Home » , » Πίνει κάτι καλό ο δεσπότης και δεν μας δίνει;

Πίνει κάτι καλό ο δεσπότης και δεν μας δίνει;

Από giorgis , Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 | 5:47 π.μ.

Του Γ.Γ

"Ντρέπομαι ως Έλληνας καί αγανακτώ ως Ιεράρχης τού ευσεβούς μάλιστα καί ηρωικού λαού τής Αρκαδίας καί πονώ ως τέκνον ήρωος Αλβανικών ορέων, γιατί στήν ένδοξη καί αγιασμένη πατρίδα μας τήν Ελλάδα ψηφίστηκε πιά ένας νόμος περί αλλαγής φύλου, νόμος αίσχους καί ντροπής...

Είμαστε, αδέλφια μου, σέ χρόνια πού η αμαρτία είναι στό προχωρημένο στάδιό της καί ανέβηκε στόν θρόνο καί κυβερνά.

Μή μάς παραξενεύει λοιπόν τό σατανικό φαινόμενο τό ότι ψηφίστηκε από τούς κρατούντες ο νόμος περί αλλαγής φύλου. Συμβαίνει αυτό πού μού λέγουν οι παπούδες καί οι γιαγιάδες τού τόπου μας, ότι είμαστε σέ χρόνια Αντιχρίστου.

Ναί, ζούμε, άν όχι ακριβώς στά χρόνια Αντιχρίστου, ζούμε τά προδρομικά χρόνια τού θηρίου τού βιβλίου τής Αποκαλύψεως μέ τά δέκα κέρατα καί τά επτά κεφάλια. Αλλά, μή φοβάστε χριστιανοί!

Η ίδια η Αποκάλυψη μάς λέγει ότι τήν νίκη τής μάχης δέν θά τήν έχει τό επτακέφαλο θηρίο, αλλά τό Αρνίον, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός καί η αγία Του Εκκλησία".

 Δεσπότης Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως, Ιερεμίας

Αυτός ο αρχιρασοφόρος πάντως πρέπει να έχει μεγάλο νταλγκά με την "Αποκάλυψη". Κι αυτό γιατί όταν ψηφιζόταν, τον Αύγουστο του 2014, ο αντιρατσιστικός νόμος είχε στείλει επιστολή στον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που ανάμεσα στα άλλα του έγραφε: «ο ἀντιρατσιστικός νόμος μας απαγορεύει νά ποῦμε ὅτι οἱ ὁμοφυλόφιλοι εἶναι αἰσχροί, ὅτι εἶναι "κύνες", ὅπως τούς ὀνομάζει ἡ Ἁγία Γραφή στό τελευταῖο της βιβλίο, τήν Ἀποκάλυψη». 

Για στάκα ρε παππά. Δεν τα μπαλαμουτιάζω αυτά τα τροπάρια καλά - ο σύντροφος Mitsos175 είναι πιο καταρτισμένος στο αντικείμενο- αλλά έλαχε να πάω να δουλέψω ένα φεγγάρι στην Πάτμο.
Σ' αυτό το νησί, λοιπόν, υπάρχει το "Ϊερόν Σπήλαιον", μέσα στο οποίο κατοικούσε, υποτίθεται, ο απόστολος Ιωάννης και το λακιρντί που είχε με τον Θεό έβαζε έναν μαθητή που είχε -μου διαφεύγει το όνομα του- να τους κρατάει πρακτικά και έτσι προέκυψε η "Αποκάλυψη". '

Ενα βράδυ, λοιπόν που είμαστε στον οικισμό Χώρα της Πάτμου, εκεί που είναι το μοναστήρι και το Σπήλαιον, βρεθήκαμε σε ένα καφενέ με μια παρέα από ηλικιωμένους τουρίστες.
Ενας απ' αυτούς που είχε το κόψιμο του διανοούμενου, Αγγλος στην καταγωγή αν θυμάμαι καλά, μας έλεγε ότι ο Ιωάννης κατόρθωσε κάτι πρωτοποριακό για την εποχή του. Διασταύρωσε σπόρους μανιταριών και έφτιαξε ένα φυτό που όταν κάπνιζες τα φύλλα του σου δημιουργούσε τέτοιες παραισθήσεις, που τύφλα να 'χει το LSD.
Εκανε τις τζούρες του ο Ιωάννης απ' το φυτό της παραγωγής του και έγραφε αυτές τις μαλακίες, οι οποίες κατέληξαν να περιέχονται σε "ιερό" βιβλίο.

Λογικό μου φαίνεται. Εδώ ένας γνωστός μου όταν την "άκουγε" καλά -έτσι λένε στην γλώσσα του οι χασισοπότες την δυνατή μαστούρα- με Καλαματιανό "μαύρο", (μιλάμε από παραγωγή από πανύψηλες κανναβουριές, ποτισμένες με αίμα μοσχαριού και σκουριά που είναι το ιδανικό "λίπασμα" τους), έβλεπε αγγελούδια να του κάνουν στριπτίζ. 
Ο Ιωάννης αν ήταν στην ντάγκλα του με παραισθησιογόνα θα είχε πρόβλημα να βλέπει δράκους και τέρατα; 

Οπότε το μοναδικό ερώτημα είναι: Πίνει τίποτα "καλό" και δεν μας δίνει ο δεσπότης Ιρεμίας; Διαφορετικά είναι κάπως δύσκολο να πιστεύει πραγματικά αυτές τις παπαριές που λέει στο θρησκόληπτο ποίμνιο του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger