Home » , » Διασπάται η Ν.Δ; Νέο δεξιό κόμμα από Βορίδη-Μπαλτάκο; (Βίντεο)

Διασπάται η Ν.Δ; Νέο δεξιό κόμμα από Βορίδη-Μπαλτάκο; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 | 8:37 μ.μ.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η ενημερωτική εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε». Απ’ αυτήν ακούστηκε κάτι που έχει γραφτεί επανειλημμένως στα παραπολιτικά των εφημερίδων. Ότι δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο να διασπαστεί η Ν.Δ και να δημιουργηθεί ένα κόμμα στα δεξιά της.

Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις για την δημιουργία νέου κόμματος στο οποίο θα ηγείται ο Μάκης Βορίδης. Πάντα μ’ αυτές τις δημοσιογραφικές πληροφορίες  αν δεν εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ ο Τζιτζικώστας το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη δεν θα μπορεί να παραμείνει στην Ν.Δ. Ο «τσεκουράτος», λοιπόν βουλευτής έχει επαφές με τον Τ. Μπαλτάκο για την δημιουργία ενός δεξιού λαϊκού κόμματος στο οποίο θα αναλάβει την ηγεσία του.

Κι άλλο «λαχείο» θα κερδίσει ο Τσίπρας; Μένει να το δούμε.

Υ.Γ: Να θυμίσουμε ότι μετά την απομάκρυνση Μπαλτάκου από την Ν.Δ –λόγω της γνωστής περιπέτειας του με τον Κασιδιάρη- ο πρώην έμπιστος του Σαμαρά έφτιαξε ένα νέο πολιτικό μόρφωμα. Τον  «Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό» (ΡΙΖ.Ε.Σ.). Αποχώρησε όμως απ’ αυτό τον σχηματισμό όταν υπήρξε διάσταση απόψεων με τον άλλον συνιδρυτή αυτού του σχηματισμού τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:39 π.μ.

Τον «Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό» (ΡΙΖ.Ε.Σ.). Ο ρουφιάνος δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger