Home » , » Άστο να πάει στο διάολο.

Άστο να πάει στο διάολο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 | 11:18 π.μ.

Γράφει mitsos175

Νέο, προκλητικότατο ψέμα από την κυβερνητική διπρόσωπο: "Η πρόσκληση στο διάλογο θα αφορά τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, αλλά κυρίως την κοινωνία και τους πολίτες".
Μας δουλεύεις πάλι έτσι; Πότε, ρε σεις, πήρατε υπόψη σας την γνώμη μας; Στο δημοψήφισμα μήπως; Που το ερμηνεύσατε όπως εσείς θέλατε; Ή στην ψήφιση των 7.500 σελίδων, που δεν ξέρει κανείς τι ψηφίσατε, ούτε εσείς οι ίδιοι;

"Ειλικρινής διάλογος": Άλλο ένα σχήμα λόγου; Ποιός νομίζετε ότι σας πιστεύει πλέον; Τώρα που "τρώνε μαύρο" θυμήθηκαν την απλή. Άφησε μάλιστα κι υπονοούμενο, η απρόσωπος, ότι θα ρωτήσει το λαό για τον εκλογικό νόμο. Άντε! Ωραίο ανέκδοτο. Το ζήτημα είναι, θα λάβετε υπόψη τη γνώμη του λαού, που θα σας πει να πάτε στα τσακίδια, σ' εσάς, στην άλλη συμμορία, τη γαλάζια, και στις τσόντες σας μαζί; Γιατί αυτό θα σας πει ο κόσμος οργισμένος, να είστε 100% σίγουροι. Σας λέει "απατεώνες" κι αυτός ο χαρακτηρισμός είναι ο πιο ελαφρύς που ακούω.

Φυσικά είμαι υπέρ της απλής αναλογικής, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι νοθεία. Και ύβρη προς τον κόσμο, αφού, αν οι ψηφοφόροι δεν δίνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση με απλή (πάνω από 50%), έχουν τους λόγο τους, οφείλεις να το σεβαστείς κι όχι να κάνεις τερτίπια, για να τρως και να πίνεις. Όποτε συμφέρει αλλάζετε το νόμο. Μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσετε και να διεκδικήσετε ξανά μερίδιο στη μάσα. Λοιπόν, έχετε 153, περάσατε το ξεπούλημα, περάστε ότι νοθεία έχετε στο νου, αλλά εμάς μη μας ενοχλείτε, μη σας πάρει και σας σηκώσει.

Απλή αναλογική θέλω, αποπροσανατολισμό δεν θέλω, αλλά το σπουδαιότερο, δεν μ' αρέσει η κοροϊδία, το δούλεμα. Γι αυτό θα πάτε στον αγύριστο πιο γρήγορα απ' ότι νομίζετε. Γιατί δεν ξεπουλάτε μόνο, προκαλείτε κιόλας, κουτοπόνηροι. Μας εμπαίζετε τόσο άσχημα, που ότι και να πείτε τώρα, θα βγει εις βάρος σας, να το ξέρετε.

Για ρωτήστε για τον ΕΝΦΙΑ, ρωτήστε για το ξεπούλημα των φιλέτων, αν σας βαστάει. Στο ΦΠΑ ποιόν ρωτήσατε, εκτός από τους τοκογλύφους; Θα βάλετε ερωτήματα, όπως εσείς γουστάρετε, θα τα ερμηνεύσετε, όπως σας συμφέρει και μετά ζητάτε από μας τι; Άλλοθι; νομιμοποίηση της κομπίνας;
Είπαμε τη γνώμη μας, είπαμε ΟΧΙ στο μνημόνιο αλλά δεν τη σεβαστήκατε. Τώρα θα πάρετε από τα θύματα σας μόνο "σφαλιάρες". Φάσκελα, αγανάκτηση, σιχτίρισμα. Μην τολμήσετε καν, δεν σας παίρνει ούτε να βγείτε στο δρόμο, όχι να κάνετε εκστρατεία. Άστο να πάει στο διάολο λοιπόν... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger