Home » , » Βίος και πολιτεία του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου

Βίος και πολιτεία του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 | 3:56 μ.μ.


Εντυπωσιακή η αποκάλυψη που κάνει το Documento. Η βδομαδιάτικη εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη αναφέρει ότι ο βουλευτής της Ν.Δ., Χαράλαμπος Αθανασίου, κατά την διάρκεια της υπουργικής του θητείας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, απελευθέρωσε έμπορο κοκαΐνης και μάλιστα εξ αιτίας αυτού του γεγονότος βρίσκονται «σε στενό κλοιό οι συνεργάτες του, δικαστικοί, οι οποίοι καταγγέλλονται ότι ζήτησαν 800 χιλιάδες ευρώ για να βγάλουν κρατούμενο από τη φυλακή».

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι ο νεοδημοκράτης πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και ο εκδότης της εφημερίδας Documento, έχουν κοινό τόπο καταγωγής, την Αγία Παρασκευή, Λέσβου, και ανοιχτή αντιπαράθεση που κρατάει χρόνια. (Κάντε μια αναζήτηση στον ιστότοπο μας και θα το διαπιστώσετε.

Και επειδή ο σύντροφος Γ.Γ. που θα μπορούσε καλύτερα να προσεγγίσει το θέμα βρίσκεται σε διακοπές από περασμένη ανάρτηση του αντιγράφουμε:

Ο «μεγάλος», όπως αποκαλούν τον Χ. Αθανασίου στον τόπο της καταγωγής του, παρουσιάζεται σαν κομματάρχης της δεκαετίας του ’60.
Εχει επιδοθεί σε όργιο ρουσφετολογίας, έχει εξαγοράσει συνειδήσεις, έχει «βολέψει» αρκετά παιδιά αριστερών οικογενειών, με τα … συνήθη ανταλλάγματα, ενώ πολλά ακούγονται για την εμπλοκή του σε δικαστικές αποφάσεις.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο μπλοκ μας θα βρείτε ότι υπήρξαν «νόμοι δια χειρός Αθανασίου» με τους οποίους ξεπλένονται εφοπλιστές και μέτοχοι καθώς επίσης και νόμοι με τους οποίους «αθώωσε τους καταχραστές του Δημοσίου». Θα διαβάστε αποκαλύψεις για τον ρόλο του Χ. Αθανασίου που εστιάζονται στην απονομή χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, καταδικασμένους υπαλλήλους, παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι παίρνουν χάρη με πρόταση του πρώην υπουργού. 
Επίσης τροπολογίες που δεν εκπληρούν καμιά νομική αναγκαιότητα, νομοσχέδια που απαλλάσσουν κατηγορίες «υπόπτων» στα μάτια της κοινής γνώμης, άλλα που ισχύουν για μερικά εικοσιτετράωρα και αναιρούνται -έχοντας ωστόσο εξυπηρετήσει νομικά αυτούς που θα τα εκμεταλλευτούν-, κλπ.

Θα μάθετε, εκτός αυτών ότι ο Χ. Αθανασίου ξεκίνησε σαν ένας φτωχός δικαστής που παντρεύτηκε μια γυναίκα η οποία δεν εργαζόταν, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια ακίνητη περιουσία με έναν μόνο μισθό. (Και φυσικά να αποκαταστήσει και τα παιδιά του, Χριστόφα και Ελένη Αθανασίου που από φοιτητές ακόμα παρουσιάζονται να διαθέτουν πολυτελείς μεζονέτες).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Ιουλίου 2017 στις 12:33 π.μ.

"Ακραία φαινόμενα ανεπαρκών δικαστών και εισαγγελέων που όχι μόνο ανεβαίνουν στην έδρα, αλλά και προάγονται, καθώς και κομματικοποιημένων δικαστών, που εξαργυρώνουν την αφοσίωσή τους με προαγωγές ή με πολιτικές θέσεις μετά την συνταξιοδότηση τους".
Καταγγελία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Παξινού.
Συνέντευξη στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 16.10.2004!

26 Ιουλίου 2017 στις 1:31 π.μ.

Ναι αλλά θα πρέπει να μας πεις και για την Κυρία Θάνου της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Αυτή γιατί την ξέχασες............

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger