Home » , » Κόψτε φάτσα (Βίντεο)

Κόψτε φάτσα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 | 5:32 π.μ.

Παραπολιτικό ναι μεν αλλά αξίζει ανάρτησης. Αναφερόμαστε στον δικηγόρο του Αποστολόπουλου που κάνει περατζάδα απ’ όλα τα τηλεοπτικά κανάλια γιατί θεωρεί ότι κέρδισε μια δικαστική διαδικασία αφού ο πελάτης του αποδόθηκε «λευκή περιστερά» στην κοινωνία. (Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να είχε άλλη κατάληψη αυτή η ιστορία) με την φερόμενη δωροδοκία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη.

Επειδή όμως στις μέρες μας το χαμόγελο είναι ζητούμενο, να θυμηθούμε το ποιόν αυτού του τύπου, τον οποίο διέγραψε από μέλος της η Ν.Δ όταν υπήρξε συνήγορος του Κασιδιάρη.

Γνωστός «πανελίστας» στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, και απ’ τους αγαπημένους καλεσμένους του Στέφανου Χίου τότε που είχε την ανεπανάληπτη εκπομπή «Μακελειό», ήταν ο Σαράκης, που υπήρξε πολιτευτής του Καμένου πριν καταλήξει πάλι στην Ν.Δ.

Απ’ την εκπομπή «Μακελειό» λοιπόν βλέπουμε τον παρουσιαστή της, έναν γραφικό, ανόητο δημοσιοκάφρο να "φτύνει" συνεχώς λεκτικά τον δικηγόρο των ναζιστών και του Αποστολόπουλου και αυτός όχι μόνο να μην αντιδρά αλλά να φοράει και ένα πανηλίθιο χαμόγελο.

>/center>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger