Home » , » Εξω ο προβοκάτορας απ' την ertopen

Εξω ο προβοκάτορας απ' την ertopen

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 | 2:32 μ.μ.

Το είδαμε κι αυτό ... Δυσκολευτήκαμε να το συνειδητοποιήσουμε αλλά παράλληλα, είναι αδύνατον να το προσπεράσουμε ασχολίαστο.

Επί 2 ώρες ο γνωστός ανθυποΚασιδιάρης Τζήμερος βρήκε απρόσμενο μετερίζι για να εκτοξεύει τα εμέσματά του, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, όχι φυσικά για την γνωστή του κασέτα που επανέλαβε, αλλά γιατί «άψογος οικοδεσπότης του» -σύμφωνα με τους διαδικτυακούς φίλους του- δεν ήταν κάποιος «χρυσαυγίτης με πολιτικά» του φυράματος Θέμου, αλλά παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής στην αυτοδιαχειριζόμενη ERTopen (!).
Συγκεκριμένα τις ακροδεξιές απόψεις που εκφράζει ένα τμήμα του  λούμπεν νεοφιλελευθερισμού τις «λουστήκαμε», δια στόματος Τζήμερου, στην εκπομπή του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) που παρουσιάζει ο πρόεδρος του Παναγιώτης Χριστοδουλάκης στην ΕΡΤopen.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε –μόνο ατεκμηρίωτες υποθέσεις μπορεί να κάνουμε- γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ επέλεξε να προβοκάρει έναν αγωνιστικό μαχόμενο ραδιοσταθμό που αποτελεί όαση στην μπάντα των  FM και στους σταθμούς που εκπέμπουν διαδικτυακά. 
Αυτό που ξέρουμε όμως, πέρα απ’ τις οργισμένες αντιδράσεις ακροατών/ιων της εκπομπής, και τους «πανηγυρισμούς» του Τζήμερου για το «βήμα» που του δόθηκε να εξαπολύσει την Γκεμπελική προπαγάνδα, είναι το καίριο πλήγμα που δέχτηκε η εικόνα της αυτοδιαχειριζόμενης ertopen. Μια εικόνα που χτίστηκε με τεράστια προσπάθεια αγωνιστών/ιων του εργατικού και λαϊκού κινήματος που συμμετέχουν σ’ αυτό το εγχείρημα όπως ο «δικός» μας Νίκος Αργυρίου και τα άλλα παιδιά από το δίκτυο Σπάρτακος καθώς και τα συντρόφια μας που παρουσιάζουν την εκπομπή «Με χωρίς Πατρίδα».

Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα από ανάρτηση ιστότοπου:

Αλήθεια τί συμβαίνει  το τελευταίο  διάστημα στην  ertopen;

Άλλαξε  γραμμή πλεύσης ;

Εγκατέλειψε  τη μαχητική γραμμή που ακολουθούσε  σαν αδέσμευτο ραδιόφωνο  και φιλοξενεί άτομα που  έχουν σχέση με το βρώμικο καπιταλιστικό σύστημα;

Στοχεύει  σε άλλες  καταστάσεις δίνοντας φωνή σε χουντικούς και κυρίως σε άτομα  που πρόσφατα ακόμα ζητούσαν  να κατέβουν τα τάνκ στο  Μαξίμου;

Πώς μπορεί  να  δικαιολογήσει  κανείς την εμφάνιση του  διαβόητου  Τζήμερου  - σωστά διαβάσατε -  ο οποίος  θεωρείται από τους πλέον  βρόμικους  στη σημερινή  εποχή;


Από δικό μας ρεπορτάζ προέκυψε ότι έχει δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση σε όσους/ες, τεχνικούς και παραγωγούς εκπομπών συμμετέχουν στο εγχείρημα της ertopen.
Η προβοκάτσια –είναι συζητήσιμο αν είναι συνειδητή η όχι- που έκανε ο Π. Χριστοδουλάκης μόνο με την άμεση παραίτησή του ξεπλένεται.
Αν δεν το κάνει και επιμένει στην παραμονή του, θα σημαίνει ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, θέλει να δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην συνέχιση αυτού του εγχειρήματος, οπότε σαν τέτοιος τύπος πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 36 σχόλια

5 Δεκεμβρίου 2016 στις 3:33 μ.μ.

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο προβοκάτορας αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του από την ertopen

5 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:30 μ.μ.

Αντιγράφω:

“Εγκατέλειψε  τη μαχητική γραμμή που ακολουθούσε  σαν αδέσμευτο ραδιόφωνο  και φιλοξενεί άτομα που  έχουν σχέση με το βρώμικο καπιταλιστικό σύστημα;”

Συγνώμη, έτσι καταλαβαίνετε εσείς το “αδέσμευτο ραδιόφωνο”; Να μην μιλάει με ανθρώπους της αγοράς διότι αυτοί είναι μέρος του “βρώμικου καπιταλιστικού συστήματος”; Και χαιρόσαστε όταν απολύεται αυτός που διέπραξε τέτοιο παράπτωμα. LOL - είστε θεοί.

Λυπάμαι για τον άνθρωπο που απολύθηκε, αλλά εδώ αντιλαμβάνεται ο πολίτης πώς εννοεί η Αριστερά την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:48 π.μ.

Θερμά ... "συγχαρητήρια" για την αναίσχυντη φίμωση των απόψεων που δεν σας είναι αρεστές. Η συμπεριφορά σας θυμίζει άλλες εποχές. Εποχές που η χώρα ήταν "στο γύψο".

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 6:47 π.μ.

Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:25 π.μ.

Με απολύσεις και υβρεις αντιμετωπιζετε την ελευθερια της εκφρασης εσεις.
Συνεπεις αριστεροι, δεν μπορω να πω 😂

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:49 π.μ.

Τα πρόβατα πρέπει να ακούνε μόνο τον τσομπάνη.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:55 π.μ.

Hasta la polyphonia para siempre

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:44 π.μ.

Γελάει το σύμπαν με το βαθιά κόκκινα μεσάνυχτα στο μυαλό σας βόδια

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 9:10 π.μ.

Ε, ναι είπαμε να είναι "open" η ΕΡΤopen, αλλά όχι και ΤΟΣΟ open! Μην αφήσουμε πολύ ανοιχτά και κάνει κανένα ρεύμα και πουντιάσουμε. Ελεύθερη φωνή για την κοινωνία = ελεύθερη φωνή για αυτούς που συμφωνούν μαζί μας. Μάλιστα...

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 9:12 π.μ.

Άααα ρε Τζήμερο που θέλετε.......

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 9:50 π.μ.

Ρε τι φασιστάκια που είσαστε εσείς εκεί πέρα.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:21 π.μ.

Κόκκινα φασιστακια της ΕΡΤ......

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:29 π.μ.

ναι μωρέ το φασισταριό χουντόχυμα βλήμερος είναι και 'άποψη' άσιχτήρ ρε φασιστάκια

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ.

Αδέσμευτο ραδιόφωνο που φιμώνει απόψεις. Τα Γκούλαγκ ήταν αυτοδιαχειριζόμενα; Σχεδιάζουμε την επανασύσταση τους;

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:32 π.μ.

Ετσι αντιλαμβάνεστε την "Αδέσμευτη" ενημέρωση?

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:35 π.μ.

Αριστεροί φασίστες είστε. Έρχεται το τέλος σας. Ευτυχώς.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:05 π.μ.

Αν οι φασιστεροί είχαν γκουλάγκ να τον χώσουν μέσα θα το έκαναν.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:18 π.μ.

Συγχαρητήρια για τη συνεπή στάση σας!
Μακάρι όλοι οι φασιστεροί να ήταν έτσι. Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος και καθαρός όχι μόνο από Τζήμερους αλλά και από οποιονδήποτε άλλο ΦΑΣΙΣΤΑ που τολμάει να έχει διαφορετική άποψη.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:39 π.μ.

... αδεσμευτο και βαθυ .... σκοταδι ...

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:43 π.μ.

Η διαφορετική άποψη που δεν σας ταιριάζει στα κουμμουνιστικά τρισάθλια ιδεώδη σας ενοχλεί. Η δημοκρατία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας. Είστε ο καρκίνος που τρώει τα σωθικά της χώρας.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:55 π.μ.

Παιδιά το έρχεται πάρει χαμπάρι πως δεν ζούμε στην βόρειο Κορέα? Ή μήπως αυτή την μικρή λεπτομέρεια δεν την έχουν ανακαλύψει οι αμερόληπτοι ρεπόρτερ του αγωνιστικού σταθμού του βουνού τρομάρα σας. Μια χαρά τα είπε ο Τζήμερος και ευχαριστούμε τον απολυμενο παραγωγό που τον προκάλεσε.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:01 μ.μ.

Βρωμοκομμουνια. Ειστε οτι πιο σιχα.ερο ειδος φυμωσης αντιθετης γνωμης υπαρχει.
Στοχοποιειται τους παντες ως φασιστες με σκοπο να γινονται στοχος επιθεσεων απο τους γνωστους σας κυκλους. Οταν θα ρθει η ωρα θα τιμωρηθειτε αναλογως απο τις τις ανεξαρτητες δικαστικες αρχες.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:01 μ.μ.

Μόνο οι λέξεις κλειδιά σύντροφοι και προβοκατσια υποκυκνειουν τι χρώμα φασιστας είναι ο συντάκτης... Κατά τα άλλα είστε το ίδιο... Ντροπή σας...

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:25 μ.μ.

σα δε ντρεπεστε....παλιοφασιστες...

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 1:32 μ.μ.

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί ο Τζήμερος κάνει προπαγάνδα; Τι είναι αυτό που διαστρεβλώνει, ή που ακριβώς ψεύδεται;

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 1:37 μ.μ.

Να υποθέσω ο σταθμός είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, σωστά; Θεωρητικά πάντα βέβαια, μην το πάμε στα άκρα και το εφαρμόσουμε όντως αυτό, κινδυνεύει η επανάσταση.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, τι σχέση έχει οτιδήποτε αριστερό με την ελευθερία του λόγου; Καμία.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:01 μ.μ.

Καμενα μυαλα ολοι εκει στο ΕΡΤ open. Ζειτε εκτος τοπου κ χρονου για να μην πω σε αλλη διασταση. Αν ελεγε για τα υπεροχα χρονια του Σταλιν θα ηταν μια χαρα ετσι? Ζητω ο κοκκινος φασισμος.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:17 μ.μ.

Οι χρυσαυγιτες ειναι γατακια μπροστα σας !!!

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:30 μ.μ.

Εξοχότατη, Μέρκελ

Aν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε.

Επιστολή Θάνου Τζήμερου στην Μέρκελ – 20 Οκτ 2011
____

Τηρουμένων των αναλογιών έχουμε μια παραλλαγή των επιστολών που έστελναν οι επικεφαλείς των Ταγμάτων Ασφαλείας στον Χίτλερ.
Το να υπάρχουν κάποιες δεκάδες γραικύλοι και να υποστηρίζουν τις απόψεις ενός ανθυποΚασιδιάρη –όπως εύστοχα χαρακτηρίζει η ανάρτηση τον Θ.Τ δεν προκαλεί εντύπωση.

Οσο για την αποπομπή του «οικοδεσπότη» του Τζήμερου από την ertopen να θυμίσουμε στους «δημοκράτες» που διαμαρτύρονται ότι αυτό το μέσον λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά. Οταν όλοι σχεδόν οι συντελεστές του –τεχνικοί και παραγωγοί εκπομπών- ζήτησαν την απομάκρυνση του γιατί με την επιλογή του να φιλοξενήσει στην εκπομπή του αυτό το μίασμα του ανθρώπινου είδους, κατάφερε πλήγμα στην εικόνα του μέσου, το να τους απαλλάξει από την παρουσία του ήταν η μόνη επιλογή.

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:42 μ.μ.

Οχι απλα να παραιτηθει....αλλα να κανει χαρακιρι μπροστα στον Περισσο ,για παραδειγματισμο. Πολυ φλωρο σε κοβω εσενα. Αιντε να ζεσταθουμε !!!

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 9:19 μ.μ.

Ο κύριος κοινή λογική ,Χρυσαυγήτης με γραβάτα .Ντροπή σε όσους του δίνουν βήμα .Σε ποιον άλλο αρχηγό κόμματος του 0,00001% δίνουν βήμα τόσο συχνά όσο σε αυτό το φασίστα;

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 9:27 μ.μ.

Μνημόνιο μέχρι να λιώσουν οι πάγοι στην Ανταρκτική δεν υπάρχει ελπίδα ! παρέθεσε ολόκληρη την επιστολή σανοφάγε να δεις το συμπέρασμα της !

6 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:27 μ.μ.

Λειτουργεί με τα λεφτά των φορολογούμενων η ertopen αλλά φιμώνει ό,τι δεν της αρέσει. Λογικό.

7 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:29 π.μ.

Πού μπορούμε να ακούσουμε την εκπομπή με τον Θ. Τζήμερο στο ΕΡΤopen;

9 Δεκεμβρίου 2016 στις 3:45 π.μ.

Μικροαστικά φασιστάκια, κυράτσες της διπλανής πόρτας, το μη πτυχίο του Τζήμερου δεν παραλείπετε να το αναφέρετε.

9 Δεκεμβρίου 2016 στις 1:16 μ.μ.

Ρε τι φασιτζημερια που μαζευτηκαν στο Β.Κ !Αντε μαλακες βαλτε το τζημερο στο κωλο σας να τον ευχαριστηθειτε για τα καλα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger