Home » , » Στο τέλος θα γελάνε μαζί τους ακόμη και τα σκυλιά

Στο τέλος θα γελάνε μαζί τους ακόμη και τα σκυλιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 | 4:43 μ.μ.

Επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί σήμερα γράφει ότι «εξετάζεται περίπτωση υφυπουργού, ο οποίος όταν εργαζόταν στο Λονδίνο ως εκπρόσωπος επενδυτικής εταιρείας είχε συστήσει off shore για να διευκολύνονται οι συναλλαγές του. Ψάχνουν, λοιπόν αν έκλεισε την εταιρεία και ποια μετοχική ή διευθυντική σχέση είχε. Διάφοροι το ξέρουν και το ψάχνουν».

Σύμφωνα με το ίδιο έντυπο όλα αυτά γίνονται γιατί «το φυσάνε και δεν κρυώνει αυτό που πάθανε στη Συγγρού με τον Βερνίκο … Τρέμουν να μην υπάρξουν άλλες "εκπλήξεις" με το κυβερνητικό σχήμα, γιατί στο τέλος θα γελάνε μαζί τους ακόμη και τα σκυλιά» …..

Πραγματικά απορούμε: Τι δουλειά έχει ένας πλουτοκράτης απ’ αυτούς που όπως γράφτηκε έχουν 600 δις ευρώ καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες ή ένας απ’ αυτούς που με τις οφ σορ εταιρείες τους τζιράρουν γύρω στα 500 δις τον χρόνο να μπερδεύεται σε κυβερνητικές θέσεις;
Μια χαρά δεν κάνει την δουλειά που του αναθέτουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας; Αλλά καμιά φορά οι προσωπικές φιλοδοξίες ….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger