Home » , » Μπάτσοι ξυλοκοπούν μετανάστη. Οταν αυτός ζητάει να απευθυνθεί σε δικηγόρο εισπράττει την απάντηση από αστυνομικό: "Γαμώ και εσένα, και τη γυναίκα σου και τη δικηγόρο μαζί".

Μπάτσοι ξυλοκοπούν μετανάστη. Οταν αυτός ζητάει να απευθυνθεί σε δικηγόρο εισπράττει την απάντηση από αστυνομικό: "Γαμώ και εσένα, και τη γυναίκα σου και τη δικηγόρο μαζί".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 | 5:01 μ.μ.


Αλλη μια ρατσιστική απάνθρωπη συμπεριφορά μπάτσων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Την υπογράφει ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας,Πέτρος Κωνσταντίνου, και δημοσιεύεται ατην ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ. Σύμφωνα μ' αυτή μπάτσοι του Α.Τ. Ομονοίας ενός αστυνομικού Τμήματος το οποίο  «διατηρεί τη φήμη ως φωλιά κτηνών, ψυχανώμαλων και φασιστών».

Ολοι θυμόμαστε το βίντεο που έδειχνε τον μπάτσο απ' αυτό το Α.Τ να υποχρεώνει μετανάστες να αλληλοβασανίζονται συμμετέχοντας και ο ίδιος στην κακοποίηση τους, έχουμε διαβάσει καταγγελίες για βασανισμούς μεταναστώνέχουμε ενημερωθεί για τον εξευτελισμό ανήλικων παιδιών απ' τα "όργανα της τάξης" που σταβλίζονται εκεί. οπότε δεν μας εντυπωσιάζει αλλά είναι άξιο αναφοράς το περιστατικό που βλέπει τώρα την δημοσιότητα.

Στην προκειμένη περίπτωση θύμα της ρατσιστικής αστυνομικής βίας έπεσε ένας μετανάστης  από την Γουϊνέα. Οι μπάτσοι αφού τον ξυλοκόπησαν βρίσκοντας ασήμαντη αφορμή ένας μπάτσος έδειξε και τον "ανδρισμό του" όταν το θύμα ανέφερε ότι θα ζητήσει νομική προστασία.  “Γαμώ και εσένα, και τη γυναίκα σου και τη δικηγόρο μαζί", ήταν η ακριβής αντίδραση που εισέπραξε τι θύμα της μπατσάδικης κτηνωσδας.

Οχι ότι περιμένουμε κάτι μετά την γνωστοποίηση κι αυτής της καταγγελίας (το πολύ -πολύ να υπάρξει καμιά ΕΔΕ με τα γνωστά αποτελέσματα ... ξέρετε τώρα..) αλλά αξίζει να διαβαστεί όλο το δημοσίευμα που αναφέραμε:

 Αστυνομικοί χτύπησαν μετανάστη μουσικό δρόμου στο Μοναστηράκι και μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας

Με το χυδαίο πρόσωπο του ρατσισμού της ΕΛΑΣ βρέθηκε ο Καμαρά Μοχάμεντ, μουσικός δρόμου και μετανάστης από την Γουϊνέα.
Δύο αστυνομικοί στο Μοναστηράκι, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτέμβρη, συνέλαβαν το μουσικό παρεμβαίνοντας σε ένα παντελώς ασήμαντο συμβάν.
Ένα μπουκάλι άδειο κύλισε από τα ξύλινα παγκάκια στη πλατεία και έσπασε! Ένας αστυνομικός πλησίασε τον Καμαρά και άρχισε να τον βρίζει ενώ βρίσκονταν εκεί με τη γυναίκα του, η οποία μιλάει άπταιστα ελληνικά. Του πέρασαν τις χειροπέδες αφού του έβαλαν τα χέρια στη πλάτη. Του άφησαν σημάδια στα χέρια.

Ο αστυνομικός δεν του ζήτησε τα χαρτιά του αλλά ο Καμαρά είπε "έχω χαρτιά, γυναίκα και παιδί εδώ, δεν έκανα κάτι παράνομο, θα φωνάξω τη δικηγόρο μου. Γιατί με σπρώχνεις".
Τότε ο αστυνομικός, ο οποίος τον γνώριζε από καιρό ως μουσικό δρόμου του είπε: "Γαμώ και εσένα, και τη γυναίκα σου και τη δικηγόρο μαζί. Σήκω φύγε και μην ξαναπατήσεις στο Μοναστηράκι". "Όταν είμαι εγώ στο Μοναστηράκι, ούτε μουσική θα παίζεις, ούτε θα έρχεσαι εδώ". Ο Καμαρά τον ρώτησε "γιατί τα κάνεις αυτά; Επειδή είμαι μαύρος;".

Του πέρασε χειροπέδες και μαζί με δεύτερο αστυνομικό τον απομάκρυναν και τον στρίμωξαν στο σημείο όπου υπάρχει η κατασκευή στην πλατεία. Ο ένας τον κρατούσε πιέζοντας τον στο σβέρκο και ο άλλος τον χτυπούσε στο πρόσωπο. Άλλοι δεκαπέντε αστυνομικοί κοιτούσαν το συμβάν.

Η ρατσιστική βία είχε τη συνέχεια της εντός του διαβόητου για τα κατορθώματα του ΑΤ Ομονοίας όπου τον χτύπησαν οι ίδιοι δύο αστυνομικοί μπροστά στον αξιωματικό υπηρεσίας!

Να θυμίσουμε στους ρατσιστές ράμπο της ΕΛΑΣ ότι ο Δήμος της Αθήνας έχει δώσει τη δυνατότητα στους μουσικούς δρόμου να εκφράζονται ελεύθερα μετά από πολύμηνες συζητήσεις.
H Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη ανοιχτή στοςυ μετανάστες, πολυπολιτισμική και φιλόξενη για τους μουσικούς δρόμους.

Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ρατσιστές αστυνομικοί και να σταματήσει η εκδικητική δίωξη που του άσκησαν φορτώνοντας του απίθανες κατηγορίες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger