Home » , » Αποδοκίμασαν Σκουρλέτη, Φίλη και Δρίτσα (Βίντεο)

Αποδοκίμασαν Σκουρλέτη, Φίλη και Δρίτσα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαΐου 2016 | 3:19 μ.μ.

Δυσάρεστες εκπλήξεις αντιμετώπισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- έγιναν δέκτες προπηλακισμών και αποδοκιμασιών όταν θέλησαν να παρευρεθούν σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κυβερνητικού κόμματος.

Συγκεκριμένα συγκεντρωμένοι ματαίωσαν ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη στην  Ανατολική Αττική. Oπως αναφέρει ανάρτηση του indymedia «σύντροφοι/ες από το Βύρωνα προχώρησαν στην κατάληψη του κινηματογράφου Λουίζα» όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό περιβάλλοντος «με αποτέλεσμα να εμποδιστεί η είσοδος στα τσιράκια των αφεντικών». (Το σχετικό βίντεο που ανέβασαν)

Στην Καλλιθέα εκπαιδευτικοί ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην διάρκεια εκδήλωσης με ομιλητή τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ενώ το λιμάνι του Βόλου Μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και προσπάθησαν να ματαιώσουν εκδηλώσεις για την έναρξη της Ναυτικής εβδομάδας με συνθήματα όπως «να φύγεις από εδώ», «ξεπουλημένε», «το λιμάνι δεν πουλιέται».

Επίχειρα της κυβερνητικής πολιτικής οι οργισμένες κραυγές  - «Αίσχος», «Στην πλάτη μας πατήσατε κοπρόσκυλα για να ανεβείτε εκεί που είστε»  «Πουλημένοι» κ.α- που δέχονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ .

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Μαΐου 2016 στις 3:24 μ.μ.

https://youtu.be/7xbsmhRUSfU

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger