Home » , » Αύριο οι ναζιστές βουλευτές Λαγός και Μίχος δικάζονται για την δολοφονική επίθεση της Χ.Α στο "Συνεργείο"

Αύριο οι ναζιστές βουλευτές Λαγός και Μίχος δικάζονται για την δολοφονική επίθεση της Χ.Α στο "Συνεργείο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 | 8:28 μ.μ.

Η ιστορία με την επίθεση του τάγματος εφόδου της ναζιστικής συμμορίας στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο», ίσως είναι το ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για την δικαστική αντιμετώπιση που έχει το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου, καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής.  

Κι αυτό γιατί παρ’ όλες τις μαρτυρικές καταθέσεις που υπήρχαν για την καθαρά δολοφονική αυτή επίθεση στις 20/8/2014 του ναζιστικού τάγματος εφόδου, με την συνεργασία αστυνομικών, ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισε να παραπέμψει στο αρχείο!
Χρειάστηκαν αλλεπάλληλες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις –κύρια από την εφημερίδα των Συντακτών- για να ξαναρθεί η υπόθεση στην επιφάνεια.

Αύριο, Τρίτη 25 Απρίλη στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείου θα διεξαχθεί μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες ακροαματικές διαδικασίες στην δίκη του ναζιστικού μορφώματος. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν κατηγορούμενοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος, κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στην δολοφονική επίθεση που πραγματοποίησε ναζιστικό τάγμα εφόδου στο «Συνεργείο».

Σ’ αυτή μας την ανάρτηση  γίνεται αναλυτική αναφορά για την υπόθεση της εγκληματικής αυτής επίθεσης της συμμορίας Μιχαλολιάκου και την εξέλιξη που είχε.

Υ. Γ Λόγω παρέλευσης του ωραρίου πήρε αναβολή για τις 2 Νοέμβρη 2017 η εκδίκαση της υπόθεσης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger