Home » » Τουρκικές ... σουλτανιές

Τουρκικές ... σουλτανιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 | 11:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

- Ε όρε βεζίρη!

- Σουλτάνε μ';

- Έπρεπε να σ' ακούσω βρε, όταν μου πες να φιλήσω τα πόδια του Τσάρου νωρίτερα. Τώρα το καλοκαίρι βρωμούσαν πάρα πολύ.

- Είναι που είπε, ότι δεν τα έπλενε μέχρι να του τα γλύψεις Σουλτάνε μ'. Τον είχε πιάσει το γινάτι.

- Μα πως έκανε έτσι για ένα αεροπλάνο;

- Κι εσύ Σουλτάνε μ', με το Ρώσο πήγες να τα βάλεις; Δεν είδες τι πάθανε όσοι τσάντισαν την αρκούδα; Χάθηκαν οι Έλληνες, που είναι πιο μπόσικοι; Ούτε καν χρειάζεται να πέσει τουφεκιά. Τους δανείζουμε και τους παίρνουμε μέχρι και τ' άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Τριπολιτσά.

- Βάι, βάι, ούτε ένας Ρώσος δεν πάτησε στην Τουρκία. Έμειναν τα χάνια άδεια. Που λεφτά για να αγοράσω τους ραγιάδες. Αχ ρε Ο-μπάμια, με πήρες στο λαιμό σου.

- Νόμιζα, πως το κάνανε από μόνοι μας, για να το παίξουμε αυτοκρατορία.

- Για τρελό με νομίζεις ορέ βεζίρη;

- Μα είναι ερώτηση τώρα αυτή; Να φέρω κολλύριο για το μάτι σας; Όχι αυτό που γυαλίζει, το άλλο, το κόκκινο από το κλάμα.

- Δεν είμαι τρελός ορέ. Απλά φιλόδοξος.

 - Και καβαλάρης καλαμιού, λιγάκι όμως.

- Με κορόιδεψε ο Αμερικάνος. Μου είπε "κάνε αυτό να φοβηθεί ο Μόσκοβος, να φύγει από τη Συρία να πάρεις περισσότερα στη μοιρασιά της λείας".

- Κι ήταν σίγουροι πως θα φοβηθεί ο Μόσκοβος;

- Αμ δεν ήταν, γι αυτό έβαλαν εμένα, αλλιώς θα το έκαναν μόνοι τους. Εκεί την πάτησα. Πάνω από 100 αεροπλάνα μου στοίχισε ως τώρα η κουταμάρα που 'κανα. Το μετάνιωσα πικρά, αυτό είναι αλήθεια.

- Τουλάχιστο τα βρήκαμε με τους Εβραίους.

- Αφερίμ, θα πάρουμε πολλά λεφτά, να μετριάσουμε τη χασούρα. Σχεδόν 2.000.000 ο σκοτωμένος. Δεν σκοτώναν μερικούς ακόμα;

- Σουλτάνε μ', μήπως να σταματούσαμε κι εμείς να σκοτώναμε Κούρδους; Γιατί αν ένα είναι να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για αποζημιώσεις...

- Όχι ορέ, μην το σκέφτεσαι, οι Κούρδοι δεν έχουν κράτος ακόμα.

- Ναι, αλλά αν κάνουν;

- Τότε θα το παίξω Γερμανός. Θα τους πω ότι ο Σόιμπλε στους Έλληνες. Είπα "Έλληνες" και μου φτιάξε το κέφι.

- Πράγματι πιο γελοίοι από τους πολιτικούς τους δεν υπάρχουν.

- Πες ορέ τι είπε ο ναζί να γελάσουμε.

- Είπε πως δεν λυπάται για τα θύματα στο αεροδρόμιο λόγω της Κύπρου. Χα χα χα!. Αφερίμ! με έκανε και γέλασα. Αυτός που θέλει να επιστρέψει η χούντα, ο κατεξοχήν υπεύθυνος για τον Αττίλα, μιλάει για Κύπρο! Έχουν μεγάλη πλάκα οι Ρωμιοί.

- Οι ναζί δεν είναι ακριβώς Ρωμιοί, μπάσταρδα της Γκεστάπο είναι. Για να ακριβολογούμε το επισημαίνω.

- Whatever, που λένε κι Εγγλέζοι. Αλήθεια, πόσα έχασαν οι Γερμανοί με το Brexit;

- Πολλά εφέντη μ', πάρα πολλά, αμέτρητα. Το φυσάν και δεν κρυώνει. Μα να είναι υπέρ της ΕΕ ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, τα ΜΜΕ και οι Άγγλοι να ψηφίσουν κατά;

- Γι αυτό ορέ δεν έχομε δημοκρατία. Οι φτωχοί δεν ξέρουν το συμφέρον τους, όπως λέει κι ο Κούλης.

- Το ξέρουν Σουλτάνε μου, τα συμφέροντα των πλουσίων δεν ψηφίζουν.

- Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι, ορέ. Μακριά από δημοψηφίσματα, εκτός αν πρώτα βγάλεις το αποτέλεσμα και μετά ανοίξεις κάλπες. Όπως κάνουν τα κανάλια κι οι δημοσκόποι. Αυτοί καλά τα έλεγαν, αλλά γιατί μέτρησαν μετά τα κουκιά; Εκεί ήταν το λάθος τους.

- Α! εκεί ήταν;

- Ναι! Εμ λες ψέματα, εμ φανερώνεις μετά την αλήθεια; Άμα είναι να πεις ψέματα, μην αφήνεις την αλήθεια να φανεί. Θα εκτεθείς.

- Σουλτάνε μου, με το ISIS τι θα γίνει; Θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε όπλα, χρήματα κι "εθελοντές". Ρίχνουν σ' όποιο να 'ναι. 41 αθώους φάγανε στην Πόλη, χώρια οι λαβωμένοι.

- Ορέ βεζίρη, σε πέρναγα για έξυπνο. Δεν ρίχνουν σ' όποιο να 'ναι. Ρίχνουν σ' όποιο τους διατάζουμε. Πάρε τον Τσάρο τηλέφωνο, θα μου πει "συλλυπητήρια", θα του πω κι εγώ ότι "λυπάμαι" και θα κάτσουμε να τα βρούμε. Άσε τους άλλους να σκοτώνονται, για να ξεχνάνε οι λαοί ότι πεινάνε και μη ζητάνε φαί. Πως το πε κείνος ο Φράγκος; "Κι αν ακόμα δεν υπήρχε Αλλάχ, θα έπρεπε να εφεύρουμε έναν". Αφερίμ! Αλλά δεν φταίει ο Αλλάχ μπρε. Αν δεν ήταν οι φανατικοί, μουλάδες και παπάδες, θα έπρεπε οπωσδήποτε να τους εφεύρουμε, για να γίνονται αυτοί οι πόλεμοι. Βάλε όρε βεζίρη να πιω, να ξεπλύνω το στόμα από την ποδαρίλα. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger