Home » , » Μαξ Κάιζερ: «Η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδας στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της»

Μαξ Κάιζερ: «Η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδας στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 | 5:51 μ.μ.

Με πρωτοσέλιδο την αποκλειστική συνέντευξη που πήρε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης από τον οικονομολόγο – αναλυτή Μάξ Κάιζερ κυκλοφορεί το σημερινό περιοδικό «Επίκαιρα». 
Αν και για κάποιους είναι αμφιλεγόμενος ο ρόλος του Μ. Κάιζερ παραθέτουμε ολόκληρο το συγκεκριμμένο δημοσίευμα από το περιοδικό που το βρήκαμε ενδιαφέρον:

Το γνωστό Μαξ Κάιζερ συναντήσαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, σε μια από τις αρκετές επισκέψεις του στην Ελλάδα, την περίπτωση της οποίας παρακολουθεί στενά. Γνωστός οικονομικός αναλυτής, παρουσιαστής, παραγωγός, ακτιβιστής με έντονη δράση κατά των εταιρειών-συμβόλων της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, εναντίον της οποίας διεξήγαγε καμπάνια καλώντας τον κόσμο να αγοράσει ασήμι για να ανεβεί η τιμή του κι έτσι να χρεοκοπήσει η εταιρεία, η οποία, κατά τον Κάιζερ, είχε «σορτάρει» στο μέταλλο και είχε «γυμνές» θέσεις.

Τον Ιούνιο του 2011 σε εκπομπή στο κανάλι Russia Today, όπου εμφανίζεται σταθερά με το «Keiser Report», είχε κατηγορήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι πρόδωσε την Ελλάδα και τον είχε αποκαλέσει «δικτάτορα που θα φύγει νύχτα»… Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές και διαδικτυακές μεταδόσεις από την Ελλάδα για τις εξελίξεις στη χώρα μας, στις οποίες αναφέρεται διαρκώς, και είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές διεθνώς στο χώρο της «αντισυμβατικής» οικονομικής ανάλυσης και του ακτιβισμού κατά της  παγκοσμιοποίησης, των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης, με προγράμματα και παρουσίες από το BBC μέχρι το Al Jazeera και την… ιρανική τηλεόραση.
Η συνέχεια στην ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger