Home » , , » Ο συνήγορος της Ηριάννας για την αστυνομικο-δικαστική σκευωρία σε βάρος της εντολέας του (Ηχητικό)

Ο συνήγορος της Ηριάννας για την αστυνομικο-δικαστική σκευωρία σε βάρος της εντολέας του (Ηχητικό)

Από giorgis , Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 | 11:29 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Παρακρατική οργάνωση και όχι δημόσια υπηρεσία είχε χαρακτηρίσει ο Γιώργος Αγιοστρατίτης την ΚΥΠ στην διάρκεια της δίκης για την υπόθεση της Ε.Ο 17 Ν. Αναρωτιόμαστε πώς θα χαρακτήριζε αν ζούσε σήμερα ο κομμουνιστής δικηγόρος της λεγόμενη «αντιτρομοκρατική».
Το λέμε αυτό γιατί ακούγοντας το 19λεπτο ηχητικό που παραθέτουμε (στο οποίο μιλάει ο Θόδωρος Μαντάς συνήγορος της Ηριάννας, στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου – Κοτάκη) δεν μας μένει καμιά αμφιβολία ότι η κακόφημη αυτή υπηρεσία έχει κατασκευάσει μια κακοστημένη σκευωρία για να καταστρέψει την ζωή μιας νέας κοπέλας. (Το αν η παρέμβαση το λαϊκού παράγοντα θα αποτρέψει τελικά αυτό το έγκλημα είναι ένα άλλο θέμα)

Το ότι η αστική «δικαιοσύνη» δέχτηκε όλο αυτό το σκηνικό (όπως κάτι παρόμοιο δέχτηκε για τον  33χρονο Περικλή Μ., που καταδικάστηκε μαζί με την Ηριάννα Β.Λ. σε κάθειρξη 13 ετών και εγκλείστηκε στις φυλακές της Λάρισας), δεν μας κάνει καμιά εντύπωση.

Ο συνήγορος της Ηριάννας, είναι ένας αστός δικηγόρος και είναι επόμενο να περιγράψει όσο πιο «στρογγυλεμένα» μπορεί μια αστυνομικο-δικαστική σκευωρία, μένοντας μόνο στο δικονομικό μέρος της υπόθεσης.
Αλλά κι απ’ αυτά τα λεγόμενα του όμως προκύπτει το πώς η δικαστική εξουσία δεν έχει πρόβλημα να δεχθεί και ένα ολοφάνερα στημένο μπατσάδικο κατασκεύασμα αρκεί να εκτονώσει το ταξικό της μίσος σε όσους θεωρεί αντίπαλους του καθεστώτος.
 Είναι η ίδια «δικαιοσύνη» που μόλις χτες, σε δίκη στο Ηράκλειο της Κρήτης έβγαλε «πεντακαθαρήδηδες» δυο μπάτσους, επίδοξους δολοφόνους, αν και οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ήταν καταπέλτης. Αυτές όμως ήταν αναξιόπιστες. Το –εξαφανισμένο- όμως «μερικό δείγμα DNA» της Ηριάννας αρκεί  να στηρίξει ένα κατασκευασμένο κατηγορητήριο και να επιβληθούν 13 χρόνια φυλακή σε μια νέα κοπέλα.

Δεν χρειάζεται εμείς να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο. Αρκεί να ακούσουμε το παρακάτω ηχητικό και να αναφωνήσουμε: «Ζήτω η ανεξάρτητη και αντικειμενική δικαιοσύνη μας»! 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger