Home » , » "Γιατί το ΚΚΕ πολεμά το «Εξω από την Ε.Ε»" - ΠΑΜΕ χωρίς αντιΕΕ, πολιτικούς στόχους

"Γιατί το ΚΚΕ πολεμά το «Εξω από την Ε.Ε»" - ΠΑΜΕ χωρίς αντιΕΕ, πολιτικούς στόχους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 | 12:39 π.μ.

 Με δυο κείμενα που υπογράφει ο Γιώργος Κρεασίδης, η εφημερίδα «Πριν» που κυκλοφορεί σήμερα ασκεί κριτική σε ΚΚΕ και ΠΑΜΕ σχετικά με τις πολιτικές τους θέσεις απέναντι στην ΕΕ.

Τα παραθέτουμε:

 ΠΑΜΕ χωρίς αντιΕΕ, πολιτικούς στόχους

Γραμμή ήττας

«Αριστερή» επιστροφή στο 12ο Συνέδριο (1987), της πάλης ενάντια στις συνέπειες της ΕΕ
Το θέμα δεν αφορά απλά τη σύνδεση της αποδέσμευσης από την ΕΕ με την επανάσταση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, ιδιωτικοποιήσεις, καθήλωση του βασικού μισθού, ΚΑΠ κ.ά, υπαγορεύει μνημόνια και καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις, στήνει κοινωνικά καταστροφικούς μηχανισμούς όπως το ευρώ. Δεν μπορεί να υπάρξει νικηφόρο εργατικό κίνημα χωρίς στρατηγική ρήξης με την ΕΕ και συγκεκριμένους στόχους.

Το παράδοξο σχήμα του ΚΚΕ που προϋποθέτει το ξεκίνημα του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού για την αποδέσμευση, οδηγεί στην εκτίμηση ότι η προβολή σήμερα αυτού του στόχου είναι οπορτουνισμός. Την ώρα δηλαδή που βαθαίνει η κρίση της ΕΕ και αμφισβητείται μαζικά από τους λαούς της Ευρώπης, το ΚΚΕ ταυτίζει την αποδέσμευση με μια ανύπαρκτη αστική αντιΕΕ τάση. Το ιδιαίτερο παράδειγμα της Βρετανίας δείχνει πρώτα από όλα δεν είναι μια αντικειμενική και μη αντιστρέψιμη διαδικασία, αλλά μια πολιτική επιλογή, την οποία ο αστικός κόσμος μπορεί να την αναιρέσει, αν αυτό επιβάλλουν τα συμφέροντά του. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να το κάνει η Αριστερά, εκπροσωπώντας τον κόσμο της εργασίας.

Σαν άμεση συνέπεια της μετατόπισης του ΚΚΕ, μια σειρά από καλέσματα του ΠΑΜΕ -απεργία στο δημόσιο 7/4, συλλαλητήρια στις 26/4, 48ωρη απεργία για το ασφαλιστικό, αλλά και τη ΔΕΘ σε μια βδομάδα- αρκούνται στο «όχι» στα μέτρα, ενώ λείπουν οι πολιτικοί στόχοι ενάντια στα μνημόνια, το χρέος, το ευρώ και την ΕΕ. Ανεξάρτητα από την αντικαπιταλιστική ρητορεία, το ΚΚΕ με μια αριστερή στροφή... 360 μοιρών, επιστρέφει στη γραμμή του 12ου συνεδρίου (1987) για «απόκρουση των αρνητικών συνεπειών από τη συμμετοχή της χώρας στην ΕΟΚ», τη σημερινή ΕΕ, αντί της εξόδου από αυτή. Ήταν η περίοδος που προετοίμαζε το εγχείρημα του Συνασπισμού που πολιτικά έβαλε τις βάσεις για το ΣΥΡΙΖΑ και το φιάσκο της «αριστερής κυβέρνησης», εντός ΕΕ και αστικής κυριαρχίας.

Η κρίσιμη αυτή ιδεολογική και πολιτική υποχώρηση του ΚΚΕ ουσιαστικά συμβάλλει στην ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ και του ευρωπαϊσμού, καθώς παραπέμπει τη σύγκρουση με την ΕΕ σε μια άλλη εποχή και έναν άλλο συσχετισμό, δικαιώνοντας τη λογική ότι στο σήμερα η ΕΕ, ακόμα και αν είναι άδικη, αποτελεί μονόδρομο.

Διαβάστε επίσης: "Γιατί το ΚΚΕ πολεμά το «Εξω από την Ε.Ε»"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 43 σχόλια

4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:01 π.μ.

Το ΚΚΕ έχει ξεκαθαρίσει, αν δεν κάνω λάθο, από το 19 Συνέδριό του, την αναγκαιότητα της επαναστατικής αλλαγής, την ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σαν άμεσης προτεραιότητας, ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ "ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ" ΣΤΑΔΙΑ, που ονειρεύεται το αριστεροχώρι.
Αλλιώς, λέω εγώ, με τους αστούς στην εξουσία, μια "έξοδος από την ΕΕ" προφανώς με αστούς στο τιμόνι, αλα BREXIT, θα ισχυροποιήσει την θέση των αστών στο εσωτερικό, και ΠΙΘΑΝΏΤΑΤΑ θα αξιοποιηθεί από αυτούς σαν ψευδο-"επαναστατική" παρένθεση για να σποδυναμωθεί το εργ. κίνημα και να εμπεδώσει ο Λαός το ΤΙΝΑ, όπως, κατ' αναλογίαν και "απαλά", έγινε με την απάτη-εκβιασμό του "δημοψηφίσματος".
Και είναι κωμικό να υποστηρίζει κανείς πως η ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ δεν συνεπάγεται αυτόματα την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ αποχώρηση ΚΑΙ από την ΕΕ.
Ο αγώνας κατά τηε ΕΕ, μόνο στα πλαίσια του αγώνα για την Λ.Ε. έχει νόημα, και αυτό κάνει το ΠΑΜΕ, που είναι συνδικαλιστικό μέτωπο και όχι πολιτικό κόμμα.
Αλλού το πάει ο ... μικροαστός ποιητής: Γιατί δεν απαρνείται το ΚΚΕ την Επανάσταση!
Αλλά θα πρέπει καλύτερα, να ξεκαθαρίσει ο ίδιος: Για πότε βλέπει την Επανάσταση; Για την Δευτέρα Παρουσία;
Και γιατί θέλει την "έξοδο-από-τη- ΕΕ-χωρίς-λαϊκή-εξουσία";
Αυτό είναι το αμείλικτο ερώτημα, που θέλουν να αποφύγουν οι μικροαστοί, τροτσκιστές κλπ. αριστεροχωρίτες.

4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:04 π.μ.

Το ΚΚΕ συνέβαλε στην "ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ και του ευρωπαϊσμού" και όχι π.χ. ο πολιτικός χώρος που εκφράζεται μέσω του ΠΡΙΝ... Το μάθαμε κι αυτό.
Αντί να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν οι δημοσιολόγοι του ΠΡΙΝ για το αναγκαίο "αριστερό" άλλοθι που παρείχαν στο ΣΥΡΙΖΑ και στον ευρωπαϊσμό, κουνάνε και το δάχτυλο και μάλιστα με σαθρότατα επιχειρήματα.
Π.χ. ο Κρεασίδης το Φλεβάρη του 2015 γέμιζε αισιοδοξία που έβλεπε το "λαό" στις πλατείες να αναπνέουν "ανάσες αξιοπρέπειας" http://prin.gr/?p=6177
Εδώ έτερη δημοσιολόγος του ΠΡΙΝ, έβλεπε το "λαό στο προσκήνιο" με την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. http://prin.gr/?p=7779
Εδώ ο Δελαστίκ σε ένα ρεσιτάλ "ορθών πολιτικών εκτιμήσεων" αγχώνεται ότι τελικά μπορεί να μη γίνει δημοψήφισμα το 2015, ότι η νέα συμφωνία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με ΕΕ θα είναι "λιγότερο απαράδεκτη" από μια συμφωνία χωρίς επικράτηση του ΟΧΙ και ότι "ο Τσίπρας απέδειξε ότι δεν είναι Γιωργάκης Παπανδρέου"... http://prin.gr/?p=7631

ΥΓ: Ο Ιονέσκο θα ήταν περήφανος για το Γιώργο Κρεασίδη... Ο δε Τσίπρας καλό θα ήταν να στήσει επιτέλους ένα μνημείο στον "άγνωστο δημοσιολόγο του ΠΡΙΝ" για την αμέριστη υποστήριξη που του προσέφεραν.

4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:10 μ.μ.

Πω πω!!!Φοβερή πολιτική ανάλυση. Εύγε! !!

4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:31 μ.μ.

Οι ουρές του Τσίπρα αυτοι που έφεραν στην εξουσία, η σοσιαλδημοκρατια του κερατα, θελει το ΠΑΜΕ να μπει μπροστάρης για έξοδο απο την ΕΕ αλλα με τους Λατσηδες να σφάζουν τον λαο με δραχμη.
Η ´αριστερα των μονοπωλιων εχει λόγο ύπαρξης μόνο σαν αντικομμουνιστική σφήνα.

4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:12 μ.μ.

Με δυο λόγια η υπερεπαναστατική ρητορική ως φερετζές για τη σεχταριστική και τελικά αντιδραστική στάση που κρατά η ηγεσία του ΚΚΕ.

4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:37 μ.μ.

Προς τους/τα καλοπροαίρετους/καλοπροαίρετα φίλους, ψηφοφόρους και μέλη του "Κ"ΚΕ: αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, διαβάστε με ηρεμία και ψυχραιμία τα αρθρά-κριτική στην πολιτική του πάντα πάνσοφου και αλάνθαστου Κόμματος που δημοσιεύονται στο ΠΡΙΝ και αναρτώνται από τους συντρόφους του ΒΚ, σκεφτείτε και προβληματιστείτε για τη σχεδόν παρανοϊκή και αλλοπρόσαλλη τακτική και πολιτική του Κόμματος, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Και κυρίως μην παρασύρεστε από τις άναθρες καταγωγιακές κραυγές των γνωστών αλητήριων (τρομερός σεχταριστής, Αντώνης, unknown και ΣΙΑ) που είναι τα επίσημα έμμισθα τρολ της ΚΕ του Κόμματος στο ΒΚ...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:05 π.μ.

Μεγαλύτερο αληταρίο απο σένα σίγουρα δεν υπάρχει no name.Οπως άλλωστε και όλο το συνάφι σου.Μάλλον δεν έχουμε δικαίωμα να απαντάμε στις μπούρδες στα ψέυδει και στην διαστρέυλωση των θέσεων και απόψεων του ΚΚΕ απο ανθρώπους που υπήρξαν τα καλύτερα δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ μετέχοντας με θέρμη και με ζήλο στην εξαπάτηση και στην κοροιδία του κόσμου.Συγνώμη και όλας αλλά τέτοια χάρι μην περιμένετε.Θα σας ξεφτιλίζουμε όπως πρέπει μεσα απο τα δικά σας πολιτικά πεπρεγμένα οσο και εαν σας ενοχλεί ετσι για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν ακόμα το θράσος και ασκουν κριτική.Ας ρωτήσει ο Κρεασίδης τους συντρόφους στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως τον Δελαστίκ τον Μπιτσάκι και τον Κωσταντίνου ποιός συνέβαλε τα μέγιστα στην ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ γιατι τόσο λοβοτομιμένοι δεν νομίζω να υπάρχουμε.Τώρα που η Αγγλία αποχωρεί απο την ΕΕ φαντάζομαι το επόμενο αναμενόμενο βήμα είναι η ριζοσπαστικοποίηση του Αγγλικού λαού και ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας και της οικονομάς σύμφωνα πάντα με τους θεωριτικούς ινστρουχτορες της Ανταρσυα.Για να δούμε για πολλοστή φορά ποιος θα έχει εκτημήσει σωστά.Το ΚΚΕ ή οι οπαδοί των ιστορικά χρεωκοπημένων θεωριών των μεταβατικών προγραμμάτων και σταδίων και των μεταρρυθμίσεων προς τον Σοσιαλισμό.

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:15 π.μ.

... από τις άναθρες καταγωγιακές κραυγές των γνωστών αλητήριων (τρομερός σεχταριστής, Αντώνης, unknown, Παναγιώτης Θεωφάνους και ΣΙΑ) που είναι τα επίσημα έμμισθα τρολ της ΚΕ του Κόμματος στο ΒΚ...
Βρε συ Παναγιώτη Θεωφάνους, στο έχω πει κι άλλη φορά: πρώτα μάθε να γράφεις και να μιλάς σωστά στην Ελληνική γλώσσα, και έπειτα να 'ρθεις να βρίζεις εδώ. Ξεφτιλίζεις κυρίως τον εαυτό σου αλλά και το ΒΚ. Σε λυπάμαι αρκετά και αρχίζω να σε συμπαθώ...
ΥΓ. Πρόσεχε Παναγιώτη Θεωφάνους: όχι no name αλλά no mame...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:19 μ.μ.

no mame 4 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:37 μ.μ.

Ο αγνωστος αντικομμουνιστης προβοκατορας της βρωμερης σοσιαλδημοκρατιας, δεν εχει ουτε ενα επιχειρημα γνα αντιπαραθεσει στα οσα γραφω.
Το μονο που εχει ειναι ενα καρο αντικομμουνιστικες μπουρδες.

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 4:15 μ.μ.

Μεγαλύτερο αληταριο δεν υπάρχει στον ντουνια απο τα μούτρα σου no mame.Πιο ξεφτιλίσμένο υποκείμενο απο μέσα πρεπει να ψάξει πολύ για να βρεί κάποιος.Δεν θα μου κάνεις εσυ λοιπόν μάθημα της Ελληνικής γλώσσας.Ο εκπρόσωπος της ασχετοσύνης και της αμορφωσιάς.Γιουσουφάκι του τσίπρα.Τώρα η απάντα με επιχειρήματα ή γύρνα στον βόθρο που ανήκεις ρεντίκολο του ιντερνετ.

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 4:30 μ.μ.

Καταρρέουν τα ταξικά ναυάγια της ΣυριζΑνταρσύας. Στον σκουπιδοτενεκέ είναι ή θέση τους.

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5:11 μ.μ.

... Δεν μπορούμε εμείς να βάζουμε προαπαιτούμενα για την σωτηρία του λαού ... όπως κάνει το ΚΚΕ που πολεμάει με νύχια και με δόντια να μείνουμε στο euro και στην ΕΕ. Ακους εκεί να λένε οι κουκουέδες στο λαό οτι για να φύγουμε απο την ΕΕ ... πρέπει ο λαός να κάνει τα κουμάντα του για την δική του λαική εξουσία !!! Ανήκουστο ... αφού ο λαουτζίκος σκιάζεται τις εργατικές εξουσίες ... προγκάει, δεν συσπειρώνεται τι να κάνουμε ??...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5:30 μ.μ.

Χαλαρώστε!!! Γιατί μας φέρνετε σε δύσκολη θέση με το περιεχόμενο των σχολίων σας;

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6:10 μ.μ.

... Είναι γνωστό οτι αυτά τα παλληκάρια έχουν φτιάξει το δικό τους "λογικό" σχήμα που εξυπηρετεί στην επιβιωσή τους ως ανάχωμα. Δεν έχουν ... ούτε μπορεί να έχουν ... άλλο ρόλο. Να τι λένε στην πράξη : Την έξοδο απο την ΕΕ και το euro θα την διεκπεραιώσει μοιραία και αναγκαστικά μιά αστική εξουσία επειδή μιά έξοδος με εργατική εξουσία ... είναι η δευτέρα παρουσία. Αυτά λένε ... οτι λέγανε και οι Συριζαίοι μέχρι να βολέψουν τους κώλους τους στις κυβερνητικές αστικές πολυθρόνες...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6:49 μ.μ.

...Το ΚΚΕ παλεύει για την έξοδο με λαική εξουσία ... ζήσε Μάη να φας τριφύλλι (τόση πίστη έχουν στον λαό που θέλουν να τον κάνουν να παναστατήσει με τον τρόπο τους !!!) ... ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... Θα παλέψουμε για έξοδο απο το euro/ΕΕ (καλά, στο σημείο αυτό η σταρτηγική και η τακτική ανάλυση σπάει κόκκαλα ... άλλοι θέλουν έξοδο απο το euro αλλά παραμονή στην ΕΕ και άλλοι τα θέλουν όλα) ... με το λαό μακρυά απ΄την εξουσία ... τάπαμε ο λαουτζίκος σκιάζεται αμα του δίνεις εξουσία !!! Εστω με μιά εξουσία κάποιων άλλων ... αλλά που ο λαός θα μπορεί να την ελέγχει.
Εξουσία ποιών ωρέ παλληκάρια αφού δεν θα είναι εξουσία του λαού ??
Εξουσία κάποιων αστών ...
Τι αστών δηλαδή ... φιλολαικών ?? Μήπως θα είναι καμμιά εξουσία αστικο-εργατική ?? Δεν αποκλείεται καθόλου να σκέφτονται και τέτοια σενάρια αφού πολλοί απ΄αυτούς στο παρελθόν έχουν βαλθεί να καταργήσουν την πάλη των τάξεων και να μας "συμφιλιώσουν" όλους.

Στα επίσημα ντοκουμέντα τους οι παναστάτες αυτοί δεν τολμούν να μιλήσουν για αστούς κάπως προοδευτικούς ή αντινεοφιλελέ αστούς ή έστω λιγάκι ψυχοπονιάρηδες και φιλολαικούς ... μετά το αγγούρι σε σχήμα πούzzας (ιταλικό είναι αυτό) ... που εισέπραξαν απο τον Τσίπρα. Αλλά στην πράξη και όταν μιλάνε στον λαό δεν λένε αυτά που λένε στα ντοκουμέντα ... του λένε οτι του έλεγαν μέχρι να μας κατσικωθεί ο Τσίπρας στον σβέρκο ...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:11 μ.μ.

...Μιά άλλη (αστική) εξουσία θα είναι αυτή που θα μας βγάλει απο την ΕΕ ... εμείς θα θέλαμε ένα αριστερό brexit, ένα lexit αλλά απ΄το ολότελα καλή κι΄η παναγιώταινα ...
... εξού και η παναστατοκαυλώδης ονείρωξη που τράβηξαν με το (αστικό) Brexit τις προάλλες. Σαν έρθει εκείνη η ώρα ο λαός θα καταλάβει τα πλεονεκτήματα του Grexit και ως δια μαγείας θα διακτινισθεί στην δευτέρα παρουσία και θα οικοδομήσει τον σοσιαλισμό. Δηλαδή μιά αστική εξουσία λιγάκι βλαμμένη που δεν της κόβει και πολύ ... θα την παραπλανήσουν αυτοί οι παναστάτες και θα την αναγκάσουν να μας απαλλάξει απο τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς ... και είναι τόσο μαλάκες, μαλθακοί και μπουταλάδες αυτοί οι αστοί που δεν καταλαβαίνουν πως αν μας βγάλουν απ΄τους μηχανισμούς αυτούς υπογράφουν την καταδίκη τους. Είναι σύγχρονοι μαρξιστές-λενινιστές ωρέ τα παλληκάρια και τάχαμε παρεξηγήσει. Αυτοί βάλαν το μυαλό τους κάτω, το έστυψαν ... ανέλυσαν τον σύγχρονο καπιταλισμό ... και ανακάλυψαν μιά νέα αστική τάξη !!! Αυτή που είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει !!! Που να ταλαιπωριέται ο λαουτζίκος με εργατικές εξουσίες και άλλα τέτοια μπανάλ. Υπομονή χρειάζεται και οι αστοί θα τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:37 μ.μ.

Άσε μας ρε Βαθυ Κόκκινο ,πρώτα πετάς το τυράκι σε κάποιους μονομανείς καναπεδάτους αντικομμουνιστές (βλέπε Γιάννης) για να τσιμπήσουν και να γράψουν σχόλια εναντίον του κκε, και μετά λες ''μας φέρνετε σε δύσκολη θέση'' ...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:12 μ.μ.

...Προσοχή φωνάζουν οι παναστάτες ... μην μπερδευτείτε μ΄αυτά που λέει το ΚΚΕ ... Αυτοί θέλουν πρώτα να πάμε στην δευτέρα παρουσία και μετά να ξαναγυρίσουμε πίσω για να βγούμε απο την ΕΕ !!! Οι κουκουέδες έχουν σαν προαπαιτούμενο της εξόδου απο την ΕΕ ... τον σοσιαλισμό ... τι σοσιαλισμό ρέ ?? τον κομμουνισμό ... την αταξική κοινωνία. Τότε θα μας βγάλουν οι κουκουέδες απο την ΕΕ. Ρε οι κουκουέδες πετάνε στα σύννεφα ... Δεν καταλαβαίνουν το πανούργο σχεδιό μας ...
Κακομοίρη λαουτζίκο προσπαθούν να σε παρασύρουν στους τυχοδιωκτισμούς της εργατικής εξουσίας ... και εμείς την εργατική εξουσία θέλουμε αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα.
Ετσι κάνουν πάντα οι κουκουέδες ... σου γεμίζουν τα μυαλά με μπούρδες για εργατικές εξουσίες που πρέπει λένε να τις παλέψεις ταυτόχρονα με την αποδέσμευση απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ !!!
Αφού τα φοβάσαι αυτά λαουτζίκο μου. Δεν τα φοβάσαι ??
Δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου λέμε εμείς τα τζιμάνια ... η δική σου εξουσία θα έρθει στην δευτέρα παρουσία ... Τι ?? Ακόμα πιστεύεις τους κουκουέδες ??
Και γιατί ρε παιδιά τα κάνει αυτά το ΚΚΕ ?? Γιατί δεν έρχεται μαζί σας ?? Γιατί δεν καταλαβαίνει το έξυπνο σχεδιό σας ??
Επειδή φοβούνται την επανάσταση οι δειλοί !!! Επειδή τους έχει καταπιεί το σύστημα τους πουλημένους !!! Μόνο το μαγαζάκι τους τους νοιάζει !!!
Ναι αλλά δεν καταλαβαίνω ... δεν στροφάρω και πολύ. Πως γίνεται να θέλετε για συμμάχους αυτούς τους πουλημένους δειλούς ?? Δηλαδή το ΚΚΕ ... φοβάται την επανάσταση που έχει ξεπουλήσει ?? Λαουτζίκος είμαι, μπερδεύομαι. Με καλή πρόθεση ρωτάω ... με καταλαβαίνεις...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:44 μ.μ.

Ρε Βαθύ Κόκκινο ποιος σε φέρνει σε δύσκολη θέση; Δε βλέπεις ότι αυτοί που αρχίζουν να προκαλούν και να βρίζουν είναι οι κκεδες που δεν ξέρουν τι θα πει κριτική και σεβασμός στη διαφορετική άποψη; Αυτοί που βαφτίζουν αντικομμουνιστή όποιον δεν ταυτίζει τον κομμουνισμό με την ηγεσία του ΚΚΕ και την αργομισθία τους; Δε σε βλέπω να παίρνεις συγκεκριμένη θέση, μόνο νουθεσίες για "χαλάρωση" έτσι "ουδέτερα". Η "τήρηση ίσων αποστάσεων" δε νομίζω ότι εξυπηρετεί την αλήθεια και την ενημέρωση.

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:09 μ.μ.

Προφανώς δεν έχει νόημα να προσπαθήσει κάποιος να κάνει διάλογο με τους "αποπάνω" αγράμματους λοβοτομημένους γενίτσαρους του πάντα πάνσοφου και αλάνθαστου Κόμματος. Γενικά, υποβιβάζει τον εαυτό του όποιος προσπαθεί να συνομιλήσει με αλητήριους και γενίτσαρους. Ο σ. Κρεασίδης τα λέει πολύ καλά και δεν έχω να προσθέσω κάτι: "η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παλεύει για την αποδέσμευση από την ΕΕ, εντάσσοντάς την σε ένα ευρύτερο σύνολο πολιτικών στόχων και «απορρίπτει οποιαδήποτε αυταπάτη για την προώθηση του προγράμματος αυτού μέσα από τη συμμετοχή στους θεσμούς του αστικού κράτους. Έχει ορίζοντα την ανατροπή του καπιταλισμού και του μετασχηματισμού της κοινωνίας σε σοσιαλιστική κατεύθυνση, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση. Παλεύει για την εξουσία και την κυβέρνηση των εργαζομένων». Αντίστοιχα τοποθετείται και το ΝΑΡ που εκτιμά στην Απόφαση του πρόσφατου Πανελλαδικού Σώματος (9-10.7.2016) πως «η ψήφος υπέρ του BREXIT φέρνει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα και δυνατότητα της πάλης για αποδέσμευση από την ΕΕ, με εργατικές, διεθνιστικές, αντικαπιταλιστικές θέσεις»". Το "Κ"ΚΕ έχει πλέον σαφώς εγκαταλείψει το στόχο της αποδέσμευσης από τον ιμπεριαλιστικό οργανισμό που λέγεται ΕΕ, και κινείται σαφώς πιο δεξιά από το ΠΑΣΟΚ του 1974. Κατάντια για ένα Κόμμα που μέχρι πριν από 50-60 χρόνια ήταν κομμουνιστικό και επαναστατικό...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:00 μ.μ.

...Να εμάς μας θεωρούν οπορτουνιστές και τυχοδιώκτες επειδή σου λέμε το αυτονόητο ... Οτι δεν μπορείς να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου. Μπορείς ?? Δεν μπορείς. Μας λένε τυχοδιώκτες επειδή σου λέγαμε πως ο Τσίπρας κάτι καλο θα σου φέρει, κάπως καλύτερος θα είναι απ΄τους άλλους.
Τι δεν είναι ?? ... εεε λαουτζίκο έχεις και εσύ τα δίκια σου, αλλά μας παραπλάνησε το κωλόπαιδο, μας κορόιδεψε. Εξάλλου λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που κάθονται ... να σαν τους κουκουέδες. Εμείς που ξεσκιστήκαμε στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια ... εεεε κάναμε και μερικά λαθάκια.
Μας λένε τυχοδιώκτες επειδή σε κάθε σωματείο πάμε με την ΓΣΕΕ για να τους ξεσκεπάσουμε ... εεε αφού θέλουν να μας καπελώσουν ... τι να κάνουμε ?? Να πάμε με το ΠΑΜΕ σε λιτανείες ... εμείς οι επαναστάτες ?? Μας λένε τυχοδιώκτες επειδή πέρσι σου λέγαμε πως αν ψηφίσεις το ΟΧΙ του Τσίπρα μπορεί να σωθούμε απο τα δεινά μας ... ενώ αυτοί οι καριόληδες ... τους είδες, ψήφισαν να μείνουμε στην ΕΕ και στο euro !!!
Που το δες αυτό κυρ΄παναστάτη μου ??
Μα όταν σου λένε έξω απο την ΕΕ με εργατική εξουσία ... τι καταλαβαίνεις δηλαδή εσύ ο λαουτζίκος ο κακομοιρασμένος ?? Μέσα στην ΕΕ καταλαβαίνεις !!! εεε ?? Δεν μπορείς να καταλαβαίνεις τίποτα άλλο...

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:16 μ.μ.

...παιδια του ανταρσυα εχετε ξεχασει ενα πανο σας στο περιστυλιο της βουλης απο εκεινη τη μερα που συμπαραστεκοσασταν στον αλεξη που διαπραγματευονταν.....

5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:32 μ.μ.

...Καλά εγώ πρέπει να κάνω θυσίες για να φύγω απο το euro ... τις θυσίες που έκανα για να μείνω θα μου τις ξαναγυρίσουν πίσω ??
Εεεε βεβαίως αυτό λέμε ντέ !!! Τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις !! Μπράβο ... αλλά μη νομίζεις πως αυτό θα συμβεί σε όλους ... μόνο στους πιστούς ... αυτό μπορείς να το καταλάβεις ... αμ τι νόμιζες μπρίκια κολλάμε ??
Και αυτοί που με ξεζουμίζουν τόσα χρόνια ... Τι θυσίες θα έχουν κάνει αυτοί ?? Τι θα έχουν πάθει τότε αυτοί ??
Εεεεεεε ...
Δεν άκουσα. Πως είπατε ??
Εεεε αυτοί θα έχουν πάθει κάτι πολύ κακό ... Θα έχουν πέσει στην παγίδα μας ... Θα τους εξαναγκάσουμε να φέρουν την ανάπτυξη για το δικό μας καλό με τα δικά τους λεφτά !!!
Και δεν είναι μόνο αυτό ... Θα τους κάνουμε το βίο αβίωτο. Δεν θα μπορούν να σε εκμεταλλεύονται όπως μέχρι τώρα ... Πιστεψέ με ... θα είναι πολύ δύσκολο τότε να είσαι καπιταλιστής !!! Θα τους αφήνουμε βέβαια κι΄αυτούς να βγάζουν ένα κέρδος αλλά σε λογικά πλαίσια
... και λίγο-λίγο θα μας παραδώσουν την εξουσία και τα μέσα παραγωγής !!! Δεν θα βγαίνουν μάναμ να το παίζουν καπιταλιστές ... θα είναι ασύμφορο ... Με πιάνεις ??
Και καλά θα αποκτήσουμε τόση δύναμη αρκεί να βγούμε απο το euro ??
Αμέ τι νόμιζες. Θα τους πάρουμε φαλάγγι
Και καλά με τόση δύναμη γιατί δεν τους παίρνουμε και την εξουσία ??
Εεεε μα σου λέω αυτά τα λέει το ΚΚΕ ... Δεν είμαστε εμείς σταλινικοί ... εμείς δε θέλουμε διχτατορίες του προλεταριάτου και άλλα τέτοια βάναυσα ... δεν είμαστε εμείς δογματικοί ... Εμείς είμαστε σύγχρονοι και μοντέρνοι επαναστάτες ... εμείς θα φέρουμε τον σοσιαλισμό αλλοιώς ...
... Σου είπα εμείς δεν θα εξοντώσουμε τον καπιταλιστή ... θα τον παγιδεύσουμε ...
... Θα τον καταδικάσουμε να είναι καπιταλσιτής μέχρι να έρθει ο σοσιαλισμός !!!
Δηλαδή μέχρι την δευτέρα παρουσία ??...

Οι παναστάτες επιστρέφουν ... και συναντούν το λαουτζίκο
https://antivaro-for-marx-and-lenin.blogspot.se/2016/09/blog-post.html

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:07 π.μ.

Ασε την παραμύθα γιαννάκη.Ο δικός σου ο no mame πρώτος άρχισε να μιλά για αλήτες.6ο σχόλιο.Ξεστραβώσου και κάνε μας την χάρη που θα μας πει οτι εμείς αρχίζουμε τις βρισίες.Δεν περνάν εδω οι τρελίτσες σου.

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:18 π.μ.

Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση απο πάντα.Αποδέυσμευση απο την ΕΕ κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και μονομερής διαγραφή όλου του χρέους.Τώρα τα κουραφέξαλα των απατεώνων της ανταρσυα οτι τώρα η Αγγλία οδηγήτε στον σοσιαλισμό επειδή αποχωρει απο την ΕΕ την ώρα που με το brexit ταυτίστηκαν τα ποιό αντιδραστικά και ακροδεξιά στοιχεία είναι για αυτόυς που θάυμαζαν τον τσίπρα μέσα απο τα άρθρα του δελαστίκ αυτους που ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα της ανταρσυα για ανάσες αξιοπρέπειας συμετέχοντας στις συγκεντρώσεις στήριξης της κυβέρνησης συριζα η αυτούς που υιοθέτησαν την πρόταση της ανταρσυα για το οχι στο δημοψήφισμα που τάχα θα ανάγκαζε τον τσίπρα να σκίσει τα μνημόνια.

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:38 π.μ.

Το παρακάτω "αφελές" ερώτημα απευθύνεται στους αναγνώστες του ΒΚ και όχι στη λαίλαπα των παρανοϊκών λοβοτομημένων γενίτσαρων του "Κ"ΚΕ που "σχολιάζουν" την παρούσα ανάρτηση: Ωραία, το "Κ"ΚΕ μιλάει για "αποδέσμευση από την ΕΕ με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής". Και αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής, δλδ ο στόχος της επανάστασης, στο κοντινό ιστορικό μέλλον (και οι συνθήκες, επί του παρόντος, ΔΕΝ είναι επαναστατικές), τι θα κάνουμε; Θα περιμένουμε την επανάσταση άλλα... 150-200 χρόνια, όπως την περιμένουμε από το 1848 που γράφτηκε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο; Και μέχρι τότε θα ζούμε με ΕΕ, δλδ με μνημόνια, ΕΝΦΙΑ, πείνα, φτώχεια και εξαθλίωση; Ή μήπως θα κάνει την επανάσταση το "Κ"ΚΕ, που πήρε... 5% στις εκλογές (μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πήρε, αν θυμάμαι καλά, 0,89%);
Υ.Γ. Ρε συ Παναγιώτη Θεωφάνους, με κάνεις και γελάω. Με αποκαλείς "εκπρόσωπο της ασχετοσύνης και της αμορφωσιάς" εσύ, που δεν υπάρχει πρόταση που να μην κάνεις έστω και ένα ορθογραφικό λάθος, που βάζεις τους τόνους στις λέξεις... τυχαία (!!!!!!!) και αν πετύχει πέτυχε, εσύ που γράφεις λάθος ακόμα και το... επώνυμό σου (!!!!!!!) (ή το ψευδώνυμό σου). Το επώνυμο ή ψευδώνυμό σου κανονικά λέγεται ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ (π.χ. Θεοφάνεια, η μεγάλη γιορτή των χριστιανών που γιορτάζεται στις 6 Γενάρη, Θεοφάνης το όνομα). Το πρώτο συνθετικό του ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ προέρχεται, προφανώς, από τη λέξη "Θεός" (και όχι... "Θεώς"!!!!). Ένα άλλο πολύ συχνό ελληνικό επώνυμο με πρώτο συνθετικό το "θεός" είναι το "Θεοδωρόπουλος" (και όχι... "Θεωδωρόπουλος"). Λοιπόν Παναγιώτη Θεοφάνους, μάθε πρώτα να γράφεις το ονοματεπώνυμό σου και έπειτα έλα να με βρίσεις εδώ!

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:24 μ.μ.

έλα ρε no name γερά πέστα, τρέμε Λένιν γεννήθηκε ο αντικαταστάτης σου

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6:03 μ.μ.

Nikos Floros 6 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:24 μ.μ.

Τσιπροπασοκος αντικομμουνιστης που λιγουρευεται καρεκλες για τις αντικομμουνιστικες του επιδοσεις.

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:01 μ.μ.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους αλύγιστους αγωνιστές της Μακρονήσου (VIDEO - ΦΩΤΟ)

http://www.902.gr/eidisi/politiki/107421/ekdilosi-timis-kai-mnimis-stoys-alygistoys-agonistes-tis-makronisoy-foto

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:57 μ.μ.

Παναγιωτης Θεωφανους, άσε μας και δεν ξεκινήσαμε χθες να σχολιάζουμε εδώ. Είναι γνωστοί τραμπουκισμοί σας - κατά τα πρότυπα των ΚΝΑΤ στα πανεπιστήμια - που μόλις εδώ μέσα κάποιος τολμήσει να σχολιάσει το ΚΚΕ πέφτουν δεκάδες τα πληρωμένα σχόλια. Αυτό επισημαίνει ο no mame που βλέπουμε όλοι. Από τα 28 σχόλια εδώ 2-3 δεν είναι υπέρ του ΚΚΕ, ενώ το ΒΚ παριστάνει τον κυανόκρανο. Η τρομοκρατία του ιερατείου του Περισσού δε θα περάσει, πάρτε το χαμπάρι...

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:59 μ.μ.

Παιδιά, ο Αντωνάκης ξαναχτύπησε και με αποκαλεί "Τσιπροπασοκο αντικομμουνιστη που λιγουρευεται καρεκλες για τις αντικομμουνιστικες του επιδοσεις"!! Λοιπόν Αντωνάκη, από όλα τα γηπεδικού τύπου σχόλια που έχεις αναρτήσει εδώ φαίνεται καθαρά η έλλειψη ήθους, παιδείας και πολιτισμού που σε χαρακτηρίζει, φαίνεται καθαρά ότι είσαι και τυφλωμένος ταλιμπάν και γενίτσαρος. Είσαι χυδαίος και αλήτης, και η φυσική σου θέση είναι να σχολιάζεις όχι σε κομμουνιστικές ιστοσελίδες, όπως εδώ, αλλά σε ποδοσφαιρικές ιστοσελίδες, όπου βάζελοι και γαύροι σκυλοβρίζονται μεταξύ τους. Μάθε λοιπόν Αντωνάκη, ότι είναι είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να χαρακτηρίζεται κομμουνιστής, και εσύ σίγουρα ΔΕΝ δικαιούσαι μια τέτοια τιμή γιατί είσαι απαίδευτος, απολίτιστος και χυδαίος. Αντωνάκη, κάποιες δεκαετίες πριν από σήμερα, οι κομμουνιστές φυλακίζονταν και πήγαιναν στο εκτελεστικό απόσμασμα για τις ιδέες τους. Τέτοιοι άνθρωποι σίγουρα είχαν επίπεδο και ήθος και παιδεία και πολιτισμό που εσύ δεν τα έχεις.
Αντωνάκη, το πολύ χαμηλό επίπεδό σου φαίνεται και από κάτι άλλο: με χαρακτηρίζεις... τσιπροπασόκο και... αντικομμουνιστή επειδή διαφωνώ με την πολιτική και την τακτική του ιερατείου του Περισσού. Εδώ όμως δεν φταις εσύ. Τέτοια πρωτογονικού και γενιτσαρικού τύπου διαπαιδαγώγιση έχεις πάρει από τον Περισσό: όποιος κομμουνιστής διαφωνεί με την πολιτική του "Κ"ΚΕ χαρακτηρίζεται αυτόματα "οπορτούνας", "βρωμερός σοσιαλδημοκράτης" και, φυσικά!!, ...αντικομμουνιστής! Και, προφανώς!!, πέφτει πολύ βαρύ για τις διανοητικές σου ικανότητες να απαντήσεις στα επιχειρήματά μου. Ξέρεις μόνο να υβρίζεις. Δεν σε αδικώ όμως. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου, αυτά κάνεις.
ΥΓ. Αντωνάκη, ποιές "κινηματογραφικές ταινείες" λατρεύεις, φαίνεται από το xxx του ψευδωνύμου που χρησιμοποιείς. Σίγουρα όχι Βισκόντι, Φελλίνι, Αϊζενστάιν, Γουέλς, Κιούμπρικ, Τσάπλιν (και, βέβαια, αυτά τα ονόματα δεν σου λένε τίποτα απολύτως!). Α ρε κακομοίρη και αξιολύπητε Αντωνάκη...

6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:18 μ.μ.

no mame 6 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:59 μ.μ.

Κανε χαρακιρι Τσιπροτραμπουκε αν εχεις τσιπα.

7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:22 π.μ.

"πέφτει πολύ βαρύ για τις διανοητικές σου ικανότητες να απαντήσεις στα επιχειρήματά μου. Ξέρεις μόνο να υβρίζεις. Δεν σε αδικώ όμως. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου, αυτά κάνεις". Αντωνάκη, με επιβεβαιώνεις και με δικαιώνεις κατά 100% (Antonxxx 6 Σεπτεμβρίου 2016 - 11:18 μ.μ). Μπράβο αγοράκι μου, σε ευχαριστώ πολύ!!

7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:58 π.μ.

no mame

Εχεις ξεκινήσει και σκυλοβρίσει πρώτος κάθε σχολιαστή εδω μέσα με κάθε υβρις που περιέχει το Ελληνικό λεξικό και εγκαλείς τους άλλους για γηπεδικού τύπου σχόλια έλλειψη ήθους, παιδείας και πολιτισμού.Ποσο σαχλαμάρας μπορεί να εισαι λέγε;Οσο απατάντας εσυ με επιχειρήματα γελοίε τραμπούκε άλλο τόσο σου απαντάνε και οι άλλοι με εξίσου παρόμοια επιχειρήματα.Που έχεις και την απαίτηση ρε σάχλα να σου απαντάνε με επιχειρήματα και σοβαρότητα στο υβρεολόγιο σου παλιοκατιμά.Σου τρίβουν στα μούτρα το υφάκη και το στιλάκι σου που νομίζεις οτι οσο σκυλοβρίζεις εσυ τόσο θα σε φοβηθούμε κιόλας φανταζσμένε.Αντε στον βούρκο σου τώρα του συριζα και της ουρίτσας του την ανταρσυα τενεκε ε τενεκε.

7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:58 π.μ.

No name
Καλο θα ηταν να συμφιλιωθεις με το σεξ(ΧΧΧ) και να το κανεις κιολας.. .Σου το ευχομαι,πιστευοντας πως δεν θα ειχε αντιρηση ο Στανλει Κιουμπρικ

7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:33 μ.μ.

Αγαπητέ σ. Γιώργη, επειδή σπάνια μασάω τα λόγια μου, θα στο πω καθαρά: το ΒΚ έχει γίνει "αμέρικαν μπαρ" (όπως θα έλεγε ο αείμνηστος και πολύ αγαπητός Διονύσης Παπαγιαννόπουλος) επειδή επιμένεις να επιτρέπεις τη δημοσίευση καθαρά υβριστικών σχολίων, σχολίων που σηκώνουν μήνυση. Αναφέρομαι κυρίως - αλλά όχι μόνο - στο σχόλιο 7 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:58 π.μ. του απίθανου τύπου, του Παναγιώτη Θεοφάνους, στο οποίο ο εν λόγω σχολιαστής με στολίζει κανονικά με ύβρεις επιπέδου πιο χαμηλού ακόμα και από αυτό της λαχαναγοράς (βέβαια, όλο το σχόλιο κινείται σε ανάλογο επίπεδο) μέσα σε μόλις τέσσερις γραμμές. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: "σαχλαμάρας", "γελοίε τραμπούκε", "σάχλα", "παλιοκατιμά", "σου τρίβουν στα μούτρα το υφάκη", "άντε στο βούρκο σου", "τενεκέ" (δις). Λοιπόν τι λες; Είναι δυνατόν να δημοσιευτεί ένα τέτοιο σχόλιο, και μάλιστα σε ένα μπλογκ στο οποίο υποτίθεται ότι σοβαροί κομμουνιστές, οι οποίοι φιλοδοξούν, σύμφωνα με τον Μαρξ, να αλλάξουν τον κόσμο, συζητούν μεταξύ τους; Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι άβολο να διαγράφεις σχόλια (και μάλλον αυτό δεν σου αρέσει, όπως έχω καταλάβει) έχω να προτείνω το εξής: απλά απενεργοποιείς τη δημοσίευση σχολίων. Έτσι θα είσαι δίκαιος με όλους, θα ησυχάσεις και εσύ, θα ησυχάσουμε και εμείς.
Όσο για σένα Παναγιώτη Θεοφάνους, είσαι τυχερός, γιατί αν ήταν άλλος στη θέση μου, ίσως να σου έκανε και μήνυση για εξύβριση. Βέβαια εγώ δεν υποστηρίζω σε καμμιά περίπτωση τέτοιες λύσεις, οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Πάντως, μιας και το 'φερε η κουβέντα, ένα φιλαράκι μου είναι δικηγόρος, οπότε από καθαρή περιέργεια θα τον ρωτήσω (καθότι είμαι των θετικών επιστημών και από νομικά έχω μαύρα μεσάνυχτα) αν η υπόθεση σηκώνει μήνυση.

8 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:46 μ.μ.

"Καλείται ο μηνυτής no name ανορθόγραφος στην έδρα για να υποστηρίξει την μηνυτήριο αναφορά του.
- Ονομάζομαι no name του mpampe και της mames μου και ο κύριος εκεί με έβρισε σκαιά και αποτρόπαια..."

Αγαπητέ Τσακ Γιώργη, όταν τα τρολλ γίνονται σούργελα βγαίνει και κάτι χρήσιμο: Να ποιοι είναι αυτοί που έστελναν κατά ριπές σχόλια για να σε κάνουν να βάλεις σπαμοπαγίδες; Να ποιος σε καλεί να βγάλεις εντελώς τα σχόλια για να απονευρώσει το μπλογκ σου. Ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη του χώρου Του. Πολύ ενδιαφέρων...

8 Σεπτεμβρίου 2016 στις 4:27 μ.μ.

Τα σχόλια δεν τα εγκρίνει ή μη ο σ. Γιώργης. Αυτός είναι φορτωμένος με ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις. Αλλά και εγώ που ανέλαβα αυτή την δουλειά από αρχές Αυγούστου θα ζητήσω από τους σ. να με απαλλάξουν. Β.

8 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:45 μ.μ.

no mame , φαντάζομαι επειδή δεν είσαι υποκριτής, θα ψάξεις και αν σηκώνει μήνυση σε όλους όσοι αποκαλούν τους φίλους του ΚΚΕ :''τρομοκράτες'', ''πλήρωμένους σχολιαστές'', ''τραμπούκους'' ,''έμμισθα τρολ'' , ''γνωστοί αλητήριοι'' κ.α

υ.γ Απορία : πως γίνεται ''τρομοκράτες τραμπούκοι'' να είναι οι φίλοι του κκε, να είναι αυτοί που δέχονται την πρώτη βρισιά, και μετά από πάνω να απειλείς και με μήνυση; Πιο ''αριστερός'' πεθαίνεις...(τώρα που σου απάντησα κινδυνεύω και εγώ με μηνυση;)

9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:39 π.μ.

Ο Τσιπροτραμπουκος εμπνεεται απο τους φασιστες της ανω πλατειας Μαινταν του Κιεβου.
Αλλα το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει.
Σημερα η υπουργαρα του Τσιπρα εξισωσε τους αγωνιστες του ΔΣΕ με τους ταγματασφαλητες, οποτε ο no mame ουτε εδω δεν πρωτοτυπει.

9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:27 π.μ.

Γιατι το ΚΚΕ ειναι εναντια στην απλη αναλογικη;
Γιατι το ΚΚΕ ηταη εναντια στο ΟΧΙ, δηλαδη στο τριτο μνημονιο του Τσιπρα; Ε γιατι;

https://youtu.be/Nn5wIQEH_kY

10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:27 π.μ.

Παλι την εξαφανισατε την εργατια σημερα.

Μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα (VIDEO - ΦΩΤΟ)

http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/107782/dynamiki-kinitopoiisi-toy-pame-ayti-tin-ora-stin-athina-foto

11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:48 μ.μ.

Την εξαφανισατε και στη ΔΕΘ την εργατια.
Σοσιαλδημοκρατια και ξερο ψωμι. Για τοην μακροημερευση του καπιταλισμου ρε γαμωτο!

https://youtu.be/kuVF2_VRXnI

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger