Home » , » Απίστευτή πρόκληση Γκίκα. Μετά την προκήρυξη εκλογών διορίζει την "ιδιαιτέρα του" στις Βρυξέλλες με αμοιβή 72.000 ευρώ τον χρόνο.

Απίστευτή πρόκληση Γκίκα. Μετά την προκήρυξη εκλογών διορίζει την "ιδιαιτέρα του" στις Βρυξέλλες με αμοιβή 72.000 ευρώ τον χρόνο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 | 4:23 μ.μ.


 Άλλη μια πρόκληση πρώτου μεγέθους, απ αυτούς που έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το κράτος βιλαέτι τους αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Real news.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν προκηρυχτούν οι εκλογές άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος, ο υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης φροντίζει ώστε να εξασφαλίσει για την «ιδιαιτέρα» του, την επικεφαλής του γραφείου του, Αναστασία Ρόβα, μια πλουσιοπάροχα αμειβόμενη, με τα λεφτά φυσικά των ελλήνων πολιτών, θέση στην Μόνιμη ελληνική αντιπροσωπία στις Βρυξέλλες.

Η κυρία, λοιπόν αυτή, διορίζεται στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέχρι το τέλος του 2017, με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ!

Οι τύποι είναι απίστευτοι!! Ακόμα και τις τελευταίες ώρες που βρίσκονται στις κυβερνητικές καρέκλες τους δεν διστάζουν να προκαλούν βάναυσα τον ελληνικό λαό με τα απίστευτα ρουσφέτια που κάνουν στα «δικά τους παιδιά».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 5:43 μ.μ.

Ε αυτο παραπαει. Ολους μας κλεψανε ολα μας τα κλεψαν Μας αφησαν νηστικους και ξυπολητους Tα παιδια μας λιποθυμανε Μας στειλαν αναγκαστικα στα ξενα σκλαβοπαζαρα Μας ταπεινωσαν μας εξευτελισαν. Οτι αθλιο και απαξιοτικο ταπεινωτικο περασε απ το αρωστημενο μυαλο τους μας το επεβαλλαν χωρις δευτερη σκεψη Φτανει Ε οχι δεν παει αλλο Δεν θα τους πληρωσουμε και τις γκομενες
melito

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 5:14 π.μ.

Το αντίθετο του ξένου σκλαβοπάζαρου τι είναι; Η ντόπια αργομισθία;

Μια πρώην συνάδελφος από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο
7 Ιανουαρίου 2015 στις 7:01 μ.μ.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΡΟΒΑ, «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ» ΤΟΥ κ. ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΛΗ.
Την Αναστασία Ρόβα-Δρακονταειδή -Νατάσα την λέγαμε-, την είχα γνωρίσει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όταν γύρω στο 1991 την είχε φέρει με απόσπαση ο τότε Πρόεδρος της Δ.Ε., καθ. κ. Σπύρος Τρωϊάνος στην γραμματεία. Η Νατάσα τότε ήταν υπάλληλος Δ.Ε. (απόφοιτη Λυκείου) και είχε έρθει με ύφος πολλών καρδιναλίων, ήταν προκλητικότατη, μιλούσε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο με πλήθος φίλων, γνωστών, παρατρεχάμενων κ.λπ., για εκδρομές, για το ο,τιδήποτε εκτός από δουλειά και έκανε συνεχώς δημόσιες σχέσεις. Δουλειά ουδέποτε έκανε και περιεφέρετο διαφημίζοντας τις "ισχυρές της πλάτες" και υψηλές της γνωριμίες. Ήταν σύζυγος του Φίλιππου Δρακονταειδή και απαιτούσε στα τηλέφωνα κ.λπ., να την προσφωνούν κα Δρακονταειδή. Άτομο μεγαλομανές και εθισμένο στην Εξουσία συνήθιζε να χρησιμοποιεί τις ισχυρές γνωριμίες του συζύγου της για να προσκολλάται δίπλα σε άτομα της Εξουσίας. Δεν ξέρω πόσα επαγγελματικά πόστα -αναρίθμητα κυριολεκτικά- έχει αλλάξει στον επαγγελματικό της βίο μ'αυτή της την τάση για εξουσιομανία! Πάντα αυτό επεδίωκε και το κατόρθωνε, γιατί ήταν άτομο της κομματικής νομενκλατούρας. Σε μια διαρκή κίνηση βρισκόταν μια ζωή! Όταν έφυγε από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, για να πάει σε κάποια άλλη θέση δίπλα σε κάποιον ισχυρό, όλοι μας ανασάναμε με ανακούφιση που απαλλαχτήκαμε από ένα τέτοιο άτομο, αντιπαθές και τόσο άρρωστο, κυριολεκτικά, με την Εξουσία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger