Home » , » Σάββας Κωφίδης: Ουσιαστική λύση μόνο με ένοπλη επανάσταση (Ηχητικό)

Σάββας Κωφίδης: Ουσιαστική λύση μόνο με ένοπλη επανάσταση (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 | 4:52 π.μ.


Μια μεγάλη συνέντευξη έδωσε στο μπλογκ μας και στον Γιώργο Γιαννακέλλη ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μας Σάββας Κωφίδης. Μίλησε για τις εμπειρίες του στα ελληνικά γήπεδα, για την εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, για το πώς καπιταλιστές και πολιτικοί εκμεταλλεύονται το πιο δημοφιλές λαϊκό άθλημα, για να εξυπηρετήσουν τις σκοπιμότητες τους.
Πέρα απ’ αυτό όμως η συζήτησή μας επικεντρώθηκε περισσότερο στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

Ο Σάββας Κωφίδης δηλώνει την πίστη του στον κομμουνισμό και εκφράζει την απογοήτευση του για την πολιτική που ακολουθάει το ΚΚΕ. Κάνει καθαρή την αποστροφή του  στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και εκτιμάει ότι ουσιαστική λύση για την εργατική τάξη μπορεί να προκύψει μόνο αν μεσολαβήσει ένοπλη επανάσταση.

Σύντομα θα παραθέσουμε ολόκληρη την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του. Προς το παρόν σας δίνουμε μια «γεύση» από ένα μικρό ηχητικό απόσπασμά της.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

5 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:39 μ.μ.

Ο Λαός με τον αγώνα του μέσα απο την Λαική Συμμαχία θα διεκδικεί προσωρινά μέτρα ανακούφισης απο την Αστική Τάξη με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.

5 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:49 μ.μ.

Το ΚΚΕ συνεχιζει να 'ναι επαναστατικο κομμα σφε. Δεν μπορεις ομως να χτυπησεις γροθια στο μαχαιρι αν δεν εχεις σιδερενια γροθια.

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:05 π.μ.

Μέσα απο την Λαική Συμμαχία θα γίνουνε όλα όταν το αποφασίσει ο λαός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger