τα κανάλια κλπ. Και τώρα Σαμαράς + Μητσοτάκης =  LOVE FOR EVER. Αλήθεια ρε Αντώνη, με κείνη τη Γερμανική εταιρία, να δεις πως τη έλεγαν MIZENS, SIEMENS, κάπως έτσι, τι αποκάματε; Γιατί η Θοδώρα ήταν λιγάκι χωμένη στην υπόθεση. Όχι πολύ ως το λαιμό. Και φωνάζατε τότε εσείς της ΠΟΛΑ. Όπως φωνάζατε και για το εκατομμύριο του άντρα της, ξέρεις εσύ.

Αλλά από τις φωνές σας έπιασε ο λαιμός φαίνεται, κι αρχίσατε τις γαργάρες. Όλα όσα λέγατε για τη Μπακογιάννη και άλλους τα κατάπιατε αμάσητα. Δεν βαριέσαι. Αν ήταν μόνο αυτό που έκανες Τόνι μου, θα το παράβλεπα. Αλλά εσύ είσαι ο άνθρωπος σβούρα. Από τις τούμπες ζαλίστηκαν και οι χαχόλοι που σε ακολουθούν και έπεσαν κάτω.

Τι να σου πρωτοπώ; Δεσμεύτηκες να κάνεις αντιπολίτευση. Στήριξες το ΓΑΠ. Είχες πει όχι στο μνημόνιο. Τελικά το ψήφισες και το υπέγραψες! Είπες όχι στο χαράτσι της ΔΕΗ. Το έκανες μόνιμο. Είπες όχι σε απολύσεις. Έφερες εργασιακή εφεδρεία. Είπες ανάπτυξη. Έφερες ύφεση. Ε λοιπόν ρε Αντώνη, ξέρεις τι θαυμάζω σε σένα; Τη σταθερότητά σου. Είναι να μην πεις κάτι. Το αντίθετο γίνεται.

Τώρα τα έβαλες με τον Αλέξη. Γιατί δεν ήθελε κυβέρνηση μαζί σου. Αντωνάκη, μην το παρεξηγήσεις αυτό που θα σου πω, αλλά η φάτσα σου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Όχι μια χαρά είναι τα γυαλιά σου. Το μυαλό σου έχει πρόβλημα. Λες και έχεις πώς να στο πω… διχασμένη προσωπικότητα, σχιζοφρένεια να το πω… 

Εδώ βουλευτές σου φάγανε διαγραφή, γιατί δεν ψήφισαν αυτό, για το οποίο διέγραψες  άλλους, που το ψήφισαν! Μπερδεύτηκες έτσι; Εμ γι αυτό δε σε θέλουν. Μην καταλήξουν με ψυχοφάρμακα.

Λες τώρα δυο διλήμματα. Το πρώτο είναι δεξιά - Αριστερά. Το δεύτερο είναι Ευρώ ή δραχμή. Λοιπόν Αντώνη. Έχω και εγώ δυο διλήμματα. Και νομίζω ότι αυτά θα φορεθούν περισσότερο στην κάλπη:

Το πρώτο είναι ναι ή ΟΧΙ στην πολιτική που έφερε το Μνημόνιο. Εάν δηλαδή θα σταματήσει το πετσόκομμα, το γδάρσιμο μισθωτών - συνταξιούχων. Αν θα συνεχίσουν η όχι τα χαράτσια στη ΔΕΗ κι αλλού. Όπως καταλαβαίνεις, δε θα βάλουμε σε κίνδυνο τα λιγοστά που μας έμειναν, για να δούμε τη σκατόφατσα σου Πρωθυπουργό. Θα προτιμήσουμε ανθρώπους αξιόπιστους. Πως είσαι εσύ; Καμιά σχέση.

Το δεύτερο είναι, αν θα σε κρεμάσουν στο Σύνταγμα για την κατάπτυστη συμφωνία που υπέγραψες, ή θα σας βάλουν στο κελί να έχει παρέα ο Άκης.

Άκου τώρα και μια συμβουλή: Πάρε ένα εισιτήριο και φύγε. Έκανες αρκετή ζημιά. Δε θα κάνεις άλλη. Και μην ανησυχείς δε θα μας λείψεις. Θα είναι πιο καλά χωρίς εσένα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 9:28 π.μ.

Τελικά ο Μήτσος είναι αγχολυτικό!!!

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 10:30 π.μ.

Φύγε σατανά, να έρθει ο Διάβολος....

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 10:30 π.μ.

Βάλτε το και στο αντινιούς. Θα έχει πλάκα!

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 2:59 μ.μ.

γεια στο στομα και στην "πενα" σου Μητσο!!!

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2012 στις 10:03 μ.μ.

Aς καλεσει ενα απο τα ροζ τηλεφωνα να βρει παρεα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger