Home » , » Η λογοκρισία δεν θα περάσει.Τον τρόμο της συγκυβέρνησης απέναντι στην αλήθεια δείχνει το κόψιμο Αρβανίτη-Κατσίμη

Η λογοκρισία δεν θα περάσει.Τον τρόμο της συγκυβέρνησης απέναντι στην αλήθεια δείχνει το κόψιμο Αρβανίτη-Κατσίμη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 | 2:31 π.μ.

Και νέο κρούσμα κυβερνητικής λογοκρισίας, μετά τη δίωξη του Κ. Βαξεβάνη: Κόπηκε σήμερα το πρωί από τη ΝΕΤ η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη, ύστερα από αναφορά που …ενόχλησε τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκο Δένδια για το θέμα του βασανισμού στην ΓΑΔΑ των συλληφθέντων αντιφασιστών. Ο τρόμος της άθλιας συγκυβέρνησης απέναντι στην αλήθεια, ο φόβος απέναντι στην λαϊκή οργή που φουντώνει, μετατρέπεται σε άμεση καταστολή οποιασδήποτε δημοσιογραφικής φωνής έχει την αξιοπρέπεια και το θάρρος να αμφισβητήσει το μνημονιακό πέπλο σιωπής.

Η προκλητική κατάργηση, μέχρι νεοτέρας, της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής των Κ. Αρβανίτη – Μ. Κατσίμη δείχνει τον πανικό του θίασου Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και των αχυρανθρώπων που έχουν τοποθετήσει στη διοίκηση της ΕΡΤ. Της ΕΡΤ που την μεταχειρίζονται, όπως όλες οι κυβερνήσεις, σαν να είναι τσιφλίκι τους, κάνοντας κυβερνητική – κρατική ντουντούκα, το κατά τα άλλα «δημόσιο μέσο», που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Το μαζικό λαϊκό κίνημα, οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, στο πλαίσιο του συνολικού τους αγώνα για την ανατροπή της επίθεσης και της σύγχρονης «χούντας» κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, πρέπει να δώσουν από κοινού την μάχη για να μην περάσει η κυβερνητική επιχείρηση λογοκρισίας.

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Οκτωβρίου 2012 στις 5:49 μ.μ.

Των βασανιστηρίων, η λογοκρισία έπεται

Λίγο πριν την κατάθεση των νέων μέτρων, παρά τους βερμπαλισμούς του, το κόμμα του Κουβέλη ετοιμάζεται να «κάνει την καρδιά του πέτρα» και να υπερψηφίσει τα πάντα για το καλό «της πατρίδος». Κι ενώ οι αστικές εφημερίδες και τα κανάλια κάνουν λόγο για εμπλοκή και κυβερνητική κρίση στο μνημονιακό μέτωπο, η κυβέρνηση συνεχίσει άτεγκτη το πιο ουσιαστικό της έργο: τη μετατροπή δηλαδή της παρηκμασμένης αστικής δημοκρατίας σε ένα αναγεννημένο κράτος έκτακτης ανάγκης. Μέσα σε δυο μήνες έχουμε πραγματικά μια αναβάθμιση ποσοτική και ποιοτική της κρατικής καταστολής και των ναζιστικών συμμοριών καθώς και μια οργανωμένη κεντρικά απόπειρα ιδεολογικής της νομιμοποίησης.
Με λίγα λόγια το βαθύ κράτος και η κυβέρνηση από τον εθνοσωτήρα Σαμαρά και τον -θα μηνύσω την Γκάρντιαν κάποτε- Δένδια, μέχρι τα ναζιστικά αυγά αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους, προκαλώντας συνεχώς όχι μόνο την αριστερά και την αναρχία, αλλά κι όποιον δε φαίνεται να συντάσσεται ανοιχτά με το φαιό τους όραμα. Πολιτικά οι φασίστες και η κυβέρνηση μπορεί να μην ταυτίζονται, αλλά η διαδικασία εκφασισμού που έχει ξεκινήσει συμπεριλαμβάνει και τις δύο εκδοχές ανασυγκρότησης του μπλοκ εξουσίας...
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://wp.me/pryYN-19G

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger