Home » , » Σε κίνδυνο η ζωή των απεργών πείνας πολιτικών προσφύγων -Πορεία αληλλεγγύης σήμερα

Σε κίνδυνο η ζωή των απεργών πείνας πολιτικών προσφύγων -Πορεία αληλλεγγύης σήμερα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 | 3:00 μ.μ.

Κι ενώ σήμερα θα γίνει στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς την βουλή ενάντια στις εκδόσεις των αγωνιστών από την Τουρκία, οι αγωνιστές πολιτικοί πρόσφυγες συνεχίζουν την απεργία πείνας, έχοντας φτάσει στα όρια τους.

Όπως καταγγέλλει η επιτροπή αλληλεγγύης «Τον τελευταίο καιρό η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε εφόδους σε σπίτια και χώρους εργασίας πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία. Η αστυνομία τους συλλαμβάνει, τους φυλακίζει και δρομολογείται η έκδοσή τους στην Τουρκία και σε άλλες χώρες.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του BULUTYAYLA που τον απήγαγαν στη μέση του δρόμου, τον παρέδωσαν στο καθεστώς Ερντογάν με τρόπο γκανγκστερικό, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως η σύλληψή του έγινε στην Τουρκία! Τέσσερις αγωνιστές πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις ελληνικές φυλακές και υπάρχει γι’ αυτούς αίτημα για την έκδοσή τους από Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία. Το “έγκλημά” που τους καταλογίζεται από τις χώρες αυτές είναι η πολιτική τους δράση».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger