Home » » Ο Παύλος Τσίμας εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ;

Ο Παύλος Τσίμας εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 | 6:36 μ.μ.

Του Β.

Την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα» έγραψε την πληροφορία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να δώσει «αέρα ανανέωσης» στην Ν.Δ προχωρά σε αλλαγή νέου εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος. Σύμφωνα, μ’ αυτό το δημοσίευμα βολιδοσκοπούνται από την Ν.Δ «λαμπερά» τηλεοπτικά πρόσωπα και κατονομάζονται οι Π. Τσίμας, Δ. Καμπουράκης, Γ. Πρετεντέρης.

Λόγω αναξιοπιστίας της εφημερίδας του κ. Θ. Αναστασιάδη δεν μπορείς να θεωρήσεις έγκυρα τα γραφόμενα της.
Σήμερα όμως κυκλοφορεί πλατιά η φήμη σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία ότι το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Π. Τσίμα και με παρέμβαση του ίδιου του Αλαφούζου θα αντικαταστήσει  τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Πηγές όμως της Ν.Δ. διέψευσαν αυτή την πληροφορία υπογραμμίζοντας ότι μόλις πριν δυο μέρες ο κ. Μητσοτάκης τοποθέτησε στη θέση αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου δυο νέα στελέχη, -την Μαρία Ζαχαράκη και τον Κωνσταντίνο Κυαρανάκη- δείγμα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αντικατάσταση του κ. Κουμουτσάκου.

Ας κρατήσουμε πάντως αυτή την δημοσιογραφική φήμη που κυκλοφορεί. Θα είναι εντυπωσιακό αν ένας πρώην πολιτικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη» που χρημάτισε επίσης διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 902 Αριστερά στα FM και της εφημερίδας «Πρώτη» να αναλάβει μια τέτοια θέση –κλειδί στην Ν.Δ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Αυγούστου 2016 στις 9:22 μ.μ.

Πιο χαμηλά, Λόλα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger