Home » , » Απαράδεκτα "ανοίγματα" του Σύριζα;

Απαράδεκτα "ανοίγματα" του Σύριζα;

Από giorgis , Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 | 9:16 μ.μ.

Του Γ.Γ. 

Δεν μπορεί να ξέρουμε αν έχει βάση ή είναι δημοσιογραφική μπαρούφα αυτό που διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Αν όντως ισχύει θα πρόκειται για ένα τεράστιο «φάουλ» της ηγετικής ομάδας του Σύριζα, που δεν έχει καμιά σχέση με αριστερή ηθική.

Αναφερόμαστε σε δημοσίευμα που θέλει εκ μέρους του κόμματος της Κουμουνδούρου –«στα πλαίσια ανοίγματος προς τα αριστερά», όπως χαρακτηριστικά γράφεται- να γίνεται πρόταση στον καθηγητή Ευτύχη Μπιτσάκη, να είναι απ’ τους πρώτους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, και στον δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν είναι «εισοδισμός», που θα έλεγαν οι τροτσκιστές, -αν ισχύει το δημοσίευμα- αλλά μια απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά άλλης συλλογικότητας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που είναι γνωστή η στάση που έχει απέναντι στην πολιτική του Σύριζα, και στην οποία πρόσκεινται τα πρόσωπα που αναφέραμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 30 σχόλια

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:26 μ.μ.

Συγνωμη αλλα αν ισχυει δεν καταλαβα γιατι εκνευριζεστε. Εχετε απολυτη ευθυνη για την σταση σας απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που τον χαιδευατε τοσο καιρο κ μαλιστα του δινατε βημα με κοινα ψηφοδελτια στα σωματεια. Αρα φατε τωρα την χλαπατσα αφου αργησατε να ανοιξετε μετωπο στον ΣΥΡΙΖΑ.Αυτα δυστυχως πληρωνονται.

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:27 μ.μ.

ναι ο εισοδισμος μαρανε την ανταρσυα! τιμη του συριζα αν ερχονταν αυτοι οι ανθρωποι σε συνεργασια με το συριζα

Κουμουνδούρου
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:33 μ.μ.

Μόλις μίλησα με τον Αλέξη.....
Ζητά συγγνώμη από τον Γ.Γ. διότι έκανε το λάθος να απευθυνθεί σε δύο αριστερούς.
Υποσχέθηκε από δω και πέρα να μιλάει και να απευθύνεται μόνο σε πρώην Πασόκους.

Και πάλι συγγνώμη!

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:36 μ.μ.

Λάρισα: Εναντίον των σχολικών φυλάκων η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ

Να προσβάλει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας με την οποία 41 σχολικοί φύλακες πέτυχαν να συνεχίζουν να εργάζονται και να αμείβονται, αποφάσισε η νέα δημοτική αρχής της Λάρισας (ΣΥΡΙΖΑ), αποκαλύπτονας έτσι για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, την Πέμπτη 6 Νοέμβρη, η δημοτική αρχή έφερε προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα άσκησης ή μη έφεσης από πλευράς Δήμου κατά της απόφαση 432/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας, με την οποία έγιναν δεκτά ασφαλιστικά μέτρα υπέρ των 41 σχολικών φυλάκων που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα για να συνεχίζουν να εργάζονται και να αμείβονται απρόσκοπτα.

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Λάρισας υπογραμμίζει:

«Η στάση της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά ήταν αποκαλυπτική. Ενώ πριν από μερικές εβδομάδες διοργάνωνε "φιέστες" συμπαράστασης στους σχολικούς φύλακες που τελείωνε η διαθεσιμότητά τους, σήμερα επικαλούμενη την "νομιμότητα" και το "γράμμα του νόμου" κινεί τις διαδικασίες για να τους στείλει μια ώρα αρχύτερα στην πόρτα της εξόδου. Σύσσωμη η δημοτική πλειοψηφία, αλλά και οι εκπρόσωποι όλων των άλλων παρατάξεων που εκπροσωπούνται στην αρμόδια επιτροπή (κ.κ. Καραλαριώτου (ΝΔ), Τζανακούλη (ΝΔ), Νασιώκα (Ανεξ ΠΑΣΟΚ), ψήφισαν υπέρ της άσκησης αγωγής εναντίον της πρωτόδικης θετικής απόφασης του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους.

Μόνο ο εκπρόσωπος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" καταψήφισε, σημειώνοντας ότι "η νομοθεσία είναι σε αντιλαϊκή κατεύθυνση και υπηρετεί την κυρίαρχη πολιτική. Η στάση κάθε πολιτικής δύναμης κρίνεται από την αντιστοιχία λόγων και έργων. Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αναντιστοιχία λόγων και έργων της νέας δημοτικής αρχής, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να συγκρουστεί μ’αυτή την αντεργατική πολιτική και στην πράξη αποδεικνύεται ο πιο πιστός εφαρμοστής της".

Εμείς, ως "Λαϊκή Συσπείρωση", συνεχίζουμε έμπρακτα και όχι στα λόγια στο πλευρό των σχολικών φυλάκων αλλά και όλων των εργαζόμενων που παλεύουν για το δικαίωμά τους στην μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι αναλογιζόμενοι την στάση όλων των δυνάμεων ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα».

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:42 μ.μ.

ο προϋπολογισμός που έφερε προς έγκριση η παράταξη της Ρένας Δούρου είναι ο προϋπολογισμός της προηγούμενης διοίκησης.

Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό ότι υπερψηφίστηκε από την παράταξη του Γ. Σγουρού και από τον περιφερειακό σύμβουλο Π. Μαντούβαλο.

Τον προϋπολογισμό στη τοποθέτηση του στήριξε και ο Θ. Τζήμερος.

Σημειώνεται ακόμα ότι ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος παραδέχτηκε ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός είναι αναθεωρημένος μόνο κατά το 10% σε σχέση με τον προϋπολογισμό Σγουρού. Κατά τα άλλα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει τον πρώτο «αριστερό» (!!) προϋπολογισμό στην Περιφέρεια Αττικής.

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

δείτε και αυτό:
http://rproject.gr/article/ki-omos-tora-einai-i-stigmi-na-mpoyn-oloi-oi-antikapitalistes-sto-syriza

ανοιχτή προσπάθεια διάλυσης-ενσωμάτωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 10:38 μ.μ.

Καλά κάνει η ανάρτηση και κρατάει αποστάσεις για το αν είναι αληθές αυτό το δημοσίευμα. Θα ήταν σιχαμερό αν ο Σύριζα ζητούσε από δυο γνωστά στελέχη της Ανταρσυα να αποστατήσουν απ' την συλλογικότητα τους με ανταλαγμα μια βουλευτική έδρα.

ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
9 Νοεμβρίου 2014 στις 11:16 μ.μ.

Το δημοσίευμα δεν νομίζω να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αλλά ο πανικός που έπιασε τα κνιτάκια που γράφουν εδώ μέσα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο,είναι χαρακτηριστικό της μαύρης και τραγικής κατάστασης που βρίσκεται το σταλινικό μόρφωμα.
Γιαυτό ο Μπιστάκης έχει δίκιο όταν μιλώντας σε εκπομπή στο Κόκκινο για το ΚΚΕ,ανέφερε πως η καταστασή του είναι τραγική αφού δεν θεωρεί ταξικό εχθρό την κυβέρνηση,αλλά....τον Συριζα.
Βέβαια οι κνίτες θα βαπτίσουν τον Μπιτσάκη....οπορτουνιστή.Μπορεί και πρώην Πασόκο αφού όλο το ''κακό''πασοκ μαζεύεται στον Συριζα.

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 12:15 π.μ.

Δεν κατάλαβα γιατί σας κάνουν εντύπωση αυτά τα "ανοίγματα" του Τσίπρα. Μικροαστικό κόμμα είναι και ανάλογα φέρεται. Το Σάββατο η εφημερίδα των Συντακτών έγραφε οτι ο Σύριζα έχει υποσχεθεί σε όποιον ανεξαρτητο βουλευτή δεν ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας ότι θα τον βάλει στα ψηφοδέλτια του.Συμφωνώ πάντως ότι είναι ανήθικο να προσφέρεις βουλευτική έδρα σε κάποιον για να φύγει απ το κόμμα του. Μπιτσάκης και Παπακωνσταντίνου όμως έχουν αξιοπρέπεια και αν τους έχει γίνει τέτοια πρόταση σίγουρα θα την απορρίψουν.

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 1:18 π.μ.

Πάντως επειδή όταν κάποιοι άνθρωποι εμφανίζονται ως πακέτο δεν σημαίνει πάντα ότι είναι. Από ότι ξέρω ο Μπιτσάκης ούτε στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ούτε έχει συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο και τοποθετήσεις όπως αυτή δεν χωράνε στην αντικαπιταλιστική αριστερά.
http://rednotebook.gr/2014/06/to-erotima-einai-poia/

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 6:47 π.μ.

Μπορει ο Μπιτσακης κ ο Παπακ/νου να εχουν αξιοπρεπεια, ωστοσο δεν παυει ο ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλευεται την ανεχεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθως αργησε να ανοιξει μετωπο απεναντι στη σοσιαλδημοκρατια του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελει υπουλο εχθρο για τους κομμουνιστες.Αυτα οι Μαρξ κ Λενιν τα απαντησαν γρηγορα.

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 10:57 π.μ.

Σόδομα και Γόμορα

Ε ρε γλέντια
10 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 μ.μ.

Καλά δεν παίζεστε! Προσωπικά αν ήμουν ο Μπιτσάκης ή ο Παπακωσταντίνου θα έμπαινα σε μη εκλόγιμη θέση στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι για να δείτε ορισμένοι ότι δεν φυλλορροείτε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δωροδοκεί, αλλά λόγω πολιτικής γελοιότητας.

Αλλά εδώ μερικοί από εσάς λέτε ότι ο Δελαστίκ γράφει αυτά που γράφει γιατί του έχουν υποσχεθεί υπουργείο ή ότι ο Σίμος στο Χαλάνδρι συνεργάζεται με τους φασίστες(!!!!), τι να λέμε τώρα. Άνθρωποι που είναι δεκαετίες και δεκαετίες στην αριστερά και μάλιστα την εξωκοινοβουλευτική, άνθρωποι που παράτησαν βουλευτιλίκια κι έχουν δοκιμαστεί σε 100 διαφορετικές συνθήκες και περιστάσεις, σήμερα διαβάλλονται και λοιδορούνται προκαταβολικά μη τυχόν και τολμήσουν να σκεφτούν να κάνουν κάτι άλλο. Μη τυχόν και διανοηθούν να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Ναι, υπάρχει η ρεφορμιστική και η επαναστατική αριστερά, αλλά οι πιο πολλοί δυστυχώς βρίσκονται στην κακόμοιρη αριστερά και πάρα πολλοί στην σιχαμένη.
Τι περισσεύει για τους άλλους;
Ελάχιστα πράγματα....

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 1:58 μ.μ.

Θυμίστε στον Μπιτσάκη το βιβλίο του "Ρήξη ή ενσωμάτωση" και ευχηθείτε του κι εις ανώτερα.....

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 2:07 μ.μ.

@11:16

από πότε μια κυβέρνηση θεωρείται καθε αυτή "ταξικός εχθρός" και όχι όργανο του ταξικού εχθρού και υπάρχει έστω μια λέξη στο πρόγραμμα μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί τον ταξικό εχθρό, δηλαδή την αστική τάξη με ανατροπή της εξουσίας της; αν όχι που θα έπρεπε να καταταγεί (προσοχή: εδώ δεν μιλάμε για το αν διαψεύσει τις διακηρύξεις της αλλά για το ότι δεν υπάρχουν καν τέτοιες). η "ανακούφιση" από την "ανθρωπιστική" κρίση δεν είναι - ούτε κατά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ - αντικαπιταλιστική πολιτική

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 4:01 μ.μ.

ρε κκεδες της πλακας ανθρωποι εχετε γινει. πολυ καλα θα κανουν αν κανουν κατι μπιτσακης και παπακωνσταντινου. εξετασεις στο κκε θα δωσουν; εσας δεν σας ενδιαφερει να φυγει η μισητη κυβερνηση νδ-πασοκ. τον υπολοιπο κοσμο τον ενδιαφερει. οποιος μπορει να βοηθησει στην πτωση της κυβερνησης καλως να ερθει. εσεις κκεδες καθιστε στη γωνια να κλινετε 50 φορες τη μερα τη λεξη επανασταση μαζι με το γοντικα

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 5:51 μ.μ.

Δε καταλαβαινω γιατι παρουσιαζετε αρνητικα αυτη την ειδηση. Εγω ως ανενταχτος αριστερος , ψηφοφορος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ηθελα πολυ να δω αγωνιστες να επηρεαζουν αντικαπιταλιστικα το ΣΥΡΙΖΑ και μεσα απο τα ψηφοδελτια του. Δηλαδη κανει κακο ο αγωνιστης δημαρχος στο Χαλανδρι; Ας μη κανουμε αυτα που κατηγορουμε το κκε. Τωρα ειναι η ευκαιρια για να γινει η μετωπικη συμπορευση που τοσο καιρο λεμε, πραξη.

Νικος

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 6:04 μ.μ.

Αυτή την είδηση την διάβασα κι εγώ χτες στην Realnews. Ποιο πολύ όμως για μούφα μου φαίνεται. Κι αυτό γιατί είναι πολιτικά ανήθικο να πήγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ με δέλεαρ βουλευτική έδρα και να ζητούσε από γνωστούς αγωνιστές -μιλάω περισσότερο για τον Π. Παπακωνσταντίνου μια και ο Μπιτσάκης νομίζω ότι δεν είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά απλώς στηρίξει αυτό το εγχείρημα- να γίνουν αποστάτες και να πανε αντίθετα από συλλογικές αποφάσεις που έχει πάρει η οργάνωσή τους..

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 7:54 μ.μ.

Ντροπή για το ΣΥΡΙΖΑ όταν απευθύνεται σε πασόκους γιατί πασοκοπείται
Ντροπή για το ΣΥΡΙΖΑ όταν απευθύνεται σε αριστερούς γιατί τους εξαγοράζει

Εγώ θα έλεγα ντροπή σε αυτούς που δεν ξέρουν τι θέλουν, σε αυτούς που νομίζουν ότι προβλέπουν το μέλλον και σε αυτούς που θυμίζουν το παλιό ανέκδοτο με το γρύλο. Σε αυτούς που όταν τα πράγματα δε θα έρθουν όπως τα έχουν υπολογίσει, θα αντιδράσουν με τον τρόπο που είχαν προγραμματίσει όταν τα υπολόγιζαν αλλιώς. Κι αυτό γιατί; Γιατί δεν έχουν μάθει να σκέφτονται πέρα από τα ιερά βιβλία. Τόσο αντιδιαλεκτικοί που ακόμη κι οι συγγραφείς των βιβλίων αυτών θα γέλαγαν όταν τους έβλεπαν (ιδίως ο μέγας τακτικιστής Λένιν). Γεροντοκόρες της μιζέριας και της κακομοιριάς που βλέποντας να τους γυρίζει συνεχώς την πλάτη ο αγαπημένος για τον οποίο παριστάνουν ότι σκίζονται, γίνονται χολερικές και σιχαμένες. Η Ιστορία, όμως, θα προχωρήσει σε πείσμα τους. Πώς θα προχωρήσει κανείς δεν ξέρει. Αυτοί όμως σίγουρα δε θα συμμετάσχουν σε αυτήν και γι αυτό ακριβώς θα φέρουν και αυτοί ευθύνη. Για το ότι δεν προσπάθησαν

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 10:10 μ.μ.

"δεν έχουν μάθει να σκέφτονται πέρα από τα ιερά βιβλία"

Έλα τώρα βρε ανώνυμε που είναι πρόβλημα σκέψης και ιερών βιβλίων....
Μεγάλη αξία δίνεις σ' ένα φτηνό σεχταρισμό με τάσεις βολέματος.

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 12:45 π.μ.

σημεία των καιρών...
να σε κατηγορούνε τα συριζόπουλα που έχουν εγκαταλείψει την όποια ριζοσπαστική θέση για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση σε "συνέχεια του κράτους" για τάσεις βολέματος. Τις θεσούλες στον κρατικό μηχανισμό θα τις μοιράσετε με αυστηρά "αντισεχταριστικά" κριτήρια φαντάζομαι. Αλλά τι να κάνεις εμείς είμαστε "μίζερες γεροντοκόρες" όχι σαν τη Γιάννα Δασκαλάκη που και μπριο έχει και βλέπει μπροστά πολιτικά! Ο κατήφορός σας δείχνει να μην έχει τέλος.

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 9:33 π.μ.

Γιατί ανώνυμε, έχετε καούρα για τα "ιερά βιβλία"; Αν είχατε όμως δεν θα τα ανασκολοπίζατε έτσι, που τα έχετε κάνει κουρελόχαρτο στα χέρια του κάθε ψωνισμένου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που είναι. Εσύ έχεις κάτι μέσα στο κεφάλι σου ή περιμένεις κάποτε ο λαός να ξεσηκωθεί με αρχηγό εσένα, επειδή του μοιράζεις προκηρύξεις και του λες ως νέος προφήτης την αλήθεια; Σ' ενδιαφέρει πως είναι ο λαός ή θα προτιμούσες ένα...καλύτερο; Άμα είναι να σας φέρουμε ένα από Κούβα, από Βενεζουέλα, τι προτιμάτε εσείς οι "λάτρεις" των ιερών βιβλίων; Γιατί και σε αυτό είστε δύσκολοι, δεν βρίσκεις εύκολα σήμερα επαναστάτες με το (R) στο πέτο.

"Βολέματα" υπάρχουν πολλά και δεν είναι πάντα τα ίδια. Άλλες φορές π.χ. η θέση του υπουργού σημαίνει βόλεμα και κρουαζιέρες με κότερα και μοντέλες κι άλλες φορές σημαίνει ότι καίγεται ο κώλος σου. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, ειδικά αν είσαι αριστερός (αλλά το ΚΚΕ μας έχει απαγορεύσει τον όρο "αριστερός", τον κατάργησε με...διάταγμα της "κεντρικής γαιδάρας" που θα έλεγε και ο Άσιμος). Μερικές φορές λοιπόν ο "βολεμένος" έχει το μισθουλάκο του, την οργανωσούλα του, το κοινό του που τον κοιτάει στα μάτια και δεν θέλει να τα χαλάσει όλα αυτά. Μικρά μικρά αλλά αυτά μάθαμε, έτσι λειτουργούμε, δεν θέλουμε και πολλά, κομμουνιστές είμαστε.
Εγώ λοιπόν αυτό το λέω "βόλεμα", άλλος το λέει "μικροαστισμό", ένας τρίτος "τέλμα".
Πάντως επαναστατικό δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 9:36 π.μ.

Αυριανισμός updated

Το έργο είναι παλιό και χιλιοπαιγμένο. Το έχουμε ξαναδεί πολλάκις, το είδαμε και σήμερα στην πρωινή εκπομπή του «Μega» και στα ευφάνταστα ρεπορτάζ των κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν το ΚΚΕ κάνει εμπεριστατωμένη και σαφή κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας ότι συγκλίνει με τη ΝΔ σε βασικά ζητήματα (π.χ. ότι κανένας από τους δύο δεν εγγυάται την ανάκτηση των απωλειών που υπέστησαν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες όλα τα προηγούμενα χρόνια), τότε ο ΣΥΡΙΖΑ το ρίχνει στο τσάμικο. Αναπαράγει τα γνωστά ΠΑΣΟκικά, ότι τάχα το ΚΚΕ, ασκώντας κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τη ΝΔ. Αυριανισμός updated δηλαδή.

Βέβαια κάνουν την «πάπια» στα ουσιαστικά ζητήματα που θέτει το ΚΚΕ. Όπως: Είναι μήπως ψέμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόταση νόμου για τα 751 ευρώ, έχει «ξεχάσει» την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού, όπως αντίστοιχα και της 13ης και της 14ης σύνταξης; Είναι ψέμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια πρόταση νόμου δε λέει κουβέντα για τα χιλιάδες εργαζόμενους, ιδιαίτερα νέους και γυναίκες, που δουλεύουν με εργασιακές σχέσεις λάστιχο, για τους ενοικιαζόμενους εργαζομένους κτλ;

Επί του συγκεκριμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει και διάφορες λαθροχειρίες και ψέματα. Να σημειωθεί ότι το σχετικό ρεπορτάζ στο site της Αυγής αναφέρει σε υπότιτλο: «Συγχαρητήρια από τη ΝΔ στην αξιοπιστία του ΚΚΕ».

Πλέον, στο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τη μονταζιέρα επιστρατεύουν και τη μυθοπλασία και γράφουν στα ρεπορτάζ των κομματικών τους ΜΜΕ πράγματα που δεν ειπώθηκαν και δεν έγιναν ποτέ, όπως ότι ο Θ. Πλεύρης (βουλευτής της ΝΔ) «χειροκρότησε το ΚΚΕ… ενώπιον του τηλεοπτικού φακού ως το μόνο αξιόπιστο κόμμα». Για το ΚΚΕ, ο Πλεύρης είπε ότι ο δρόμος που προτείνει είναι καταστροφικός, παραδεχόμενος αυτό που ξέρουν και οι πέτρες, ότι είναι ο μόνος διαφορετικός από αυτόν που προτείνει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα περί αξιοπιστίας κτλ βρίσκονται μόνο στα μυαλά των μοντέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πουθενά αλλού.

Τέλος, επειδή το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια, ο παρουσιαζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ ως «χειροκροτητής» του ΚΚΕ, Θ. Πλεύρης, στη συνέχεια της εκπομπής επιτέθηκε στα ταξικά συνδικάτα της Ν/Ε Ζώνης του Περάματος με φρασεολογία Χρυσής Αυγής. Ενώ κοκορεύτηκε μάλιστα ότι τα έλεγε πριν τη Χρυσή Αυγή. Απέναντι σε αυτές τις ύβρεις απάντησε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ που βρισκόταν στο πάνελ, ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσε κάτι ψιθύρους… Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΥΓ: Αναφερθήκαμε στη λαθροχειρία του ρεπορτάζ του ιστότοπου της Αυγής. Την επόμενη φορά, πάντως, ας μοντάρουν και το βίντεο μπας και τους πιστέψει κανείς, γιατί το βίντεο που φιλοξενούν στη σελίδα τους αποκαλύπτει τη λαθροχειρία τους.

902

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 9:56 π.μ.

12.45 ποτε δεν ειχε τελος ο κατηφορος του οπορτουνισμου προς τον βουρκο

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 4:11 μ.μ.

12.45
τι ζορι τραβας ρε μεγαλε; ζηλευεις θεσουλες που θα μοιρασει ο συριζα; τι συ σε κοφτει εσενα. εσυ κατσε στο μαντρι του κκε και περιμενε επανασταση απο το γοντικα!!!

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2014 στις 1:25 π.μ.

Εχει δικιο τπ παλικαρι ρε παιδια. Τι μας νοιαζει εμας που ο ΣΥΡΙΖΑ μοιραζει θεσουλες!!!Αυτοι τη δουλεια τους σε συνεργασια με τ αφεντικα οπως ξερουν κ εμεις με τους εργαζομενους. Ετσι κι αλλιως θεμα χρονου ειναι να τερματισουν οι αυταπατες. Μετα θα πεφτουν χλαπατσες.

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2014 στις 12:32 μ.μ.

χαχα...να και η "τοποθέτηση" από τον 9:36!

"εμπεριστατωμένη και σαφή κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ"
Α μα φυσικά, "αυριανιστές", "οπορτούνες", "τσογλάν μπόυ", φοβερή κριτική από ένα εξίσου φοβερό επιτελείο Μαρξιστών-Λενινιστών με σκέψη Κανέλλη.

"κανένας από τους δύο δεν εγγυάται την ανάκτηση των απωλειών που υπέστησαν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες όλα τα προηγούμενα χρόνια"
Ενώ το ΚΚΕ υπόσχεται πλήρη αποκατάσταση! Στα πλαίσια αυτά άλλωστε μειώνει τις διεκδικήσεις του για το βασικό μισθό κατά 649 ολόκληρα ευρώ, από 1400 που ήταν παλιά, στα 751 με τάσεις αύξησης σήμερα (και όχι τάσεις μείωσης που είχαν τα 1400).
Αυτό είναι: Ούτε ο πιο φανατικός Συριζαίος δεν περιμένει "ανάκτηση των απωλειών όλων των προηγούμενων χρόνων". Την "περιμένει" όμως το ΚΚΕ! Πονηρός βλέπετε ο βλάχος: Ξέρει που πρέπει να βάλει τον πήχη ώστε ο αντίπαλος να περάσει σίγουρα από κάτω.
Και ποιός είναι ο αντίπαλος; Ελάτε τώρα...ο ΣΥΡΙΖΑ, μη μου πείτε ότι περιμένατε το ΝΔ/ΠΑΣΟΚ...

"έχει «ξεχάσει» την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού"
Ενώ το ΚΚΕ μπορεί να έριξε 649€ την διεκδίκηση για το βασικό μισθό, αλλά ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ τα 1400!!
Έχει ΔΙΑΦΟΡΑ ζώα οπορτούνες που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, θέλετε να σας το κάνω και ΠΑΝδίφραγκα;

"Για το ΚΚΕ, ο Πλεύρης είπε ότι ο δρόμος που προτείνει είναι καταστροφικός, παραδεχόμενος αυτό που ξέρουν και οι πέτρες, ότι είναι ο μόνος διαφορετικός από αυτόν που προτείνει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ"
Επειδή το βίντεο όντως υπάρχει, να πούμε ότι ο Πλεύρης είπε ότι σε θέματα ρεαλισμού συμφωνεί με το ΚΚΕ. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι προφανές: Ο Πλεύρης θεωρεί ρεαλιστική -πλην όμως καταστροφική- την πρόταση του ΚΚΕ.
Ποιά είναι λοιπόν η πρόταση του ΚΚΕ;
Πολύ συγκεκριμένη: "Έξοδο από την ΕΕ ΜΕ λαϊκή εξουσία".
Δηλαδή ο Πλεύρης θεωρεί ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ την επανάσταση (που δεν την θεωρεί ΟΥΤΕ το ίδιο το ΚΚΕ σήμερα!!!!), αλλά μη ρεαλιστική την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί σχηματισμού αριστερής κυβέρνησης που θα ζητήσει από τους δανειστές μπλα μπλα.
Νομίζω δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να καταλάβει κανείς τις πλάτες που κάνει η ΝΔ στο κόμμα της εργατιάς.

Υγ: "Αυτοι τη δουλεια τους σε συνεργασια με τ αφεντικα οπως ξερουν κ εμεις με τους εργαζομενους"
παπα...βρε τι εργάταρος είναι αυτός;
Πραγματική πρωτοπορία μέσα στην εργατική τάξη, σωστό....αποκούμπι!
Μεγάλε το ξέρουμε ότι η "δουλειά" σου είναι με τους εργαζόμενους. Το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ έχουν αναλάβει την διαχείριση των συμφερόντων των αστών κι εσείς την διαχείριση της υποταγής του κόσμου της εργασίας. Καλός ο καταμερισμός εργασίας σας αλλά δεν μας συμφέρει εμάς τους υπόλοιπους. Λυπάμαι.

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2014 στις 4:09 μ.μ.

χλαπατσες!!!
πρωτα τις εχει φαει το κκε μεγαλε το 1989-1990! το θυμασαι;

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2014 στις 8:41 π.μ.

Μπραβο σε ολους τους σχολιαστες!!! Συνεχιστε να χτυπατε τον συριζα και συνεχιστε να ανεχεστε τα φασιστοειδη να χτυπαν τα κοριτσακια εξω απο το πολυτεχνειο.δεστε τη φωτογραφια για πολλη ωρα και να την βλεπετε καθε μερα και μετα κανετε οσες αναλυσεις θελετε.καληνυχτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger