Home » , , » 2,5 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΞ πήρε ΜΚΟ που συμμετείχε ο εκλεκτός του Α. Σαμαρά, Α. Παπαμιμίκος για προγράμματα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν !!!!.

2,5 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΞ πήρε ΜΚΟ που συμμετείχε ο εκλεκτός του Α. Σαμαρά, Α. Παπαμιμίκος για προγράμματα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν !!!!.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 | 10:00 μ.μ.

Μια σημαντική αποκάλυψη έρχεται σήμερα από δημοσίευμα της ιστοσελίδα "Ημεροδρόμος", που υπογράφει ο Δημήτρης Μηλάκας, και θίγει το στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα ο εκλεκτός του πρωθυπουργού,  και γραμματέας της ΝΔ.,  Ανδρέας Παπαμιμίκος– το ίδιο πρόσωπο που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες να βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια και να κατηγορεί τους απεργούς της ΔΕΗ ότι αντιστρατεύονται στο "γενικό συμφέρον"- ελέγχεται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας  που διενεργείται για τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από  το Υπουργείο Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα η έρευνα που  διενεργείται για τον Γραμματέα της ΝΔ έχει σχέση με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ  «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ΔΙ.ΔΗ.ΝΕ», πρώην «Δίκτυο Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια».

Όπως διαβεβαιώνουν την ιστοσελίδα που κάνει την αποκάλυψη, στελέχη του ΥΠΕΞ,  τα προγράμματα, για το οποία η εν λόγω ΜΚΟ έλαβε κοντά στα 2,5 εκατομμύρια από την ΥΔΑΣ, ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

Η έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία  και έχει αναλάβει ο ΣΔΟΕ  αφορά τη  διακρίβωση της τυχόν τέλεσης αδικημάτων, τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα:
υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου
κατ” εξακολούθηση, απάτης σε βάρος του Δημοσίου
νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
και έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

Τα ελεγχόμενα πρόσωπα είναι:

1. Ανδρέας Παπαμίκος του Ιωάννη
2. Ηλίας Κουσκουβέλης του Ιωάννη
3. Νίκος Βασιλειάδης του Αναστασίου

Στο έγγραφο του ΣΔΟΕ δίπλα στα ονόματα των υπό διερεύνηση ατόμων υπάρχει και το ΑΦΜ. Με βάση  αυτό το στοιχείο και προκύπτει ότι ο αναφερόμενος  ως Ανδρέας Παπαμίκος είναι ο ΓΓ της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι βρισκόμαστε σε μια φάση που το αστικό καθεστώς έχει σαπίσει εντελώς και οι μηχανισμοί συγκάλιψης των "δικών τους παιδιών" έχουν χάσει την παλιά τους αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, κατόπιν εισαγγελικής εντολής βρίσκεται ο γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2014 στις 1:43 π.μ.

ευτυχώς που υπάρχουν μπάτσοι,καπιτάλες και γενικά άτομα που πουλάνε και τη μάνα τους .Η αηδία έγινε πολυ μεγάλη και αυτοί πολύ μικροί για να την διαφυλάξουν πια.
Αλοίμονο και στους ανίδεους όπου μια ωραία μέρα ,δευτερόλεπτο,στιγμή θα καταστραφεί η ασφάλεια τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger