Home » » Ο βιασμός, ως μέθοδος σωφρονισμού των πολιτικών αντιπάλων.

Ο βιασμός, ως μέθοδος σωφρονισμού των πολιτικών αντιπάλων.

Από askordoulakos , Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 | 12:08 π.μ.



Σας παρουσιάζουμε αυτούσια την ανάρτηση, την οποία πραγματοποίησε στο facebook στέλεχος της «Αστυνομίας» του υπουργού ΔΟΛ και Δημόσιας Τάξης, Γ. Πανούση.




Λεπτομέρεια: Στις τελευταίες κρίσεις του Μαρτίου, το εν λόγω καμάρι του Πανούση προήχθη από τον υπουργό του σε αστυνομικό διευθυντή κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα στην «Αστυνομία».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2015 στις 12:03 π.μ.

Αα ρε νοσηρα τυπακια!! Δυο -τρεις μερες,τωρα που υπαρχει αυτο το θεμα...και δεν εχετε κανει μια δηλωση!! Μια δηλωση...μην μπουνε και ιδεες στο μυαλο κανενος''μαχαιρωμενου'',και εχουμε και αλλα!! Εξι μηνες,φαγαμε τα σωθικα μας,με ολους σας!! Ποιο Βαρουφακη,ποιον Φλαμπουραρη,και ποιον Πανουση!! Και η κ.Περιστερα....που θελει να εμφανιζεται ''σεμνη και ταπεινη''ακτιβιστρια.....!! Τα σηκωνει η αξιοσυνη της,ως γυναικα και ως πολιτης της χωρας αυτης;; Ο κυριος συζηγος της;; Η, μπας και δεν του εχουν πει τιποτα; ΕΝΑΝ φιλο,πραγματικο ,δεν αξιωθηκε στην ζωη του, μπας και τον παρει ενα τηλεφωνο και του πει ...το πιο απλο...''Αλεξη,τρε λαθηκατε;'' Δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα,και καλο θα ηταν ο αναρχοαυτονομος χωρος,αλλα και ολος ο ελληνικος λαος,να ''παρει '' μπρος!! Εχουμε αγωνα!! Παμε για αγρια πραματα...και εμεις δεν εχουμε ακομα ουτε καν, plan A !! Μην ξαναφανε τα παιδια μας,λαχανο!! Εχουμε ευθυνες μεγαλες και εμεις ,απο δω και περα!!
















Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2015 στις 5:27 μ.μ.

Πως ειναι δυνατον,ουτε καποιος επισημος φορεας,ουτε ενας δημοσιογραφος,ουτε ενας βουλευτης,δεν εκανε μια ερωτηση,για αυτον τον ''ψυχακια'';Επωνυμα,και απο την θεση αξιωματουχου της αστυνομιας,δημοσιως ,προτρεπει ,και συστηνει βασανιστηρια! Δεν ακουει κανεις;

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2015 στις 6:56 μ.μ.

Με ολο το σεβασμο,καλο θα ηταν την συγκεκριμενη αναρτηση ,να μην την ''φαει'' η μαρμαγγα!! Ειναι ποσες μερες που τρωμε τον Μαδουρο στα popular post, ο κοσμος μιλα για αυτο το θεμα πολυ. Και υστερα απο τα γεγονοτα στον σταθμο Λαρισης......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger