Home » , » Ertopen: Η σιωπή είναι συνενοχή

Ertopen: Η σιωπή είναι συνενοχή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 | 11:34 μ.μ.

«Ξέρουμε όμως ότι ο για πάρα πολλά χρόνια πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ έχει κατηγορηθεί δημόσια από εργαζόμενους του κλάδου του σαν υπονομευτής των αγώνων τους και εργατοπατέρας. Δεν μπορεί όμως να αγνοήσουμε και το γεγονός –όπως μας μεταφέρουν συμμετέχοντες στο ραδιοφωνικό εγχείρημα της ERTopen- ότι ο Π. Καλφαγιάννης στήριξε με όλους τους τρόπους τον αυτοδιαχειριζόμενο αυτό ρ/σ που ομολογουμένως αποτελεί μια όαση στην μπάντα των FM».
γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.
Και φυσικά δεν ανακαλούμε τίποτα από την περασμένη τοποθέτησή μας. Όμως και ότι έχει σχέση με την λειτουργία της ERTopen, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για τους δικούς του προσωπικούς λόγους άλλαξε στάση και θέλει να καταστήσει το μέχρι τώρα αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο σε κυβερνητικό φερέφωνο.

Όπως μας λέει ο μέχρι τώρα παραγωγός εκπομπής στην ertopen, Γιώργος Μουργής προσπαθεί να επιβάλλει λογοκρισία κάτι που είχε σαν συνέπεια να αποχωρήσει ο ίδιος. 
Αναμενόμενο ήταν ότι μετά απ’ αυτή την εξέλιξη θα διέκοπταν κάθε σχέση με τον συγκεκριμένο ρ/σ και τα συντρόφια Μαρία Παπαγεωργίου και Ανδρέας Στασινόπουλος που παρουσίαζαν την εκπομπή «Με χωρίς Πατρίδα». Στο κείμενο τους που έδωσαν στην δημοσιότητα εξηγούν αναλυτικά ποια είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην ertopen, με ευθύνη κύρια του Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε καθαρό ότι από δω και πέρα όσοι παραγωγοί εκπομπών αυτού του ρ/σ εξακολουθούν να «σφυρίζουν αδιάφοροι», μπροστά στην καραμπινάτη αυτή λογοκρισία, θα τους καταγγείλουμε κατονομάζοντας τους, ειδικά αυτούς που διατυμπανίζουν ότι προέρχονται από αριστερούς πολιτικούς χώρους. Στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή είναι συνενοχή.

 Υ.Γ Μετά από κάποιες ώρες από την ανάρτηση μας πήραμε δυο μηνύματα από συντελεστές εκπομπών της ertopen, που μας λένε ότι διακόπτουν κάθε συνεργασία τους με αυτόν τον ρ/σ. Περιμένουμε να δημοσιοποιήσουν τα κείμενα αποχώρησης τους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger