Home » , , » "Μακελεύουν" πάλι τις συντάξεις, οδηγώντας στην απόλυτη εξαθλίωση τα πιο ευάλωτα τμήματα στης Ελληνικής κοινωνίας (Βίντεο)

"Μακελεύουν" πάλι τις συντάξεις, οδηγώντας στην απόλυτη εξαθλίωση τα πιο ευάλωτα τμήματα στης Ελληνικής κοινωνίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 | 12:19 π.μ.

Αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση που έχει τόση σχέση με την αριστερά, όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τις εντολές που παίρνει από το ντόπιο οικονομικό κατεστημένο και τους ξένους συμμάχους της.
Είναι τόσο αδίσταχτη που για πολλοστή φορά βάζει στο στόχαστρο της τα πιο ευάλωτα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, τους απόμαχους της δουλειάς, οδηγώντας τους ακόμα σε μεγαλύτερη εξαθλίωση.

Και αυτό το γεγονός δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά το αναγνώρισαν δημόσια δυο πρώην κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος τους με δημόσιες δηλώσεις. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Σάββας Ρομπόλης, στην τηλεόραση «ΚΟΝΤΡΑ» καθώς και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόρος   Αλέξης Μητρόπουλος, σε άλλη τηλεοπτική του εμφάνιση.

Πριν παραθέσουμε το σχετικό βίντεο στο οποίο ο εργατολόγος – δικηγόρος περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα το τσεκούρωμα των ήδη πενιχρών συντάξεων που ήδη έγινε, αλλά και το νέο που μας έρχεται, να θυμίσουμε την πανομοιότυπη είδηση που υπάρχει σε όλες τις οικονομικές ιστοσελίδες. Αυτή μας λέει ότι από σήμερα ξεκίνησε  η περικοπή του ΕΚΑΣ για πάνω από 100.000 χαμηλοσυνταξιούχους με συντάξιμες αποδοχές από 664 ευρώ έως 850 ευρώ το μήνα, με την καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ. 

Οι μειώσεις των εισοδημάτων των δικαιούχων κυμαίνονται από 20 έως 25%. Οι περικοπές τίθενται σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου, ωστόσο λόγω τεχνικών προβλημάτων οι περικοπές θα εφαρμοστούν από τις συντάξεις Ιουλίου, ενώ έως το τέλος του έτους θα πρέπει να επιστραφούν τα αναδρομικά ποσά που ήδη χορηγήθηκαν.

Είναι εφιαλτική εξέλιξη για τους ανθρώπους της τάξης μας, που αφού τα αφεντικά τους ξεζούμισαν τώρα τόσα χρόνια, τώρα που βρίσκονται στο περιθώριο της εργασιακής διαδικασίας κινδυνεύουν να στερηθούν και το .. παξιμάδι τους.

Υ.Γ: Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 902  Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο που απαλλάσσει μεγαλομετόχους από οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger