Home » , » Είσαι μπάτσος; Μπορείς να εκτονώνεις τα κτηνώδη ένστικτα σου χωρίς καμιά επίπτωση

Είσαι μπάτσος; Μπορείς να εκτονώνεις τα κτηνώδη ένστικτα σου χωρίς καμιά επίπτωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 | 10:49 μ.μ.

Η ρήση του Μητσοτάκη προς τους μπάτσους «το κράτος είστε εσείς» επιβεβαιώνεται κάθε μέρα. Τα «ένστολα παιδιά του συστήματος» έχουν την «πλήρη κατανόηση», απ’ τους «αρμοδίους» και βγαίνουν «λάδι» σε κάθε εγκληματική συμπεριφορά τους.

Δυο γεγονότα που ήρθαν στην δημοσιότητα, χτες και σήμερα, λογικά θα έπρεπε να ξεσηκώσουν και τις ..πέτρες. Για τα αργυρώνητα όμως ΜΜΕ δεν αξίζουν ούτε μια πρόταση στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τους, ούτε μια αράδα στις φυλλάδες τους.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Κίνησης «Απελάστε τον ρατσισμό»:

Αρχιφύλακας «αθωώθηκε» υπηρεσιακώς προτού καθίσει στο εδώλιο για άγριο βασανισμό αλλοδαπού

«Αστυνομικός που οδηγείται στο εδώλιο για πρωτοφανή βασανιστήρια "απηλλάγη" από δύο ταχύτατες ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ., η οποία, καταπώς φαίνεται, έσπευσε να προκαταλάβει τη δικαστική απόφαση. Ο 37χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι όχι μόνο χτυπούσε έναν αλλοδαπό συλληφθέντα αλλά και ότι τον είχε τυλίξει με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών την οποία είχε γεμίσει με κόπρανα του φοβισμένου λόγω των βασανιστηρίων ανθρώπου.
Παρ’ ότι σωρεία δικαστικών εγγράφων, ιατροδικαστικών γνωματεύσεων αλλά και εισηγήσεων δικαστικών λειτουργών παραπέμπουν τον αστυνομικό σε δίκη για απίστευτες βιαιοπραγίες, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε - λίγες εβδομάδες πριν από το δικαστήριο - ότι είναι "αθώος"». 

Πάμε και σε μια πιο καραμπινάτη περίπτωση συγκάλυψης βασανιστών μπάτσων.


Σε περασμένη ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας διαβάζουμε:

  Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ..εξακρίβωση στοιχείων

«Με σοβαρότατα τραύματα νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά 19χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τους οικείους του, ξυλοκοπήθηκε μέσα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 1ης Απριλίου, όταν ο 19χρονος και τέσσερις ακόμα συνομήλικοι του μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση για εξακρίβωση στοιχείων μετά από μπλόκο της αστυνομίας στην Παραλιακή του Ηρακλείου. Όπως καταγγέλλουν οι υπόλοιποι νεαροί, ο 19χρονος Κώστας Χαιρέτης ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς με κουκούλες, μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο, επειδή διαπιστώθηκε πως στο παρελθόν είχε αρνηθεί να σταματήσει σε έλεγχο της Τροχαίας.

Τον άκουγα να φωνάζει "μη σας παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο", λέει ο 18χρονος Φανούρης Φραγκιαδάκης, ο οποίος επίσης συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε, αλλά πιο ελαφρά. Άνοιξαν κάποια στιγμή την πόρτα και μας είπαν "πάρτε τον από δω". Ο Κώστας δεν μπορούσε καλά-καλά να περπατήσει.

Από εκεί και πέρα ακολουθεί ένα τριήμερο με το παιδί να παρουσιάζει εμετούς, πυρετό και πόνους στην κοιλιακή χώρα. Διακομίστηκε δύο φορές στο νοσοκομείο, χωρίς να κριθεί αναγκαία η παραμονή του. Το μεσημέρι της Τετάρτης, 4 Απριλίου, το παιδί έφτασε με αφόρητους πόνους και πρήξιμο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρά τραύματα στα πλευρά, σοβαρή ζημιά στο πάγκρεας, υπολειτουργεί ο ένας του πνεύμονας, φέρει δύο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι και έχει χτυπηθεί στο υπονεφρίδιο. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία την άμεση αεροδιακομιδή του στην Αθήνα και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο.

Από την πλευρά της Αστυνομίας διατάχθηκε (πάλι) ΕΔΕ για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ αφέθηκαν υπόνοιες για παράξενο κενό τεσσάρων ημερών από το περιστατικό μέχρι την καταγγελία υπονοώντας πως στο μεσοδιάστημα συνέβη "κάτι άλλο"»…

Σήμερα, λοιπόν μαθαίνουμε το αποτέλεσμα που είχε κι αυτή η ΕΔΕ. Το αποτέλεσμα; Το αναμενόμενο:   «Δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο»,  για τους μπάτσους βασανιστές. Οπότε μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους …

Χρειάζονται σχόλια;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger