Home » , » Από πότε ο "χαμαιλεοντισμός" θεωρείται ηρωική πράξη;

Από πότε ο "χαμαιλεοντισμός" θεωρείται ηρωική πράξη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 | 4:21 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Την πλήρη μεταστροφή και αναδίπλωση της "κυρίας" πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, έφερε η γενική κατακραυγή, ο φόβος για πιθανή νομική παρέμβαση, μα και το ενδεχόμενο της ανεργίας!

Η παραίτηση της από την προεδρία του Συλλόγου συνοδεύτηκε από ένα κείμενο όπου η πρόεδρος και μάνα, ανακάλυψε την "ντροπή, τον σεβασμό, την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο".
Τα εύσημα έσπευσαν να της αποδώσουν πλήθος δημοσιεύσεις για το "θάρρος, και την γενναιότητα που επέδειξε.
¨
Από πότε ο "χαμαιλεοντισμός"  θεωρείται ηρωική πράξη;

Η συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας ξεχειλίζει ξεδιαντροπιά και θράσος!

Λίγες ώρες πριν την παραίτηση της πρωτοστάτησε στα γεγονότα του κλεισίματος του σχολείου και με αναρτήσεις της καλούσε τους γονείς στην κατάληψη για να "μη δεχτούν στο σχολείο τους, παιδιά λαθρομεταναστών"!

Κι επειδή η "επιφοίτηση" μια φορά συνετελέσθη, καιρός να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ελεεινή και πανάθλια η συμπεριφορά της κ. Μαρίας Κουρδουσά! Τόσο απέναντι σε μια κοινωνία που θέλουμε να έχει ανθρώπινο πρόσημο όσο και απέναντι στους ομοϊδεάτες της. Που όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν βιάστηκε να τους πουλήσει με ευκολία περισσή.

Μα αυτό είναι το ποιόν των ανεγκέφαλων απαίδευτων ρατσιστών και η κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα) το σπορ που μονίμως επιδίδονται!

Υ.Γ: Θεωρούμε υποχρέωση της Μ.Κ.Ο. Save the children της οποίας είναι αμειβόμενη υπάλληλος  να απαλλάξει τα προσφυγόπουλα από την ''ευαίσθητη'' παρουσία της!

Β.Κ: Πόσο θρασύδειλο είναι αυτό το άτομο –χαρακτηριστικό όλων των ομοϊδεατών της- είναι ότι αμέσως μετά την κατακραυγή που απευθύνθηκε στο πρόσωπο της έσπευσε να διαγράψει την ιστοσελίδα της στο facebook στην οποία υπήρχαν τα ρατσιστικά εμέσματα της. Για κακή της τύχη όμως υπάρχει στο διαδίκτυο το βίντεο στο οποίο διακρίνεται να επιδοκιμάζει το λουκέτο στο σχολείο, καθώς και η ανάρτησή της στο facebook στην οποία μιλούσε για τα "παιδιά των λαθρομεταναστών".

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που έφερε στην επιφάνεια αυτή η ιστορία. Με ποια δηλαδή κριτήρια οι ΜΚΟ προσλαμβάνουν άτομα για να εργαστούν σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Δεν αισθάνεται την ανάγκη η ΜΚΟ Save the children να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση για το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger