Home » , » Δημοσιογράφος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο "κλίμα της εποχής";

Δημοσιογράφος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο "κλίμα της εποχής";

Από giorgis , Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 | 1:47 π.μ.

Του Γ. Γ.

Το να διαβάζεις σε βδομαδιάτικο έντυπο –στο «Ποντίκι»- για «το γλείψιμο που πέφτει στον Τσίπρα από διάφορους μνημονιακούς εκδότες και αρθρογράφους, που υπήρξαν και μυστικοσύμβουλοι των τροϊκανών» δεν πρέπει να εντυπωσιάζει. Μάλλον αναμενόμενο θα έπρεπε να θεωρείται.

Αυτό που πιθανόν να δημιουργήσει αναστάτωση σε έναν πολιτικό χώρο είναι αν μάθουμε το προσεχές διάστημα ότι πολύ γνωστός δημοσιογράφος που εδώ και δεκαετίας βρίσκεται στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς «μπήκε στο κλίμα της εποχής». Δηλαδή ότι πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του –με καθόλου κομψό τρόπο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά- από το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της συλλογικότητας που ανήκε.
Ότι ο ίδιος, το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε αρθρογραφία σχεδόν ταυτόσημη με αυτή του Ν. Φίλη, του βουλευτή – διευθυντή της «Αυγής», κι αυτό γιατί εξυπηρετεί προσωπικές του σκοπιμότητες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που κυκλοφορούν βρίσκεται σε  συνομιλίες με επώνυμο Συριζαίο δημοσιογράφο, ο οποίος διαθέτει και εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο να συμμετέχει με εκπομπή του κατά την λειτουργία της ΕΡΤ στην στελέχωση της οποίας προχωράει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς,

Υ.Γ Δεν είμαι της αντίληψης ότι πρέπει να κάνουμε σχολιασμό χωρίς να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όπως κάνει το «Ποντίκι». Στην προκειμένη περίπτωση όμως όλη η διαδικασία που ανέφερα παραπάνω βρίσκεται σε εξέλιξη, και δεν μπορεί να ξέρουμε το αποτέλεσμα της.  
Ασε που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα κίνητρα του δημοσιογράφου. Τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις θεωρούμε βάσιμες (αλλιώς δεν θα τις δημοσιεύαμε), όμως ο τρόπος με τον οποίο διοχετεύονται πιθανόν να είναι προβληματικός. Γιατί δηλαδή να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, να στηρίζει την σημερινή κυβέρνηση γιατί πιστεύει ότι αυτό εξυπηρετεί το αντικαπιταλιστικό - επαναστατικό κίνημα στο οποίο ανήκει; Ούτε επίσης είναι μεμπτό να επιθυμεί να εργαστεί στην ΕΡΤ. Με αυτό το σκεπτικό δεν θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε το όνομα του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

14 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:27 π.μ.

Πράγματι, υπάρχει η περίπτωση να μην υπάρχει τίποτε το μεμπτό σε κάποιον που ξαφνικά βλέπει το φως το αληθινό πως η επανάστα βρίσκεται στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (με το μισό υπουρργικό συμβούλιο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), και ως αποτέλεσματούτου βρίσκει δουλειά στο δημόσιο.

Συμπτώσεις...

Πάνω από όλα να μην κακολογούμε ανθρώπους χωρίς λόγο...

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:43 μ.μ.

ΠΑΝιβλακες κνιτόβλακες ο ελληνικός λαός αύριο θα κατακλύσει τις πλατείες τις Ελλάδας.Μην γελαστείτε και έρθετε γιατί θα κάνει πολύ κρύο.Θα έχει μεγάλη παγωνιά και κινδυνεύετε.
Δεν είναι καιρός τώρα απο το κρύο να σας πειράξουν απο τα μητρικά σας.

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:48 μ.μ.

@ TRA-SS-H
Η επανάσταση βρίσκεται στο λαό που είναι στούς δρόμους.Αυτή είναι επανάσταση πάπια.Και όχι η δική σας μαιμού και το κόμμα μαιμού που έχετε.
Επαναστάτες της σφαλιάρας!

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:28 μ.μ.

Προς ΒΑΘΥ: Δεν είναι δυνατόν να φιλοξενούνται τέτοια χρυσαυγίτικα σχόλια μόλις κάποιος προσπαθεί να εκφράσει κάποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ άποψη. Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν κάνουν κάτι οι διαχειριστές το κακό θα χειροτερέψει

αντιρρησίας
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:03 π.μ.

Ποια είναι η πολιτική άποψη που εκφράζει ο trash; Ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; Είμαστε σοβαροί; Εκτός αν εννοεί το πολιτικό παρελθόν κάποιων. Αν όμως εννοεί αυτό, τότε η κυβέρνηση είναι κατά πλειοψηφία κυβέρνηση ΚΚΕ.

Ας έκανε κάτι και το κόμμα του και θα συμμετείχε αυτό στην κυβέρνηση αντί των ΑΝΕΛ. Και θα πίεζε καταστάσεις και θα επιτάχυνε διαδικασίες και θα καρπωνόταν τη δυσαρέσκεια του κόσμου από την πιθανή κωλοτούμπα της κυβέρνησης. Τώρα μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων γίνεται συζήτηση για το ΚΚΕ και σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί τελείως

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:21 π.μ.

1:03 Αν κρίνω απο τις μεγάλες μάζες εργαζομένων που κινητοποιεί το ΚΚΕ και οι οποίες είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτο που συγκεντρώνουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί τότες το ΚΚΕ πρέπει να έχει μεγάλο σόι.Αφου θέλεις να δυαλίσεις το ΚΚΕ σώνει και καλά λοιπόν, τότε πρέπει να πας σε πιο δραστικές μεθόδους.Με ευχούλες και με ευσεβέις πόθους δεν κάνεις δουλεία.Αυτών των ΚΚΕδων δεν ιδρώνει το αυτάκι να σας αδειάσουν την γωνία.Αμα κρίνει κανείς κιόλας απο τις προσπάθειες του συστήματος να εξαφανίσει το ΚΚΕ εδω και σχεδόν ενα αιώνα τότες δεν δίνω και καλές πιθανότητες επιτυχίας στο εγχείρημα σου.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:09 μ.μ.

@5.21 Μείνε στο παραμύθι που σας ταΐζει η ηγεσία του ΚΚΕ. Οι "μεγάλες μάζες" που κινητοποιεί το ΚΚΕ είναι στην καλύτερη περίπτωση 10.000 άνθρωποι και αυτό γίνεται μέσω ενός εξαιρετικά οργανωμένου μηχανισμού. Μόνοι τους οι αναρχικοί μπορούν να μαζέψουν περισσότερο κόσμο με πολύ μικρότερη οργάνωση και χωρίς προετοιμασία

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:45 μ.μ.

Μια ανασκόπηση στην συγκέντρωση της 1ης Νοέμβρη στο Σύνταγμα του ΠΑΜΕ είναι αρκετό για να δεις τι θα πει ογκώδες μαζικό συλλαλητήριο εκατοντάδων χιλθαδων εργαζομένων.Αν έχουν μαζέψει ποτέ τόσο εργατόκοσμο περιμένω πειστήρια.Το οτι πουλάς τρελίτσα δεν σημαίνει οτι την αγοράζει και κανείς.Ξιδάκι λοιπόν και βρες ένα ώμο να γύρεις για να αφήσεις τα δάκρυα σου γιατί έρχονται τα ντοκουμέντα.
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=NrzgVPKiAYjFPe_UgMAB&url=http://e-oikodomos.blogspot.com/2014/11/1-2014.html%3Fm%3D1&ved=0CCEQFjAC&usg=AFQjCNHhM65OlCLIigUS-Bp-aQy7ymYINg
Καλά πραγματικά πιστέυετε οτι οτι με μούφιες μπορείτε να κάνετε το άσπρο μάυρο.Και αν επιμείνεις έρχονται και άλλα βουλόματα.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:57 μ.μ.

Έχει δίκιο ο 5.45 που μιλάει για εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών του ΠΑΜΕ. Το διαπιστώσαμε άλλωστε ιδίοις όμμασι στις 25 Γενάρη όταν το ΚΚΕ πήρε εκατομμύρια ψήφους και είναι επίσης γνωστό ότι έχει δισεκατομμύρια φίλους.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:27 π.μ.

11.57 Και ο Χιτλερ στην Γερμανια με αστικες εκλογες βγηκε. Επισης ΠΑΣΟΚ ΝΔ για 40 χρονια 90% ειχανε. Μην μπερδευεις τα πραγματα αλλο πραγμα λεμε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger