Home » , » Ο θλιβερός Τζωρτζάτος ακολουθώντας το γκεμπελίστικο δόγμα «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει»

Ο θλιβερός Τζωρτζάτος ακολουθώντας το γκεμπελίστικο δόγμα «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει»

Από giorgis , Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 | 7:07 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ο θλιβερός Τζωρτζάτος ξαναχτύπησε. Όχι από τις στήλες των «Νέων» -τότε που έκανε που έκανε λόγο για ασύλυπτα μέλη της 17 Νοέμβρη προς μεγάλη ικανοποίηση ξένων και ντόπιων μυστικών υπηρεσιών-, αλλά απ’ την πάντα πρόθυμη σε τέτοιες περιπτώσεις «Ελευθεροτυπία».

Η «φωνή του Γιωτόπουλου» χωρίς ίχνος τσίπας πάνω του  με μια επιστολή-οχετό, γεμάτη βρομιές και συκοφαντίες, και μυθεύματα, γραμμένη κατά το γκεμπελίστικο δόγμα «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει», πάει να παρουσιάσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα σαν συνεργαζόμενο με «τη CIA, το FBI, τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και την ΕΥΠ».

Θα δίναμε αξία στο αξιολύπητο αυτό ανθρωπάκι αν ασχολούμαστε με τις αθλιότητες που λέει.  Είναι τουλάχιστον πρόκληση, όμως, να τολμάει και να μιλάει ο Τζωρτζάτος που έδωσε «γη και ύδωρ» στους ανακριτές και ένα μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου στην δίκη της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη στηρίχτηκε στη  δική του προανακριτική και ανακριτική κατάθεση.

Οσο για τον Δ. Κουφοντίνα όλοι γνωρίζουμε ότι παραδόθηκε μόνος του για να υπερασπιστεί την ιστορία της οργάνωσης του και των επιλογών της, κάτι που το έκανε με θάρρος, αξιοπρέπεια και αγωνιστικό ήθος,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

15 Ιουνίου 2014 στις 8:36 π.μ.

ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φάουλ! Σφύρα το!
:)
Και χωρίς πλάκα τώρα:
Νομίζω πως όταν αναφερεστε σε εισοβίτες καλό θα είναι να είστε κάπως πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς σας. Πολύ περισσότερο όταν έχετε εκθειάσει άλλους (βλέπε Χ.Ξηρός) που έχουν καταδώσει όλη τους την οικογένεια κυριολεκτικά....

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2014 στις 5:26 μ.μ.

Η πλάκα είναι ότι ο Τζωρτζάτος κατηγορεί στην συνέντευξη το Κουφοντίνα για χαφιέ λίγο αφότου ο ΙΔΙΟΣ έχει δώσει στεγνά ένα άτομο σχεδόν με το...όνομά του.
Πολύ γερές βάσεις είχε η 17 Νοέμβρη αν είχε το Γιωτόπουλο ηγετικό στέλεχος...

16 Ιουνίου 2014 στις 3:08 μ.μ.

@Ανώνυμος
-Αν οι ασφαλείτες λένε τελικά ψέμματα και δεν τον είχε (τον Γιωτόπουλο ηγετικό στέλεχος), όλα εντάξει;

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2014 στις 5:01 μ.μ.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Μια χαρά την έκανε τη δουλειά της η 17Ν. Μια χαρά βοήθησε κι αυτή κι άλλες οργανώσεις σαν κι αυτή να περνάνε αντιτρομοκρατικοί νόμοι.

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2014 στις 11:22 π.μ.

TRASH άντε αγόρι μου ν' ασχοληθείς με τίποτε που καταλαβαίνεις, αν καταλαβαίνεις και κάτι.

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2014 στις 1:49 μ.μ.

Ναι γιατί χωρίς τα ένοπλα δεν θα περνάγανε οι αντιτρομοκρατικοί, θα τους σταμάταγες εσύ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger