Home » , » "..ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.."

"..ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 | 4:56 μ.μ.

Της Ε. Χ.

"Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε."

Που να ξερε ο έρμος ο Ζοζέ Σαραμάγκου ότι με αυτή του τη δήλωση στη σύγχρονη Ελλάδα της φεισμπουκικής νομενκλατούρας θα κινδύνευε να τον χαρακτηρίσουν σεξιστή οι διάφοροι ψευτο-διανοούμενοι και ψευτοδιανοούμενες της αριστεράς.
Που να ξερε ο δόλιος ότι στη χώρα του φαίνεσθαι και του επιτηδευμένου δήθεν, θα τον εξωβέλιζαν στο πυρ το εξώτερο οι αντισεξιστές και αντισεξίστριες που από τη μια διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το φεμινιστικό κίνημα από την άλλη όμως δεν χάνουν ευκαιρία να μειώσουν, διασύρρουν, εξευτελίσουν συντρόφισσες τους και όσες δεν τάσσονται στην μιντιακή αυλή τους χρησιμοποιώντας λόγιες και περίτεχνες φιοριτούρες μιας και πάνω απ όλα είναι η εικόνα τους προς τα έξω.

Αλλά βλέπεις ο Σαραμάγκου γιος και εγγονός ακτημόνων αγροτών, γεννημένος σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Ρομπατεζου της πάμπτωχης Πορτογαλίας το 1922, που μετά βίας μπόρεσε και πήρε στοιχειώδη μόρφωση και που η πρώτη του δουλειά ήταν σιδηρουργός, έζησε μέσα στην κοινωνική τάξη στην οποία γεννήθηκε, χρησιμοποίησε τη γλώσσα της, ήταν σάρκα από τη σάρκα της γι' αυτό και το ήθος του και η αξιοπρέπεια του αντανακλάται στο έργο του.

Ευτυχώς που δε ζει να δει το πνευματικό χάλι αυτού του τόπου διότι αν ζούσε σίγουρα θα αφιέρωνε στους ντόπιους μπουρδολόγους το έργο του " Περί φωτίσεως" μπας και φωτιστούν λίγο τα σκοτεινά τους τα μυαλά. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6:13 μ.μ.

Στην πολιτική ορολογία υπάρχει η έκφραση "θερμός πολιτικός χρόνος". Απ’ ότι μας πληροφορεί φίλος από το εξωτερικό, σε μια τέτοια εποχή θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός "ντόπιου μπουρδολόγου". Ο οποίος όμως δεν έχει μόνο αυτό το χαρακτηριστικό. Πρόκειται για ένα θλιβερό ανθρωπάκι που παριστάνει τον αριστερό, φτιάχνει αλλεπάλληλα προφίλ στο φ/β για να "συνομιλεί με τον εαυτό του:, να στέλνει μηνύματα με «μαϊμού» Ιντερνετικούς λογαριασμούς –όπως "Aris Sotiriadis"- για να συκοφαντήσει όποιους/ες θεωρεί προσωπικούς ή πολιτικούς αντιπάλους.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που παριστάνοντας τον αντισεξιστή απειλεί και προσπαθεί να εκβιάσει γυναίκες με τις οποίες για κάποιο διάστημα είχε αισθηματικές σχέσεις.

Αυτά και πολλά άλλα που θα διαπομπεύσουν δημόσια τον πολιτικό αυτό γυρολόγο –αφού θα κοινοποιηθούν σε πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες- στον κατάλληλο χρόνο θα παρουσιαστούν στις οθόνες των υπολογιστών.

1 Οκτωβρίου 2016 στις 6:08 π.μ.

Προφανώς θα ‘χει βάσιμους λόγους ένα θλιβερό ανθρωπάκι, που ασχολείται μόνιμα με το μπλοκ μας να είναι πανικόβλητο. Όπως μας λέει σύντροφος γράφει την γελοιότητα ότι θα απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενάντια σε μένα και στην Ε.Χ.

Η απάντησή μου είναι η ίδια με αυτή που έδωσαν οι αναρχικοί στον Κ. Μητσοτάκης όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι με κυβέρνησή του θα καθαριστούν τα Εξάρχεια.

Από κει και πέρα έχουμε ξαναγράψει ότι μ αυτόν τον πολιτικό γυρολόγο δεν ασχολούμαστε. Μας προκαλεί περιφρόνηση.

Αν στην πάροδο του χρόνου μας σταλεί από κάποια ιστοσελίδα ένα κείμενο που θα αναφέρεται στο συγκεκριμένο άτομο ή σε οποιονδήποτε άλλο που έχει δημόσιο λόγο, και το θεωρήσουμε ενδιαφέρον, πιθανόν να το αναπαράγουμε.

Αν οι πληροφορίες που θα περιέχονται σ’ αυτό δεν αποκτήθηκαν με σύννομο τρόπο, είναι κάτι που δεν μας αφορά. Ετσι κι αλλιώς δεν έχει ευθύνη αυτός που κάνει αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων.

Αν ήταν διαφορετικά όλα τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο έπρεπε να βρεθούν κατηγορούμενα γιατί τον Απρίλη αναμετέδιδαν την υποκλαπείσα συνομιλία σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου, που δημοσίευσε το WikiLeaks (Λέμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα).

18 Ιουνίου 2021 στις 3:15 μ.μ.

Για ποιο moon, ω, Πανο μιλας;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger