Home » , » Ο ανθυποΚασιδιάρης «κύριος» Τζήμερος ζήλεψε την "δόξα" του "ινδάλματος του"

Ο ανθυποΚασιδιάρης «κύριος» Τζήμερος ζήλεψε την "δόξα" του "ινδάλματος του"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 | 1:30 π.μ.

Ο ανθυποΚασιδιάρης «κύριος» Τζήμερος το σκατόψυχο μίασμα του ανθρώπινου είδους, ξαναχτύπησε!

Αυτός, λοιπόν, ο εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, αυτή την φορά ζήλεψε την «δόξα» του "ινδάλματος του"και έβαλε στο στόχαστρο του την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

Προφανώς σαν πρεζόνι της δημοσιότητας που είναι πίστευε ότι έτσι θα βρεθεί στην επικαιρότητα.
Ετσι λοιπόν επιδόθηκε στην «αγαπημένη του» -κατ’ ομολογία συνήθεια. Αρχισε να σκίζει αφίσες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ οι οποίες καλούσαν σε απεργία στις 17 του μήνα.
Οταν η Αλεξάνδρα Μπαλού, τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί, βγήκε στην επιφάνεια ο «ανδρισμός» του Τζήμερου και άρχισε να γρονθοκοπεί την γυναίκα.

Αργότερα ο Θ. Τζήμερος, όπως κάθε φασίστας που σέβεται τον εαυτό του παίρνοντας σβάρνα τα ΜΜΕ προσπάθησε να αντιστρέψει τα γεγονότα. Τo τί πραγματικά συνέβη όμως το ακούμε στο παρακάτω ηχητικό –από την ραδιοφωνική εκπομπή του Μπογιόπουλου – από τον αυτόπτη μάρτυρα, πρόεδρο, του περιφερειακού συμβουλίου, Θόδωρου Σχοινά, Τα ίδια ισχυρίστηκε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, κάτι που επιβεβαιώνει με δήλωσή της και η Ρένα Δούρου.

Γι’ αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο έχουμε γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μας. Κάντε μια αναζήτηση και θα σας πλημμυρίσουν τα εμέσματά του.
Θα βρείτε αυτόν τον τύπο να βρίζει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα, να χαρακτηρίζει την γνωστή αγωνίστρια Δέσποινα Κουτσούμπα «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ», να σκυλεύει την μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ η πιο «ευπρεπής» διαδικτυακή του παρέμβαση ήταν όταν χαρακτήριζε τον Μαρξ «μαλάκα».
       
Δεν νομίζουμε ότι αξίζει να ανοίξει κανένας συζήτηση μ' αυτό τον "άντρα" που χτυπάει γυναίκες..
Αλλωστε όπως λέει και μια αραβική παροιμία «Μην προσπαθείς σε ένα γουρούνι να του μάθεις να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς». Αλλος είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοια ελεεινά αποβράσματα ....


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

12 Μαΐου 2017 στις 6:26 μ.μ.

Καλά που είναι και ο Τζήμερος και παίρνει αξία η αφισοκόλληση του ΚΚΕ. Άγαλμα πρέπει να του κάνουν στον Περισσό!

12 Μαΐου 2017 στις 11:09 μ.μ.

Ομοιδεάτης σου είναι Αντικομμουνιστής και αυτός. Αγκαλιά σε Πλατείες Καστελόριζο και Εκλογικό νόμο. Για το 4ο Αριστερό μνημόνιο.......

12 Μαΐου 2017 στις 11:31 μ.μ.

Φασιστοειδή αληταρια σαν και εσένα γιάννη δεν γίνονται άνθρωποι ποτέ.Τέλος

13 Μαΐου 2017 στις 12:13 π.μ.

Είσαι Γιάννης και φαίνεσαι!

13 Μαΐου 2017 στις 12:15 π.μ.

Σιγά σιγά θα αγκαλιαστούν με τους φασίστες και τα συριζόπουλα. Ψοφάω να δω αγανακτισμένους
κυρ Παντελήδες να σιγοντάρουν αφιονισμένους φασίστες.

13 Μαΐου 2017 στις 12:33 π.μ.

Πασοκόγιαννε, ....σούκλεψε τη δόξα ο Τζήμερος!!

13 Μαΐου 2017 στις 8:54 π.μ.

ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. Είναι ο τύπος που όταν τον είχα ρωτήσει να μου πει με ποιούς ταυτίζεται πολιτικά,αφού είναι ανήθικο για έναν που αυτοαποκαλείται αριστερός να επικρίνει χωρίς να παίρνει θέση, είχε πει το αμίμητο ότι επειδή το κκε είναι οπορτουνιστικό και μαζεύει τον περισσότερο κόσμο, για αυτό δεν μπορεί να ενταχθεί ο ίδιος πουθενά(!!!) Κατηγορούσε το κκε που συμμετέχει στη βουλή και μου έλεγε να διαβάσω το ''Αριστερισμός'' . Μιλάμε για το βιβλίο που ο Λένιν επικρίνει του Γερμανούς κομμουνιστές που αρνούνταν τη συμμετοχή τους στη βουλή. Ήταν φανερό ότι ούτε μια γραμμή δεν είχε διαβάσει . Κατάλαβα ότι καμμία σχέση με την αριστερά δεν έχει. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κρυπτοχρυσαύγουλο και ,τώρα, όψιμο Τζήμερο.

13 Μαΐου 2017 στις 3:37 μ.μ.

Προς όλα τα έμμισθα παπαγαλάκια του ΚΚΕ: Ο Τζήμερος είναι ως γνωστόν φανατικός αντίπαλος των πλατειών, όπως και το ΚΚΕ. Επίσης αγκαλιά με φασίστες που τους χειροκροτούσαν κιόλας ήταν ο σ. Σιφωνιός και τα μέλη του ΠΑΜΕ στη Χαλυβουργία. Από τις πλατείες δεν υπάρχει κανένα αντίστοιχο σκηνικό, εκτός κάποιος από εσάς ξέρει κάτι και μας το κρύβει.
Ειδικά προς Σκουπιδοντενεκε (όνομα και πράμα): ανήθικο είναι να εντάσσεται κάποιος σε ένα αστικό κόμμα ανάχωμα του συστήματος που παριστάνει το επαναστατικό διαστρέφοντας κάθε έννοια κομμουνισμού. Στον Αριστερισμό ο Λένιν το ΜΟΝΟ που δεν στηλιτεύει από αυτά που κάνει σήμερα το ΚΚΕ είναι η συμμετοχή στα κοινοβούλια, μόνο που σήμερα είναι διαφορετικά τα κοινοβούλια από την εποχή του Λένιν. Στο κόμμα σου δεν έχουν διαβάσει γραμμή από Λένιν (όποιο κι αν είναι ΧΑ ή ΚΚΕ, το ίδιο κάνει). Το γκαιμπελισμό εκεί που σε παίρνει.
Μην το παίρνετε απάνω σας που ο βλάκας ο Τζήμερος ασχολείται μαζί σας και σας κάνει διαφήμιση. Οι σοβαροί νεοφιλελέδες σας έχουν γραμμένους, άλλωστε στην ίδια πλευρά της αντίδρασης είσαστε.

13 Μαΐου 2017 στις 4:18 μ.μ.

Δεν μπορείς με τίποτα να διαστρεβλώσεις τον ΛΕΝΙΝ. Για την Αρνηση συμμετοχής στο Αστικό Κοινοβούλιο μιλάει. Το γνωρίζουμε οτι είσαι Αγκαλιά με τους Φασίστες. Πλατείες Καστελόριζο Εκλογικός νόμος... ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. Και είπαμε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

13 Μαΐου 2017 στις 10:21 μ.μ.

Ναι, γιατί τότε δεν υπήρχαν άλλα μέσα επικοινωνίας και το κοινοβούλιο ήταν πεδίο πάλης. Επίσης μιλάει για συμβιβασμούς και συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Μιλάει κατά του απομονωτισμού στο όνομα της "επαναστατικής καθαρότητας". Σίγουρα δε μιλάει για χειροκρότημα σε φασίστες, όπως έκανε τ ΠΑΜΕ στη Χαλυβουργία.

14 Μαΐου 2017 στις 5:53 μ.μ.

Συμπέρασμα λοιπόν σύμφωνα με τους Κάουτσκι Μπερστάιν Ζινόβιεφ Μπουχάριν Τρότσκι και άλλα Ταξικά Ναυάγια. Ο ΛΕΝΙΝ ήταν λάθος που τους πολέμησε μέχρι τέλος και για αυτό άλλωστε νίκησε η Ρωσικη Επανάσταση το 1917. Τι μας λένε λοιπόν. Συνεργαστείτε με τους δολοφόνους σας να έχουμε Καπιταλισμό για πάντα. Τα παραδείγματα πάμπολα. Αλλάξτε πλευρό.....

14 Μαΐου 2017 στις 10:16 μ.μ.

Συμπέρασμα καταλαβαίνουμε ότι θέλουμε και πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα. Για το Τζήμερο και τη διαφήμιση που κάνει στο ΚΚΕ κουβέντα. Καληνύχτα...

15 Μαΐου 2017 στις 1:47 π.μ.

Συμπερασμα προκύπτει οτι είσαι φασισταρίο ολικής και δεν το κρύβεις.Για την χειριδικία του Τζήμερου στην Μπαλού και για το ξήλωμα των αφισών του ΠΑΜΕ υπόλογος είναι το ΚΚΕ οχι ο Τζήμερος.Ανάλογη δηλαδη διαφήμιση έκανε στο ΚΚΕ ο Κασιδιάρης στο ΚΚΕ οταν χτύπησε την Κανέλη.Δεν ανέμενα και διαφορετικούς ισχυρισμούς απο αποβράσματα.

15 Μαΐου 2017 στις 7:34 π.μ.

Gianni, Kala na einai to 3% pou ton psifise gia ta skoupidia

15 Μαΐου 2017 στις 10:29 μ.μ.

Γελοίο φασισταριό δεν περίμενα να καταλάβεις. Ο Τζήμερος είναι ένας ηλίθιος γραφικός που δίνει σημασία στο ΚΚΕ για να ακουστεί. Έτσι κάνει διαφήμιση στο ΚΚΕ (ότι δήθεν είναι κομμουνιστικό) και συσπειρώνει κάτι γραφικούς γύρω του. Οι σοβαροί νεοφιλελεύθεροι δεν δίνουν σημασία στο ΚΚΕ, ή ακόμα καλύτερα, του πλέκουν και το εγκώμιο για τη "σταθερότητα" των θέσεών του. Ξέρω ότι δε σε βοηθάει το μυαλό σου ιδιαίτερα να καταλάβεις, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο...

16 Μαΐου 2017 στις 11:20 π.μ.

Oσο και να βρίζεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να Γελιοποιήσε τίποτα άλλο. Καταλαβαίνουμε το Αντικομμουνιστικό σου μίσος αλλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. ΚΚΕ θα συνεχίσει να υπάρχει θέλεις δεν θέλεις. 4η Ευκαιρία για Ρεβάνς δεν υπάρχει. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ τα βλεπουμε με το 4ο Μνημόνιο. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.....

16 Μαΐου 2017 στις 3:03 μ.μ.

Το γνωρίζουμε οτι δεν είναι Οπορτουνιστικό το ΚΚΕ. Αυτά πεθάνανε το 1991... Μεγάλη η πίκρα σας αλλά ούτε μας νοιάζει για τους 5ο Φαλαγγίτες του καπιταλισμού.

16 Μαΐου 2017 στις 5:46 μ.μ.

Παναγιώτης Θεωφάνους. Οταν βλέπεις ..άνθρωπο... την ώρα που η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σφάζει τον λαό με 4ο Μνημόνιο αντι να επιτίθεται σε αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ συνεχίζει τον Αντικομμουνισμό σκέψου σε τι απόγνωση βρίσκεται. Του έχουν φύγει τα Βρακιά και Σκούζει. Ας τον να Σκούζει. Απο το ΤΣΟΥΞΙΜΟ είναι. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ.

16 Μαΐου 2017 στις 10:10 μ.μ.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί που να βρει το σύστημα καλύτερο ανάχωμα για εκτόνωση της λαϊκής αντίδρασης τώρα που ο Σύριζα είναι εξουσία; Στην ανάγκη βάζουμε κανένα Τζήμερο να σκίσει καμιά αφίσα ή ρίξει καμιά μπουνιά και τσιμπάει ο κόσμος ότι είναι "κομμουνιστικό". Στις αριστερές φοιτητικές νεολαίες ξέρει να επιτίθεται η ΚΝΕ, το Τζίμερο τον αφήνει ανέγγιχτο και περιορίζεται σε "δηλώσεις". Τυχαίο; Δε νομίζω... Σας πήρανε χαμπάρι "σύντροφοι"!

17 Μαΐου 2017 στις 3:48 μ.μ.

Τώρα που ο Σύριζα είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ξεβράκωμα του είναι απόλυτο ο Καπιταλισμός φροντίζει να φτιάξει το Καινούργιο Οπορτουνιστικό ανάχωμα που του είναι απαραίτητο για να κρατάει τον λαό Εγκλωβισμένο. Τα υλικά διαθέσιμα. Τα Ταξικά Ναυάγια Λαφαζάνης Αλαβάνος Χάγιος Αραβανής Πετρόπουλος και σια... στην υπηρεσία του Καπιταλισμού μέσω του Εθνικού Καπιταλισμού και αλλαγής Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσία Κίνα αγκαλιά με Εθνικιστές Φασίστες Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ πάντα το κατάληλο λίπασμα για τον Φασισμό. Τίποτα Παράξενο......

17 Μαΐου 2017 στις 9:40 μ.μ.

ΤΕλικά το ερώτημα παραμένει. Το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γιατί δεν πήρε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944..... Με αποτέλεσμα να παει ο λαός στην Σφαγή δεμένος χειροπόδαρα. Πάλι .....στάδιο......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger