Home » , » Δεν θα γίνει η τηλεμαχία Σαμαρά-Τσίπρα (Βίντεο)

Δεν θα γίνει η τηλεμαχία Σαμαρά-Τσίπρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 | 7:05 μ.μ.

Τελικά δικαιώθηκε ο αναγνώστης μας που μας είχε γράψει ότι στη Ν.Δ. σκέπτονται να προχωρήσουν σε μεθοδεύσεις για να ματαιωθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση Σαμαρά-Τσίπρα.
Ετσι λοιπόν αφού σήμερα ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει η τηλεμαχία, Ν.Δ και Σύριζα με ανακοινώσεις τους ρίχνει ο ένας στον άλλον την ευθύνη για την ματαίωση της. 

Ο Μιχελάκης αποδίδει «αγωνία στον κ. Τσίπρα να εξηγήσει τις θέσεις του», χρεώνοντας στον Σύριζα ότι «έκανε ό,τι μπορούσε  για να τη δυναμιτίσει» το ντιμπέιτ, ενώ το κόμμα της Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή του  κάνει λόγο για «θρασύδειλη πολιτική στάση της ΝΔ που την εκθέτει ανεπανόρθωτα» και κατηγορώντας την παράλληλα ότι , «φοβάται την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό». 

Να τι έγραφε ανάρτησή μας πριν μερικές μέρες:

Θα γίνει η τηλεμαχία Σαμαρά-Τσίπρα;

Πληροφορίες από το κόμμα της Ν.Δ αναφέρουν ότι το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά ψάχνει δικαιολογίες για να αναβληθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση του αρχηγού της Ν.Δ με τον Αλέξη Τσίπρα. Και αυτό γιατί ενώ στην αρχή πίστευαν ότι ο Α. Σαμαράς εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές γνώσεις που έχει, την απειρία σε τέτοιες αντιπαραθέσεις του Α. Τσίπρα όπως και τις αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών του Σύριζα, θα κέρδιζαν πόντους στην εκλογική μάχη, τώρα αρχίζουν να το ξανασκέπτονται.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι η ηγεσία της Λεωφόρου Συγγρού δεν θέλει να ανοίξει η συζήτηση για το πώς θα διαχειριστεί την επόμενη μέρα των εκλογών, αν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ, μισθούς, συντάξεις, φορολογικές δηλώσεις, περικοπές στο κοινωνικό κράτος, απολύσεις στο δημόσιο, αφού υπάρχουν ήδη οι έγγραφες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους δανειστές του ελληνικού κράτους ο Α. Σαμαράς.

«Δεν κερδίζονται οι εντυπώσεις», λένε επικοινωνιολόγοι της Ν.Δ., απλώς με το να αναδεικνύεις αντιφάσεις στην πολιτική πρόταση του Σύριζα ούτε όταν επενδύεις στην καταστροφολογία-κινδυνολογία αν επικρατήσει ο πολιτικός αντίπαλος σου. Αυτές είναι δοκιμασμένες, αποτυχημένες συνταγές.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
:  Δημοσιεύουμε το μήνυμα σου γιατί όντως κάτι τέτοιες φήμες κυκλοφορούν. Πιστεύουμε, όμως, ότι δεν είναι εύκολο για την Ν.Δ να κάνει κάτι τέτοιο με δεδομένο ότι ο Μιχελάκης ήταν που είχε προτείνει αυτή την τηλεμαχία και ο Σύριζα την δέχτηκε. Αν υποχωρήσει στην πρότασή της η Ν.Δ θα έχει πολιτικό κόστος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουνίου 2012 στις 11:10 μ.μ.

Κριμα ρε γμτ γιατι περιμενα να δω γραβατες για να αποφασισω τι θα ψηφισω.
Ο δικομματισμος πεθανε.... ζητω ο δικομματισμος number 2

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger