Home » , » Στα χνάρια του ακραίου γερμανικού εθνικισμού τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής

Στα χνάρια του ακραίου γερμανικού εθνικισμού τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής

Από giorgis , Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 10:53 μ.μ.

Δεν είναι χωρίς βάση οι αναλογίες που πολλοί σχολιαστές βρίσκουν με τη γερμανική δημοκρατία της Βαϊμάρης, σε μια προσπάθεια τους να αναζητήσουν ιστορίες αναφορές και παραδείγματα για να εξηγήσουν το πολιτικό γίγνεσθαι της τρέχουσας περιόδου, που συνταράσσεται από την κρίση χρέους στην Ε.Ε. και τη διαδικασία της ελεγχόμενης χρεοκοπίας την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Σχεδόν έναν αιώνα μετά τη γερμανική και κατ' επέκταση παγκόσμια τραγωδία που πυροδοτήθηκε από την επικράτηση του φασισμού, η Ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται με επίκεντρο την Ελλάδα, μια χώρα που αμφιρρέπει με χαρακτηριστική ευκολία ανάμεσα στη φαρσοκωμωδία και τον μελοδραματισμό. Εδώ γεννήθηκαν άλλωστε και τα δύο είδη.

Θεατές λοιπόν σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου, βλέπουμε να επαναλαμβάνονται - ως επικίνδυνη έστω, αλλά φάρσα προς το παρόν - στις μέρες μας, στην Ελλάδα, όλα εκείνα τα δεινά και οι ακραία φανατισμένες παθογένειες του γερμανικού εθνικισμού που οδήγησαν τη χώρα στη διάλυση και την οικουμένη στον όλεθρο. Να 'μαστε, λοιπόν, στην Ελλάδα του σήμερα, στο γερμανικό ούτως ή άλλως προτεκτοράτο, στο έδαφος του οποίου-ξεφυτρώνουν frikorps και τάγματα εφόδου (Sturm Abteilungen), με αίμα, ρατσισμό και φετιχιστική δαιμονοποίηση του διαφορετικού.

Η σύγχρονη εκδοχή ενός ανθρωπολογικού «συμπιλήματος» μεταξύ του Ερνστ Ράιμ και του Γιόζεφ Γκέμπελς, ο Ηλίας Κασιδιάρης, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

5 Οκτωβρίου 2012 στις 4:03 π.μ.

Καμμία σχέση με Βαιμάρη. Η Γερμανία ακόμα και τότε ήταν ένα σοβαρό κράτος, εμείς είμαστε διαχρονικά ένα γραφικό μπουρδέλο. Πάντως οι ΧΑυγίτες αποδεικνύονται πιό μάγκες από εμάς καθώς διαρκώς κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στο δρόμο πότε θα τους αντιμετωπίσουμε όμως; Αν περιμένουμε από τους "αρχηγούς" μας, καήκαμε. Ξυπνάτε ρεεεε!!!

αντιναζι
5 Οκτωβρίου 2012 στις 10:21 π.μ.

περι του λογου το αληθες δειτε το ντοκυμαντερ στο youtube ναζι-η ιστορια προειδοποιει! χωρις ονομα δεν αφηνεις την τακτικη του γκεμπελς λεω εγω! που εμφανιζονται πιο μαγκες τα ζωα? εχουν φαει απειρο ξυλο! απευθυνονται σε ηλιθιους και διεκδικουν τη μη σκεψη απο αυτους!για καποιους αυτο ειναι ανακουφιστικο αλλα ειναι παραλληλα και (δυναμει)εγκλημα κατα της ανθρωποτητας! ουτε βημα πισω - τσακιστε τους (νεο)ναζι μισανθρωπους!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger