Home » , » Καμιά καταστολή, κανένα ψέμα δεν τους σώζει.

Καμιά καταστολή, κανένα ψέμα δεν τους σώζει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 | 2:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

«Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων εναντίον του προσώπου του… Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα.»
Ας καταδικάσουμε λοιπόν όλοι μαζί τους σκοτεινούς κύκλους. Γιατί όμως είναι σκοτεινοί Αλέξη μου; Τους έκοψε μήπως το φως η ΔΕΗ; Και γιατί κύκλοι; Χάθηκαν τ’ άλλα σχήματα; Τρίγωνα πχ. Εμένα μου αρέσουν τα Τρίγωνα Πανοράματος.
Πάλι σχήματα λόγου χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τότε που έλεγε ότι θα σκίσει τα Μνημόνια. Κι έσκισε εμάς.

Από κοντά να καταδικάσει η ΝΔ και τα δεκανίκια της. Βέβαια αν ήταν μεγαλέμποροι ναρκωτικών, παιδεραστές, λαμόγια, απατεώνες, καταχραστές, ακόμα και φονιάδες η γαλάζια συμμορία θα τους υπερασπίζονταν. Αλλά με τους Αναρχικούς έχει ένα πρόβλημα. Και με τις σχέσεις τους επίσης.

Ποιος, καρδιά μου, κάνει μαφιόζικα χτυπήματα; Οι Αναρχικοί ή κάποιοι άλλοι;
Ιταλικό λεξικό, περιγράφει τη μαφία ως: «Ένα σύμπλεγμα οργανώσεων οι οποίες χαρακτηρίζονται από κώδικα σιωπής και ασκούν κάποιον έλεγχο σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και στη διοίκηση» Εκεί τις λένε μαφιόζικες συμμορίες, αλλού τα λένε κόμματα και πολιτικούς. Γιατί οι Αναρχικοί δεν έχουν σχέση με επιχειρηματίες, ούτε διοικούν…

Για να δούμε κάποια πραγματικά μαφιόζικα χτυπήματα σκοτεινών κύκλων:
Από το 2010 ως το 2016 μειώθηκαν οι συντάξεις 15 φορές! Κι έπεται συνέχεια. Δεν είδα όμως κανένα από τους κηφήνες να καταδικάζει. Μόνο να ψηφίζει χωρίς να διαβάζει και να πετσοκόβει. Δεν είναι αδικία; Δεν λέγεται ληστεία; Το ίδιο ισχύει και για τους μισθούς. Να ήταν μόνο αυτό; Τα εργασιακά δικαιώματα, όσα υπήρχαν τέλος πάντων, εκτελέστηκαν με φρικτούς τρόπους. Σήμερα οι περισσότεροι εργάζονται ανασφάλιστοι από το πρωί ως το βράδυ χωρίς αργίες - άδειες και χωρίς να πληρώνονται! Δηλαδή τι παραπάνω κάνουν οι μαφιόζοι;

Ακόμα κι αυτοί που πουλάνε προστασία δεν σκαρφιστήκαν ποτέ κάτι τόσο διεστραμμένο όσο ο ΕΝΦΙΑ, ενοίκιο για το σπίτι που έχεις ήδη αγοράσει! Ακόμα και οι τοκογλύφοι της Μαφίας δεν φτάνουν το σαδισμό και την αναλγησία της Τράπεζας: Να πετάνε στο δρόμο οικογένειες για χρέη ΑΛΛΩΝ! Των πλουσίων παρασίτων, που όχι μόνο χρωστάνε και φοροδιαφεύγουν, αλλά μας λένε μέσω των ξευτιλισμένων καναλιών τους «τζαμπατζήδες κακοπληρωτές»! Εμ μας κλέβουν εμ μας βρίζουν από πάνω!!!

Έχει κι άλλα. Ποιος διώχνει τον κόσμο από τη δουλειά του; Ποιος απολύει; Η μαφία του Μνημονίου! Έχουμε φτάσει οι μισοί να είμαστε άνεργοι κι άλλοι σκλάβοι σε μια χούφτα ανάλγητα αφεντικά, που ζητάν όλο και περισσότερες θυσίες.

Ποιος ΞΕΠΟΥΛΑ αυτόν τον τόπο; Ποιος είναι τόσο απατεώνας ώστε να χαρίσει κάτι που δεν είναι δικό του σε ξένα ή ντόπια παράσιτα; Δώσανε τα πάντα στους τοκογλύφους για να κρατήσουν τις καρέκλες. Ξεχνάν όμως ότι άλλοι τους έδωσαν την εξουσία για να κάνουν αυτά που υποσχέθηκαν κι όχι τα εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά εις βάρος εκατομμυρίων. Ποιοι εξαπάτησαν, κορόιδεψαν, πρόδωσαν; Μην μιλήσω καν για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τις κομπίνες... Ακόμα πχ περιμένουμε το πόθεν αίσχος της συζύγου Μητσοτάκη. Αυτό κι η παρασκευή του υγρού πυρός είναι τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά στην Ελλάδα!

Καμιά καταστολή, κανένα ψέμα δεν τους σώζει. Οι περισσότεροι χαιρετίζουν τις πράξεις Αντιστάτης, παίρνουν θάρρος απ’ αυτές. Οι σκοτεινοί κύκλοι είναι οι μαριονέτες του Κεφαλαίου κι όπου να ναι ο αγανακτισμένος κόσμος θα τους σβήσει μια και καλή… 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Ιουλίου 2017 στις 2:22 μ.μ.

Ετσι δουλεύει ο Καπιταλισμός Μήτσο με κριτήριο το κέρδος. Και έτσι θα συνεχίσει με Ευρώ η με Δραχμή στην Ε.Ε η στην Ευρωασιατική ένωση όσο έχει στην ιδιοκτησία του τα μέσα παραγωγής. Η Μοναδική λύση είναι ο Αγώνας του λαού σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει και ούτε υπήρχε ποτέ Μήτσο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger