Home » , » 48ωρη ανάσα λευτεριάς για τον Δ. Κουφοντίνα (Βίντεο)

48ωρη ανάσα λευτεριάς για τον Δ. Κουφοντίνα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 | 11:51 μ.μ.

Της T.Γ.

Καταδικάζω τη γελοιότητα, το φαρισαϊσμό, την προσπάθεια υποβιβασμού της νοημοσύνης μου, που προέρχεται από τα εξουσιαστικά υποκείμενα και δημοσιολογικά παπαγαλάκια... Που σήμερα, με αφορμή την διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα έδωσαν ρεσιτάλ που περιλαμβάνει όλα τα ανωτέρω στοιχεία, στην προσπάθεια τους να μας πείσουν πως ο Κουφοντίνας αποτελεί μέγιστο κοινωνικό κίνδυνο...

Πλεονασμός να αναφερθούμε σε φασίστες  φονιάδες που έτυχαν ιδιαίτερης ευνοϊκής μεταχείρισης και σε χρυσαυγιτίκες δίκες που 'σέρνονται" επ' αόριστον  με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τα θύματα τους, βλέπεις, ελεύθεροι αγωνιστές, εξαθλιωμένοι αλλοδαποί  και όχι κάθε είδους βασανιστές...

Δεν είμαι υπέρ της ένοπλης ατομικής βίας, δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας. Είμαι όμως υπέρ των κοινωνικών αγωνιστών ακόμα κι αν έχουν επιλέξει μονοπάτια που εγώ δεν περπατώ, ακόμα κι αν οι δρόμοι μας δεν συναντιούνται. Σέβομαι όμως βαθιά όσους εντάσσουν τη προσωπική μέσα στην κοινωνική ευτυχία. Σιχαίνομαι τους φασίστες, σιχαίνομαι τους αδιάφορους.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Τελικά, έπειτα από επτά χρόνων καταχρηστική και παράνομη άρνηση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε άδεια εξόδου από τη φυλακή. Και μάλιστα, μόλις δύο ημερών και όχι έξι όπως  θα είχε δικαίωμα, με υποχρέωση να παρουσιάζεται δύο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα, 25 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του!

Προφανώς, δεν πρόκειται ούτε για θρίαμβο της δικαιοσύνης ούτε για κατόρθωμα της δημοκρατίας. Πρόκειται για μια «υπερώριμη» απόφαση που η καθυστέρησή της πρωτίστως αποτελούσε όνειδος για όσους ορκίζονται τόσο στη δικαιοσύνη όσο και στη δημοκρατία. Είναι οι ίδιοι που οιμώζουν εξαπολύοντας κραυγές, μίγμα ψεύδους και άγνοιας, μοχθηρίας και τρομοκρατίας.

«Πρόθυμα»  ΜΜΕ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κεντροαριστεροδεξιοί πολιτικοί και  πρεσβείες  συντονίζονται  σε  ένα κρεσέντο  χολής και ύβρεων,   περιγράφοντας στην ουσία την καφκική κοινωνία την οποία υποστηρίζουν.
Γιατί τι άλλο σημαίνει η απαίτηση να μην παίρνει ποτέ άδεια ένας ισοβίτης? Μήπως... αυτοί οι ευρωπαίοι πολιτικοί  οραματίζονται συνθήκες «σωφρονισμού» σαν αυτές της Ιορδανίας και της Συρίας;  Όμως  η δημοκρατία (ακόμα και η δική τους) δεν μετριέται   από την ανταμοιβή των αρχόντων της, στους οποίους οι ίδιοι συμπεριλαμβάνονται, αλλά από την αντιμετώπιση των αντιπάλων της.

Υ.Γ 1: Κατανοούμε πλήρως την θλίψη της κ. Μπακογιάννη για την απώλεια του αείμνηστου συζύγου της, όμως κ. Μπακογιάννη, παράκληση, μην παρασύρεστε σε κανιβαλικές συμπεριφορές και τηλεοπτικές δημαγωγίες.

Υ.Γ 2: Κ. Καμίνη, ως νομικός και πρώην Συνήγορος του Πολίτη, αναγορεύοντας τον Κουφοντίνα «εχθρό του καθεστώτος» (άρα πολιτικό κρατούμενο), δεν πρέπει να παραδεχτείτε ότι θα έπρεπε, σύμφωνα με το Σύνταγμα, να έχει δικαστεί από Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο;

Υ.Γ 3: Κ. Παπαδημούλη είναι κάπως απαράδεκτη η ιδέα σας να συγκρίνετε τον  Κουφοντίνα με τον Ρουπακιά. Δεν αναφερόμαστε στο εκ διαμέτρου αντίθετο ιδεολογικό πρόσημό τους (ο Κουφοντίνας είναι εχθρός του καθεστώτος, ο Ρουπακιάς είναι εχθρός του λαού), αλλά στο απλό γεγονός, το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζετε, οτι ο Ρουπακιάς δεν δικαιούται άδεια εξόδου. Όταν θα φτάσει η ώρα του ελπίζουμε να σταθείτε στο πλευρό του όπως σταθήκατε και στου Κουφοντίνα...


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger