Home » , » "Κυνηγοί κεφαλών" (Βίντεο)

"Κυνηγοί κεφαλών" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 | 12:00 π.μ.

Είναι αδίστακτοι, απάνθρωποι και δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εκτελέσουν τις προσταγές που λαμβάνουν από τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους.

Ο λόγος φυσικά για το πολιτικό προσωπικό των αστών που δεν περνάει μέρα να μην μας δείχνει το βάρβαρο πρόσωπο του. Αφού μας επέβαλαν μια φοροληστεία που θα την ζήλευαν και οι ..πασάδες επί τουρκοκρατίας, έρχονται τώρα να φτιάξουν ένα σώμα με «κυνηγούς κεφαλών».

Απ’ ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε μόλις πριν λίγες μέρες με πρωτοβουλία του υπουργού οικονομικών Γ. Στουρνάρα έφτιαξαν μια νέα υπηρεσία με 4091 άτομα που θα ονομάζονται «Ελεγκτές βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης εσόδων του κράτους». (Τι θα πει αναγκαστικής; Δηλαδή κάποιος που δεν έχει να πληρώσει τι θα τον κάνουν;)

Αυτό που είναι το πιο καταπληκτικό σύμφωνα από όσα ακούσαμε στον σχολιασμός του τηλεοπτικού καναλιού που παρουσίαζε το ρεπορτάζ, είναι ότι οι αμοιβές των εφοριακών που θα αναλαμβάνουν τον ρόλο των κυνηγών κεφαλών θα συνδέονται ανάλογα με τις επιδόσεις τους.

Δεν το καταλάβαμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αφού οι εφοριακοί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν συγκεκριμένο μισθό. Θα το ψάξουμε και θα επανέλθουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2013 στις 7:20 π.μ.

Να κυνηγήσουμε τους κηνυγούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger