Home » , » Μια υπέροχη μουσική συνύπαρξη. 4 Βίντεο με τον Δ. Μυστακίδη και τους συνεργάτες του

Μια υπέροχη μουσική συνύπαρξη. 4 Βίντεο με τον Δ. Μυστακίδη και τους συνεργάτες του

Από giorgis , Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 | 8:48 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Είχαμε την «πολυτέλεια» χτες να γιορτάσουμε τα γενέθλια μιας συντρόφισσας στην μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου», όπου τραγουδούσε ο Δημήτρης Μυστακίδης μαζί με τους συνεργάτες του. (Γιώργο Τσαλαμπούνη και Δημήτρη Παππά στις κιθάρες και Ιφιγένεια Ιωάννου στο τραγούδι).

Το πρώτο αξιοσημείωτο ήταν ότι ρεμπέτικα τραγούδια που έχουμε συνηθίσει να τα ακούμε με μπαγλαμά και μπουζούκι αποδόθηκαν πιστά από τρεις κιθάρες.
Η δεύτερη πολύ καλή εντύπωση προήλθε από την νεαρή τραγουδίστρια Ι. Ιωάννου. Η κοπελιά σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καταξιωμένες λαϊκές τραγουδίστριες, αφού διαθέτει εκφραστικότητα, ωραία φωνή, σωστή απόδοση των τραγουδιών.

Πολύ ιδιαίτερη φωνή διαθέτει και o κιθαρίστας Γ. Τσαλαμπούνης ο οποίος μας αιφνιδίασε ευχάριστα με κάποια «γυρίσματα» που έκανε σε πασίγνωστα ρεμπέτικα τραγούδια, σημαδεύοντας τα με το προσωπικό του στυλ.

Σαν μουσικοί και οι τρεις κιθαρίστες ήταν καταπληκτικοί.

Για τον καταξιωμένο τραγουδιστή Δημήτρη Μυστακίδη δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι. Είναι γνωστή η καλλιτεχνική του αξία. Το μόνο που θέλουμε να επισημάνουμε ότι το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα κάποιες στιγμές το διάνθισε με πολιτικά σχόλια και μάλιστα καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο του.
Όπως π.χ όταν πριν εκτελέσει το τραγούδι  του Βαγγέλη Παπάζογλου «Είμαι του δρόμου το παιδί», κάτι που ακούμε στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger