Home » , » Συγκλονιστική καταγγελία για αυτούς που ευθύνονται για το θάνατο ενός παιδιού 4,5 ετών

Συγκλονιστική καταγγελία για αυτούς που ευθύνονται για το θάνατο ενός παιδιού 4,5 ετών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 | 11:38 μ.μ.

Συγκλονιστική είναι η επώνυμη καταγγελία που μας ήρθε από μια μητέρα που θεώρησε ότι έπρεπε να δημοσιοποιήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του παιδιού της, ενός αγοριού 4,5 ετών.

Ο λόγος που το κάνει είναι γιατί «ένα παιδί δεν πρέπει ποτέ να πεθαίνει βουβά, και να μην παραπέμπονται σε δίκη όσοι με τις ενέργειές τους συνέβαλλαν στο θάνατό του», όπως σημειώνει αποσκοπώντας επιπλέον, στο παρακάτω σπαρακτικό κείμενο της ότι πρέπει «να προστατευτούν και άλλα παιδιά και άλλοι γονείς από τυχόν ανάλογη, εγκληματική ιατρική αδιαφορία».

Η καταγγελία που μας ήρθε ξεκινάει με ένα κείμενο της «Ελευθεροτυπίας» στο οποίο ο δημοσιογράφος Μάνης Νουδάρος περιγράφει το τραγικό γεγονός:

O πνιγμός στη θάλασσα τού 4χρονου Μάριου Λαζαρίδη και οι εμπλεκόμενοι γιατροί

Έντυπη Έκδοση, Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Το παιδί πνίγηκε, ο πατέρας… κοιμόταν

Το παιδί του είχε πνιγεί στη θάλασσα κι εκείνος κοιμόταν αμέριμνος σε ξαπλώστρα της παραλίας!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία ο πνιγμός ενός αγοριού 4,5 ετών σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κυλλήνης, ελάχιστα μέτρα από την ακτή, και η πρωτοφανής αδιαφορία του γιατρού πατέρα του που το συνόδευε.

Το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού ανακάλυψαν τυχαία λίγο μετά τις 7 το πρωί εφτά Γερμανίδες τουρίστριες που παραθέριζαν στην περιοχή και αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger